Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (106)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Buna Ziua Doamnelor!
Sunt tatal Evei si sotul Mirthei.
La rugamintile celor doua am facut un album cu pozele Evutei noastre.
Le puteti viziona accesand link-ul urmator:

http://community.webshots.com/album/568174440UQgSCP?start=0

Sa aveti o zi cat mai frumosa!

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Multumim sotul Mirthei/tatal Evei....aveti o frumusete rara de fetitza brunetzica........ fi-miu s-a excitat tot..

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 36+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Ireen felicitari, sa va traiasca bebita Daria, sa fie sanatoasa si mancacioasa, iar tie refacere rapida si muuuult laptic!!!

Tatal Evei si sotul Mirthei,multumim pentru pozele cu printesa voastra, e absolut superba cum doarme ea asa linistita

37+ Victor Nicolas

AMR 3 SAPTAMANI!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Eva e o adevarata printesa,e tare frumoasa!M-au emotionat pozele...A da viata unui copil e intr-adevar un miracol...Ma gandesc din ce ce mai mult cum arata bebelina noastra...

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

FELICITARI IREEN! MULTA SANATATE SI LAPTIC SI O BEBELINA FARA COLICI

Miky_ea mersi frumos, sper sa se rezolve totul maine.

Mirtha e absolut delicioasa Eva si ce perisor mare are...si cum doarme ea ca un ingeras...m-am topit de tot.

Isabela fericita 35+ cu Rafael Nicolas

Primul nostru

AMR 4 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Irenee felicitari pentru grasunica si refacere rapida..sanatate!
Bravegirl iti tin pumnii sa treceti de 37+! Odihna, cit cuprinde!
Babyzapy cauta repejor alt doctor!Nasol!
Mirtha e dolofanica zina ta si parca are ochii migdalati!
Am pus si eu poze la semnatura cu burtoiul meu! Sper sa fie ultimile dinaintea nasterii, dar mai stiu eu!

Bianca Andreea
Larisa Elena37+ 4 zile
A M R numai 2 saptamini si 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Irenee felicitari!!!!! Sa-ti traiasca bebelina si sa fie sanatoasa, mancacioasa si sa nu aiba parte de colici deloc! Sanatate multa si tie, refacere rapida si laptic mult!

Alexa multumim mult pentru mesaj!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 38+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Ireen, felicitari si refacere rapida!!! Sa va traiasca fetita si sa va bucurati de ea!

Mirtha & sotul Mirthei (multumim pt poze), Eva este absoluuuut adorabilaaaaa

Olivia 37+ www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">David
Lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Mirtha, te felicit si eu aici pt minunea de EVA!! Sa fiti fericiti toti 3!! Numai bine, asteptam detaliile nasterii!!

Mami de fetita si de baietel 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Corina multa sanatate si putere sa-ti fie bine! Ma bucur ca ai langa tine oameni care au grija de tine.
Te pup dulce si Arianna sa stea cumintica la tine in burtica sa se faca mare, sa creasca frumos!

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Buna gravidutze!
Imi cer scuze, dar nu o sa raspund nimanui, nu o sa fac galerie...efectiv nu sunt in stare.
Duminica m-au apucat iar contractiile alea nasoale, cu presiune pe rect si col, cu dureri insuportabile. Pt ca refuz sa nasc ianainte de 36 de sapt, m-am bagat in pat, am luat gynipral de-mi sarea inima din piept, mi-am pus perna pe cap si i-am zis sotului ca plec de acasa doar daca se rupe apa/mor de durere/ fac infarct.
Mama s-a apucat sa-mi faca bagfajul, sa spele lucrusoarele bebelinei. N-am dormit toata noaptea...ieri cand m-am dus de dimineata la toaleta aveam o pata roz pe chilot. M-am speriat, dar m-am intors cumintica in pat. M-am rugat de bebelina sa nu ma mai loveasca in col si sa se mai ridica, pt ca mi se lasasew burta. I-am explicat ca inca nu a ajuns cosuletul si comanda cu hainutele pt spital. Dar surpriza: desi nu ma asteptam, ieir au ajuns si cosul, si comanda. Nu m-am bucurat asa de mult cum m-as fi bucurat daca eram ok.
Acum sunt mai bine, insa nu stiu cat mai pot lua gynipral cu pumnul, fara sa mor de inima. De dimineata pana acum nu am mai avut decat cateva contractii, dar nu asa dureroase. Sper sa trecem cu bine si de acest hop, szi sa ajungem la 36s.
Le tin pumnii celor care se pregatesc de marea intalnire cu minunile lor!

==========
Corina 33+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 38+ Luca Gabriel

Mergi la inceput