Salata de ton - reteta
Fetele vreau si eu rapid o reteta de salata de ton..buna bunaaaa
Merci
Raspunsuri
mcm spune:
Eu o fac asa - o conserva de ton scursa de ulei, boabe de porumb fierte, putina sare, piper, maioneza. Cateodata adaug si ceapa sau renunt la maioneza.
vl-ad spune:
am sa iti scriu reteta mea de salata cu ton , reteta care la noi in casa are mare trecere
cartofi fierti in coaja
morcovi fierti
o ceapa rosie mai mare
2 conserve de ton (dar sa nu fie maruntit)
castraveti murati
masline fara samburi
lamaie
putina maioneza
cartofii, morcovii si castravetii se taie cubulete , ceapa fideluta ,se amesteca cu tonul , maslinele zeama de lamaie si maioneza , se condimenteaza dupa gust si se da la frigider cateva ore
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
misha71 spune:
Salata de ton dietetica
o conserva de ton maruntit (uleiul se scurge cit se poate)
salata verde
50 g telemea de vaca
putina sare
2-3 linguri de zeama de lamiie
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
numeioana spune:
Rosii, ardei, ceapa, ton...
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
nikole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misha71 Salata de ton dietetica o conserva de ton maruntit (uleiul se scurge cit se poate) salata verde 50 g telemea de vaca putina sare 2-3 linguri de zeama de lamiie www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor |
Asta e preferata mea, numai ca eu mai adaug si rosii, de acelea micute, baby tomatao, iese o nebunie!
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=2cfbb99e9546e611e2a484&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Albastrel
hcclara spune:
eu o fac asa: o conserva ton bine scurs, rosii, ardei, castraveti, ceapa verde, totul taiat mic, cand am pun si porumb din conserva, otet, sare, piper! mai adaug cateodata si cubuletze de branza sarata!
marumiha spune:
Eu o fac asa -o ceapa mica taiata marunt si tinuta ìn otet pt.ai lua din iuteala ,morcovi rasi,ton,fasole fiarta la cutie,sare piper,otet,si telina .
Poze
Poze
RalMar spune:
Eu pun o conserva de ton scursa bine de zeama, paste (de obicei melcisori) fierte, clatite, scurse, castraveti murati tocati maruntel,cateva cubulete de feta, o lingura de mustar, 1-2 oua fierte si putina maioneza
misha71 spune:
nikole buna idee si tot dietetica va ramine.
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor