Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Inais remediu impotriva rutinei: MASTER! Da, am fost ieri dupa amiaza pt prima data, m-am simtit super, studentica iar, m-am pus in banca, am avut o senzatie.....f misto! Si cursul a fost interesant, pe drepturile omului, mi-a placut mult. Pb a fost ca ne-a tinut juma de ora peste curs, stiam ca mama tre sa plece si ea acasa, Stef imi lasase mesaj ca mai intarzie la servici....si am inceput sa ma stresez, sa nu ma mai pot concentra. MI-am adus aminte ca am bebe acasa. DAr in primele ore m-am deconectat complet. Conteaza enorm pt psihic sa mai vezi si altceva!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Inais remediu impotriva rutinei: MASTER! Da, am fost ieri dupa amiaza pt prima data, m-am simtit super, studentica iar, m-am pus in banca, am avut o senzatie.....f misto! Si cursul a fost interesant, pe drepturile omului, mi-a placut mult. Pb a fost ca ne-a tinut juma de ora peste curs, stiam ca mama tre sa plece si ea acasa, Stef imi lasase mesaj ca mai intarzie la servici....si am inceput sa ma stresez, sa nu ma mai pot concentra. MI-am adus aminte ca am bebe acasa. DAr in primele ore m-am deconectat complet. Conteaza enorm pt psihic sa mai vezi si altceva!

Vlady

Facut, bifat, terminat...! Altul nu mai fac in Romania! Desi a fost super serios asta pe care l-am facut!
Poate un MBA...in alta tara! Ma bate un gand, doua...mai multe!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata!

Andree27 pe mine ma trezeste Robert asa cand se culca f devreme, de ex. aseara a vrut de la 7 si ceva!!Dupa 3 m-a tooot trezit!Cred ca era satul de somn.

Miss super montajul, vad ca ne-a placut aceeasi melodie. super frumos si dichisit!

Getuta mi-a placut si al tau, mai am cateva de vazut, cele noi.

Alysh felicitari pentru studentie, ma bucur ca-ti place.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreap
Miss,pana la urma nu vrea sanul sau nu se satura la san?ai incercat sa te mulgi si sa-i dai lapticul tau la bibe?

Scumpa, nici eu nu mai stiu, in timpul zilei de ieri se plictisea dupa 5 minute la un san si ori adormea, ori refuza in continuare desi mie imi curgea laptele. Azi noapte isi sugea pumnii la greu de ziceai ca-l infometez... desi ieri am baut 3 cani de ceai din ala (de obicei beau doar una pe zi). Efectiv nu mai stiu ce sa cred.

Inclin sa-i dau dreptate Simonei cu gazele, fiindca uneori se incovoaie si face ca toti dracii in timp ce suge. Ia sa incerc eu sa-i dau niste Lefax inainte de alaptat, poate se schimba ceva.

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui MissParker

Citat:
citat din mesajul lui andreap
Miss,pana la urma nu vrea sanul sau nu se satura la san?ai incercat sa te mulgi si sa-i dai lapticul tau la bibe?

Scumpa, nici eu nu mai stiu, in timpul zilei de ieri se plictisea dupa 5 minute la un san si ori adormea, ori refuza in continuare desi mie imi curgea laptele. Azi noapte isi sugea pumnii la greu de ziceai ca-l infometez... desi ieri am baut 3 cani de ceai din ala (de obicei beau doar una pe zi). Efectiv nu mai stiu ce sa cred.

Inclin sa-i dau dreptate Simonei cu gazele, fiindca uneori se incovoaie si face ca toti dracii in timp ce suge. Ia sa incerc eu sa-i dau niste Lefax inainte de alaptat, poate se schimba ceva.

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Si eu tind sa-i dau dreptate Simonei, ca si Robert incepea, acum mai rar, o zvarcoleala dupa 5 min de san, eventual mai tragea si o mama de kk. Dar nici Debridat nu mai vreau, cat a baut copilul asta in 4 luni de colici....

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

iulia, Doamne-ajuta sa reusiti sa treceti de impasul asta si sa nu se mai repete scenele urate!! Si noi ne-am speriat de anumite reactii avute in situatii extreme cu bebe, de aceea duminica am fost impreuna la terapie (adica unul facea terapie si celalalt statea cu bebe, apoi invers), ca sa ne mai eliberam de balastul din trecut care ne face sa reactionam negativ. Uite exemplu: Bogdan a fost toata copilaria terorizat de sora lui, el o iubea, ea il batea, ea a devenit f.f. manipulativa si mereu plangea ca sa obtina ce-si dorea. Ei, din cauza asta si Bogdan suporta foarte prost plansul lui David, imi spune ca – desi ratiunea ii zice ca asa ceva e imposibil – el parca o aude in carne pe sor’sa plangand si manipuland... Psihicul si chestiile reprimate din trecut sunt foarte greu de controlat, trebuie sa te observi permanent si sa constientizezi adevaratele motive pentru care simti ceea ce simti, abia dupa aceea iti poti schimba reactiile.

gabitzam si toate celelalte fete, saru’mana pt. complimente ref. la montaj, m-au uns la inima!! Il mai perfectionez putin () si dupa aia il postez la semnatura si-l trimit la toti prietenii si cunostintele... Ah, si eu l-am invatat pe Bogdan f. modest in ce priveste mancarea, gatitul, curatenia (acum gata, vine cineva la curatenie, mi-a facut mama rusoaicei luna in casa!), asa ca nici eu nu ma spetesc prea mult, dar cunosc o alta pereche (in prag de despartire), in care ea l-a invatat taaare prost pe el, acum cu copil mic el inca vrea mancare proaspata in fiecare zi, face nazuri ca „asta am mancat si ieri“

Ah, pe cine intereseaza, a doua melodie din montajul meu este din „Pan’s Labyrinth“, unul din cele mai frumoase filme pe care le-am vazut vreodata!!

leeloo si socrate, bravo pt. bebeii grasunei, cam ca Tudor e si David (azi mergem la pediatra), sa vedem ce nota imi da

andreap, nu, asociez aparitia petelor cu faptul ca am inceput sa-i dau din nou san masiv... stiu si eu ce sa cred... dar oricum ii dispare de la sine, eu nu fac nimic.

cleo, sa mai treaca stresu’, si la mine depresia se prelungeste, dar las’ ca trecem noi peste toate!!

Andree27, nici noaptea mea nu a fost mai buna, s-a trezit din 2 in 2 ore si intre ele s-a frichinit si a ras in somn de ma trezea mereu... Of, Doamne, cand vin, mai frate, noptile alea cand dorm si ei fara intrerupere macar 7 ore acolo???? Felicitari pt. verisoara graviduta!!

V-am pupat, acu' fug la alaptat si apoi fugim la pediatra (fac 30' cu caruciorul pana acolo).

Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Inais multumim! Eu gatesc...fac tot felul de minuni! Vreu sa incep si sportul...cred ca o sa merg la Word class!
Un master in afara...suna bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Inais multumim! Eu gatesc...fac tot felul de minuni! Vreu sa incep si sportul...cred ca o sa merg la Word class!
Un master in afara...suna bine!

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Si eu tot la World Class mergeam...acolo am facut si gym in apa cand eram gravida. Super...dar cam full in ultima vreme. In Buc. cel putin.
Eu vreau Pilates speciala pentru mamici...asa ca voi merge la Ramona (cea cu care am facut gym si inainte de nastere).

Aaaa si vreau sa-mi duc pitica la inot...a inotat ea cu mine, in burtik. Acum si singurica...

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Ianis si eu tot la Pilates, dar si la karate sau Kick box...inainte faceam Tae Bo...Am fost super incantata! Nici mie nu-mi place inghesuiala...Aici nu au bazin la World Class.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Buna fetelor
Iulia83 - fetita mea doarme asa de cand are 1 luna. Eram foarte stresata atunci dar mi-a trecut. Asa e ea . Uneori doarme mai mult, uneori mai putin. Iar referitor la ce are la fundulet, a mea a facut alaltaieri o iritatie f urata din cauza ca i-am schimbat marul - probabil era mai acid. Am dat-o tot cu bepanthen si mai are doar putin. Eu o sterg doar cu servetel umed de la Sano. Cele de la pampers nu mi-au placut. si o dau tot timpul cu crema de la Bubchen.

Mergi la inceput