O viata implinita! Unde? Cum?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

Eu consider ca am o viata implinita. Am un sot care ma iubeste si ma ajuta in tot ce fac, baiatul meu e destept, frumos si sanatos, iar din punct de vedere material am un apartament al meu, am un servici bun. Normal ca imi doresc si altele: o masina, un salariu mai mare, timp mai mult etc., dar ma gandesc la cei care nu au cat am eu si atunci "ma consider implinita".
Am prieteni care stau cu parintii, am prietene divortate, prietene care nu pot avea copii, sau cu copii bolnavi. Ma bucur ca nu am astfel de probleme si ma rog sa ajunga si ei sa aiba ce am eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Love is the answer. Cat mai multa, din toate partile, sa dai si sa primesti. Nimic nu se compara cu asta. Nici un concediu, nici o masina, nici o tzoala, nici un gadget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

O viata implinita....hmm depinde de fiecare,a mea este implinita,am sanatate,dragoste,copii frumosi si sanatosi,muncesc mult insa pretuiesc fiecare minut petrecut alaturi de familia mea,rad cu pofta,plang uneori,ma distrez,dansez,glumesc,fac toate lucrurile pe care mi le-am dorit sa le fac si cu fiecare vis implinit navighez mai departe catre urmatorul

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput