IASI-mandra cetate (80)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

LA MULTI ANI LUCA OCTAVIAN!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Buna dimineata la o cafea fierbinte!!!!
SA aveti o zi frumoasa...eu sunt agitata...am o gramada de rezolvat azi si nu stiu de unde sa le iau sa ma incadrez in timp si spatiu.

Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Neata...

Eu va servesc cu coldrex..care mai doreste,cald,caldut sau fierbinte.Are gust de lamaie..probabil.. asa arata pe cutie insa eu nu mai am simturile mirosului si a gustului..

LA multi ani Roxana!!!Uau ce varsta faina implinesti...Cele mai bune urari si petrecere frumoasa!

Mihaela multumim de listuta

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ROXANA! Sa fii sanatoasa si fericita!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Adriana,multumesc de tratatie.
Eu acu ma "tratez" cu un calciu efervescent,sa am si eu o cana langa mine.Macar cana s-o am daca nu mai beau cafea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Mama, da ce citesc aici: coldrex, calciu efervescent? Pia asta e dezmat in toata regula. eu zic urmatoarea intalneala sa fie undeva langa o farmacie. Ce Campari?! Ce berica (cu sau fara alcohol)!? Coldrex, calciu...astea-s de noi, bag seama.

Si ca sa fiu in tema eu ma tratez cu Olinth.

Andrea, multumesc de sfat. Am sa incerc Septilin. De odihna nu poate fi vorba. Copiilor le dau Imunogrip, am vazut ca e si pentru adulti, e cu echinacee. Oare o fi eficient? Nadia, tu cum iei echinacee cand esti racita? Adica sub ce forma si unde o gasesti? Am in casa tictura de propolis. Carmen tu ziceai ca ii dai lui Alex. Cum? Asa, cate o lingurita? Goala sau cu miere, ceva. Habar n-am ce gust are, e rea?

Poate ma enervez si merg sa fierb o tzuica si las in plata lor si tinctura, si tot!

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

LA MULTI ANI ROXANA! Sa fii sanatoasa si fericita!

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ghinetz
Poate ma enervez si merg sa fierb o tzuica si las in plata lor si tinctura, si tot!

Facem o adunare la tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Oana, tinctura de propolis are alcool, asa ca se dau cateva picaturi intr-o ligurita de miere sau de zaha sau chiar pe o bucata de biscuit. <ajoritatea sticulutelor au picurator si scrie pe ea...cat se da la copil si cat la adult.
Eu am luat de la cineva dropsuri cu echinaceea, sunt nemtesti am dat 10 lei pe cutiuta, sunt 20 buc cred....daca va intereseaza dati de stire si contectez persoana. Ieri le-am luat, au si gust de brad un pic...sau poate asa e gustul la echinaceea...cine stie, oricum mie imi plac...

Pupici si haideti la cafea,

Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

LA MULTI ANI LUCA OCTAVIAN!

LA MULTI ANI ROXANA!

Mergi la inceput