Redoutistele fidele Laredoute.fr (138)
Raspunsuri - Pagina 20
mama_lui_alex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki68 Se simte nevoia unei sfeshtanii pe aici cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
adevarat graiesti....
noroc ca mai intru pe aici...ma mai face sa zambesc si sa-mi traca ziua mai repede..
Dierna3 spune:
citat din mesajul lui daniela6 adevarul este ca....NU ESTE ADEVARAT ca la redoute nu mai livreaza in romania din noiembrie, asa cum v-au sugerat "veteranele"...... adevarul este ca le la 1 noiembrie la redoute vine in romania. "dragele de veterane" nu doreau ca noi sa stim ca primele cliente inregistrate,beneficiaza primele de produse. ia dati voi aici!http://www.laredoute.ro/ asta este adevaratu motiv pt care ele nu va dadeau parola! deci am banuit eu bine........ apropo: am intrat pe contul vostru secret! |
Si asta nu e tot ce ti s-a ascuns, lr.ro face si angajari!!! Cred ca ai fi perfecta pentru fisa postului. Nu mai spun, la ce preturi practica, salariul e mai mult decat frumos.
kokiy spune:
mama_lui_alex de frica festaniei lui Miki ai mai pus un post(ca erau 666 inainte) sau asa s-a nimerit
Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)
anne16 spune:
citat din mesajul lui Dierna3 Si asta nu e tot ce ti s-a ascuns, lr.ro face si angajari!!! Cred ca ai fi perfecta pentru fisa postului. Nu mai spun, la ce preturi practica, salariul e mai mult decat frumos. |
si asa avem si noi "pile", ne faci si noua reduceri ca pe LR.FR
(Daniela6 daca te angajezi pe LR.RO)
Am editat ca sa se inteleaga
ella_74 spune:
bre veteranelor,
voua cand va arde de bascalie umpleti rapid 5 pagini
lasati profesoara de la Odobesti sa-si cumpere ea prima fusta aia plasticoasa albastra cu floricele; cred ca va face furori la scoala cu ea;
, mamica de David (24.04.2007)
BOB
ioanaiub spune:
zicea cineva mai sus ca a facut o proba pe lr.ro ... am facut si eu, am pus ceva in cos si pretul e altul decat cel afisat ... e mai mic ... poate din cauza ca inca nu e lansat site-ul si nu functioneaza bine?
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
alinam spune:
nu pot sa ma abtin
In alta ordine de idei de la 1 noi.???? asta da noutate, nu esti bine informata, iar despre contul de mail daca il spargeai nu debitai asemenea porcarii.
Eu nu stiu cum arata aceasta doamna D Nordista dar citind mesajul ei imi inchipui in copil suparacios cu o fata bosumflata, stiti voi care nu se poate razbuna da zice si face rautati. e simpatica
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
leyla spune:
Draga Daniela asteptam cu sufletul la gura sa ne spui si noua ce cadou minunat ai primit…poate geanta aia puturoasa si plasticoasa (s-ar potrivi de minune cu fustita plasticoasa)!
N-am postat eu prea des pe aici dar acu chiar ca nu m-am putut abtine. Doamne mare ti-e gradina!
kokiy spune:
Haide Miki , baga capitol nou ...poate ne pierde urma d.na profesoara
Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)