Londra, iarna

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Letitia, multumesc. Cred ca mie imi era adresat raspunsul .

Laura, mersi mult. Cum spuneam o data merge si un McDonalds, da poate mai interesant e un KFC ca de asta nu avem pe insula. Am notat si un pub, cu siguranta il vom bifa .

In legatura cu transportul, am cautat pe tot netul dar bilete mai ieftine de 750 de euro pentru mine, sotul si fetita cea mica(cea mare nu va fi acasa in perioada aceea) n-am gasit, pe ruta Stockholm-Londra dus-intors. Plus ca ne incurca orele de zbor, noi mergem cu ferry pana in Stockholm si daca e sa luam un zbor mai ieftin nu ne incadram in timp nici la dus nici la venit. Ne-am incadra la zborurile de dupamasa, care sunt mai scumpe...dar avem de facut vreo 80 de km port-aeroport. Fara masina trebuie sa schimbam in Stockholm...e cam complicat. Plus tare scump...zborul ne ia cam dublu fata de cat am gasit cazare+mic dejun pe 4 nopti. E perioada sarbatorilor si cred ca de aceea.
Cel mai probabil vom merge cu masina...insa nu avem de gand sa ne miscam in oras cu ea, e clar.

Daca mai aveti sfaturi, idei, le astept cu mare placere.

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Am fost la Londra de Revelion si vreau sa va spun ca a fost unul din cele mai frumoase concedii pe care le-am avut. In ciuda faptului ca a fost iarna, sau chiar de aia .

Pentru cei interesati, am povestit aici si mai urmeaza...
Si poze...

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Foarte frumoase pozele, Mihaela!
Mi s-a facut dor! Si asa vreme faina am prins si eu (era iunie)! Nici vorba de renumita vreme londoneza!
Cand o sa am timp, am sa citesc si ce-ai povestit!

Alina

Mergi la inceput