Redoutistele fidele Laredoute.fr (138)
Raspunsuri - Pagina 14
lavi02 spune:
axxxa a venit scrisoare. A fost sotul meu la posta de 2 ori saptamana trecuta si abia ieri a venit; au cautat tipele alea in ce a venit in ultimele 2 zile. Deci a sosit la posta cu mare intarziere.
(Eu rarisim primesc aviz, de regula trebuie sa merg la posta sa intreb.)
alinam spune:
neata!
Dimineata cat mi-am baut cafeaua "m-am conversat" cu madam K bulgaroaica :)) si mi-am sustinut cu argumente punctul de vedere m-am tampit zau.
.... apoi am citit in cafea si am vazut acolo ca din cauza crizei si a "reordonarii" comertului in UE vom face cel mult 3 luni pauza de comenzi pe lr.fr , acum ce sa zic, sa vedem daca zatul meu avea dreptate, sa traim sa fim sanatosi si vom vedea.
ps: m-am tacanit de tot, sa aveti o zi mununata!!!!
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
Raluca_u spune:
pot sa primesc si eu noua parola, fetelor?
merci anticipat.
o zi frumoasa
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
lavi02 spune:
Nu renunta la piata din Romania, ci o externalizeaza prin franciza. Vand hainele la acelasi pret, probabil. In plus, probabil francizorul va avea depozit in Romania si ii va costa mult mai putin transportul; vor transporta cu tirul catre Romania, nu cu posta, pachet de pachet.
La comanda mea de 67 de euro, transportul din Franta i-a costat 16 euro. Din care eu am platit 3.5 euro, cei 5%.
Brigit spune:
neatza! recunosc, si eu m-am tzacanit, am mai bagat o comanda... la mine shopping-ul asta e deja obsesiv compulsiv , nu mai e doar sado-maso.
am citit acuma articolul din Le Monde. Nasol daca asa s-au gandit ei sa depaseasca "criza mondiala" concediind o grama de oameni. Mai bine s-ar gandi ce fac ca sa isi creasca vanzarile ca in RO din noiembrie or sa scada brusc
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
Jasmine spune:
Anne,eu cred ca LR ar fi trebuit sa stie ca vine si peste ei tavalugul problemelor.Doar au departament de MKT,nu?
Cat despre C&A,o fi o veste buna ca deschid magazine in RO,dar pe ce facem pariu ca si ei vor vinde aici la preturi mai mari decat in tarile din vest?
Chestia asta cu LR.fr era ideala pt noi pt ca puteam comanda direct acolo,la preturile de acolo,fara sa platim ca prostii "taxa de roman".
Ma intreb daca pe LR.ro vor lasa deschisa posibilitatea sa intram sa punem comentarii la fiecare articol .Sa ne dam si noi cu parerea,ca niste cliente cu experienta ce suntem ....
13+
Brigit spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lavi02 Nu renunta la piata din Romania, ci o externalizeaza prin franciza. Vand hainele la acelasi pret, probabil. In plus, probabil francizorul va avea depozit in Romania si ii va costa mult mai putin transportul; vor transporta cu tirul catre Romania, nu cu posta, pachet de pachet. La comanda mea de 67 de euro, transportul din Franta i-a costat 16 euro. Din care eu am platit 3.5 euro, cei 5%. |
Lavi, eu nu cred ca vor transporta cu tirul prea curand ca astia nu par a lucra pe baza de stocuri. Cel putin la inceput romanasii nu vor face asta. Iar daca or sa astepte sa stranga comenzi pt un tir... sa te tii, nu cred ca vin comenzile vreodata, cu preturile astea n-au nici o sansa sa faca volum.
De unde stii ca 16 eur i-a costat pe ri transportul?
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
miki68 spune:
citat din mesajul lui pomicultoru va citesc demult, am multe comenzi la redoute bla bla bla.... vroiam sa va zic ca am facut o simulare de comanda LR.RO si sunt alte preturi dupa ce le puneti in cos(mai mici ca cele frantuzesti reduse). Ma gandeam sa comand ceva de proba sa vad a cui o fi tzeapa.... de ex un plover de 128.99 in cos mi-l arata la 35.58 si scrie RON |
Io-te ce zice domnu'!
Asa o fi? Eu n-am cont pe .ro si nici n-am de gand sa-mi fac, asa ca n-am cum verifica
EDITEZ ca sa zic si eu buna dimineata! ca asa-i frumos cand intri intr-o "casa de oameni"
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Dari_Scumpi spune:
citat din mesajul lui mihaser Fetele de la H&M.de ati comandat? Mie imi plac produsele lor ptr copilasi si au preturi bune. |
neatza si de la ploiesti! adica, mai pardon, de la o "sudista"!!!
Nu se poate comanda online de la H&M, din pacate, pt. romania. Sau stii tu ceva?
Eu sunt o mare fana a hainutelor H&M, super calitate si preturi nu mai zic... Plus, ca-s f. dulci modelele lor...De cate ori ajung prin austria/germania/elvetia dau iama in magazinele lor!
Auzisem ca s-a deschis/se va deschide si in Romania - Timisoara magazin (nu online. Asa este?
Ref. la minunatul site lr.ro, ma abtin de la orice comentariu cu preturile lor de kko
lizzy spune:
buna dimineata gagici spor la comenzi - la dat si la primit!
si buna dimineata si dumneavoastra domnule pomicultor
ne face onoare sa va avem printre noi, desi, sincera sa fiu, inca n-am vazut barbat care sa cotrobaie prin lr, fie el .fr sau .ro
oricum, daca e sa fie teapa, succes la scos parleala dup-aia... nu te indoi nici o clipa ca intreprinzatorul roman se va gandi numai si numai la profitul propriu...
Marc 2- si Ianis 4
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc