Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (207)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Aandreea, de fapt nu prea mai pot. Noroc ca a aparut mama sa o ia pe Alex afara si apoi la balet si am ramas numai cu Bubu, altfel sanatatea mea mintala era in pericol.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Cateva momente de respiro, Alex e afara cu mama si urmeaza sa plece la balet si Bubu doarme. Tare as mai fi dormit o ora dar a trebuit sa termin treaba prin casa si sa imi fac un dush. Acum ma apuc sa pregatesc coletele celea de trimis prin posta.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Adimercedes, pai asta e ideea, nu sunt si ovule si pastile...doar ovule care se pot lua intravaginal sau oral, in functie de sangerare. Eu am luat utrogestan dupa FIV pana pe la 16 sapt, cate 6 /zi (2/2/2). De o saptamana de cand mi-am descoperit hematomul si implicit a venit si sangerarea am inceput sa iau pe aceeasi schema. De-aia ma plangeam eu aseara de cheauneala, de stari de greata si somnolenta.

Rox, ma intrebai de ce si Zyrtec si Ketof. Sincera sa fiu habar n-am, cert e ca eu am mare incredere in doctorita asta care mi-a recomandat tratamentul si l-am tinut exact cum l-a prescris, fara sa mai studiez. Cel putin cu Vladi n-a dat gres niciodata.

Andreea in 14+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

roxana si eu sunt azi cam obosita.azi noapte nu am putut dormi andrei s-a trezit de dimineata si e pus pe boacane am avut treaba prin casa si acum sunt la mama,am 2 copii in grija unul mai mare,unul mai mic.
andreea ce mai face vladi?
papanash?voi?ce mai face ghighi?
erina mai tuseste daria?

andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Alta acum....tocmai am primit telefon de la clinica unde am facut Dry Test si mi-au spus ca a iesit gradul de risc destul de ridicat, ca urmeaza sa vada si dr Vladareanu rezultatul si o sa vedem ce avem de facut mai departe.
Off...ce putem face altceva decat amniocenteza? N-are sens sa mai repet testul, la Vladi mi-a iesit TT tot cu grad ridicat de SD...deci clar acolo ajung.

Andreea in 14+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

M-am odihnit de am dat pe afara, ca nici nu au plecat fetele si s-a trezit Andrei nervos si plangacios. Cam asta cu seara ceva mai linistita. In plus m-am si ciondanit cu mama care, ca de obicei, are alte pareri privind educatia Alexandrei, pareri pe care le exprima de fata cu ea. Nici nu mai povestesc ca ma apuca iar nervii.

Andreea, imi pare tare rau ca a fost asa. Poate iar e HcG mai mare, fara sa insemne nimic. Stii cum e cu testele statistice. Amnio nu este chiar atat de rea.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Yaia sper sa nu te superi ca ma bag in seama...nu sunt Sabina si nici nu le am asa mult in ale fotografiei Sotzul e pasionat. Aparatul nostru nu e profesional insa suntem f multumiti de el. E asta http://www.sony.co.uk/product/dsc-h-series/dsch5s.ceh
Nu stiu daca acum se mai fabrica H5 insa sigur este H7 si poate altul mai nou. Sper ca ti'am fost de folos...

Crishtina & Robert
09.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

roxana probleme de astea am si eu,dar cu mama soacra.eu una o las in general in pace sa vorbeasca,dar stie si cand sa se opreasca.ma vede dupa fata cand e gata sa atinga cotele de avarie.
si andrei e cam ciudat in seara asta,cam plangacios,da doamne sa nu revina viroza.nu are febra nici muci,stau pe pozitie.si mai sunt si singura in seara asta,tati vine tarziu offfffff.

andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

La Multi Ani, Soniei!Sa cresti mare, sanatoasa frumusete mica!

Andreea, ce dulce e Vladi! Sunt sigura ca totul e bine si cu bb 2!

Noi nu suntem bine,iar a facut febra, muci en gros, acum venim de la dr, am trecut pe antibiotc, Augmentin. Pt prima oara luam antibiotic. Impreuna cu Enterolactis pt flora. Sa speram ca va fi bine. Sambata suntem nasi de cununie, dar parca nici un chef nu mai am, si tare enuziasmata am mai fost. Si daca Sara nu e bine, nu pot sa o duc si ma intristeaza asta...cat de fericita ar fi fost piti sa danseze un pik...

UItati pregatirile de nunta:

http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

eu iar nu mai gasesc telefonul, l-am cautat de vreo 3 ore.
telecomanda am gasit-o in cosul cu gunoi. telefonul nu-i acolo .
am 2 telefoane vechi cu care se poate juca, are si doua de jucarie, cu melodii frumoase, dar nu-l voia decat pe-al meu cel functional. si din pacate n-am decat agenda telefonica, n-am notat sau retinut nici un numar ( numai al lui sot)

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput