Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (106)
Raspunsuri - Pagina 13
alra spune:
cherie, noi am mancat ieri mamaliga cu peste la cuptor. s-au batut turcii la gura fi-mii. a cerut si portia nr 2 de mamaliga cu branza. ![]()
da sa nu te aud ca te plangi de mamaliga ca am vazut eu cat costa malaiul la voi. la noi cica e delicatesa italieneasca si e 10€ kilu!! da' ce sa zic, bine ca il gasesc si asa. insa ma adaptez la conditiile actuale: de mamaliga cu somon si sparanghel ati auzit? ![]()
aa, pastrav se gaseste aici de cumparat si am facut fript pe sare. dezavantaj: imputi tot cartierul. l-am facut intr-o tigaie de inox cu fundul gros cu sare grunjoasa. de asta am gasit la magazin, cica speciala pentru peste!
otilia si noi mergeam duminica la piscina, tot pt laura, dar ne-am cam lasat. abia ce mi-am luat si eu costum intreg si nu ne-am mai dus din diverse motive. insa sa stii ca ma simteam mult mai bine dupa piscina! picioarele mult mai usoare. si eu tot balaceala si inot cu mingea sa pluta prestam. si laura, ca si ana, moare de placere.
mai, nu se doarme/sta pe spate in sarcina
. ma mir cum de puteti, caci sarcina apasa pe plamani si vena cava si nu aveti oxigen. eu nici macar ecografie nu pot face intinsa pe spate, stau pe o parte.
uitai
- spiridusule daca te oftica barza aia propun sa o impaiem si asa ma aleg si eu cu barza gratis in fata casei!
Vacanta cu Laura in Romania
alexutza_26 spune:
Ziua buna si de la noi
Brie
- tinem pumnii si asteptam vesti!!!
Spiridusul - nu te mai stresa atata...eu sunt nascuta pelvian, iesita cu
pe lumea asta, sunt bine sanatoasa, si mama e ok - pe vremea aia nu se facea epiziotomie si au lasat-o sa se rupa, dar acum nu cred ca e cazul sa te stresezi, nu am avut maini, picioare sucite, deci putin optimism...

P.S. - Nici a mea nu vrea cu capu' in jos
- mai am rabdare!!!
Fetele - eu sunt nervoasa si iritata pe domnii mei patroni - daca stie cineva sa-mi zica ce are concediul medical cu protectia muncii????ca cica trebuie sa ma duc eu ca angajat sa mi-l vizeze nu stiu care societate care ne asigura portectia muncii, asta in conditiile in care firma are un om care se ocupa de protectia asta a muncii....ma intreb peste ceva timp o sa ma trimita personal sa-mi vizez cartea de munca????

Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
32+
Theodora
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
alexutza_26 spune:
Corina - cum mai esti???ai fost la dr pana la urma sau ai vb cu el???
Babyzapi - nasoala faza, vezi ce rezolvi azi
...Doamne asta cred ca numai la noi se poate intampla 
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
32+
Theodora
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
cristina_ph spune:
Buna dimineata,dragele mele!
Eu am dormit bine in noaptea asta,doar cu 2 drumuri la baie,asa ca daca vreti eu va recomand ceaiul din amestec de tei cu sunatoare(se pare ca isi face treaba).
Azi am program de cumparaturi cu mama(ultimele detalii pentru bagajul de spital)
Felicitari proaspetelor mamici si le asteptam cu povestile despre nasteri!!!
Ma duc sa mai citesc din urma!
Va pup si va doresc sa aveti o zi buna!
34+
Andrei Alexandru
Amalia spune:
Cristina ma bucur sa te aud asa!
Se vede ca ai reusit sa te odihnesti, oboseala era de fapt dusmanul tau cel mai crunt pentru starile tale de zile trecute!
Spor la cumparaturi cu mamica ta!
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_ph Buna dimineata,dragele mele! Eu am dormit bine in noaptea asta,doar cu 2 drumuri la baie,asa ca daca vreti eu va recomand ceaiul din amestec de tei cu sunatoare(se pare ca isi face treaba). Azi am program de cumparaturi cu mama(ultimele detalii pentru bagajul de spital) Felicitari proaspetelor mamici si le asteptam cu povestile despre nasteri!!! Ma duc sa mai citesc din urma! Va pup si va doresc sa aveti o zi buna! 34+ Andrei Alexandru |
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
38+
Luca Gabriel
malinas spune:
Spiridusule, multa putere iti doresc. Sper sa stea bebe cat mai mult in burtica si sa se intoarca.
Brie, nastere usoara.
carmendu, si eu am facut aseara tot cartofi copti cu unt (fara smantana). Dar azi nu stiu ce sa mai fac.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
37 s +
poate Vlad (dar mai negociem)
bertha spune:
Fetelor, imi pare atat de rau cand citesc despre drumurile voastre la baie...mie mi se intampla f rar sa ma trezesc noaptea pt a merge la baie. Eu mi-am explicat asta prin pozitia pelviana in care sta fetita, Darius statea cu captul in jos si in fiecare noapte mergeam la baie, uneori chiar si de doua ori/noapte. Si ziua mergeam f des, imi aduc aminte ca in perioada cat am stat in prenatal am dat apometrele peste cap, s-a dublat consumul de apa rece (si nu era mic nici inainte
)
In schimb, eu am mari probleme legate de respiratie, mai mereu am senzatia ca nu-mi ajunge aerul.
Bertha
35+ si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
manumanu spune:
mirtha, Eva este o printesa superba, cu ochisorii si parutzul ala... ca si la bb Remus, e uimitor ce trasaturi bine formate are si ce expresiva e!!! Si mie mi se pare ca seamana cu tine.
ireen, felicitaari!!!!
corina, sper ca esti mai bine...
otilia, legat de listuta, si eu zic ca sa apara nr de saptamani la care s-a nascut bb...
carmendu, cartofi cooopti
... tre sa "comand" si eu!
cherie, cum a fost placinta?
manu
31+
+ 
AMR 5-6 SAPTAMANI!!!
ginye55 spune:
Buna burtici!
Felicitari noilor mamici!

Noi suntem bine! Crestem, dormim mult, zambim deja la mami si suntem foarte cuminte. Nu plangem decat daca ne e fomita sau daca am facut cacuta.![]()
Mami si tati si-au revenit din soc si se minuneaza pe zi ce trece de puiutul lor.
Am uitat sa va spun ca bebe are 47cm. (pt prima pagina) Scorul apgar nu-l stiu.
Am pus niste poze cu Stefanut.
Incerc sa intru cat de des pot, dar nu prea mai am timp liber. Eu de citit va citesc in continuare.
Va pupic dulce. 

ginye
Eduard Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22
Nepotelu'
Poze
Stefanut