Serbarea toamna- scoala

Serbarea toamna- scoala | Autor: LYADA

Link direct la acest mesaj

Buna,

Stie cineva unde pot gasi un costum de fruct sau leguma de toamna? Am aflat ca vineri avem serbare.

Sunt destul de lipsita de imaginatie, poate nu e greu insa am nevoie de ajutor. Cine s-a mai confruntat cu problema?

Asadar: varza, conopida, sfecla, rosie, ardei capia, struguri, pere, etc. Cam toate sunt rotunde, cum le "transpun" pe baiatul meu?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorinsonia spune:

Pai eu as prinde niste frunze de varza pe bluza si pe un fesulet.
Bineinteles ca l-as imbraca in verde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Hartie creponata prinsa direct de haine sau pe niste sarme subtiri. E mare si merge "modelata".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Baiat toamna? Asa s-a gandit invatatoarea? Nu i-ai cerut nici un detaliu, ceva?
Eu am organizat serbare pe anotimpuri si as putea sa-ti dau ceva idei, dar recunosc, la mine anotimpurile erau toate fete. Baietii aveau si ei dar alte roluri. A mers mai usor fiind decorate fustitele. Ma inspir si eu din costumul fiului meu, care la Halloween avea un fel de pelerina agatat doar pe partea de sus a bluzei, la umeri. Pe ea poti adauga confectionat din carton, pe care prinzi acele legume desenate sau decupate.
Eu la anotimpuri facusem din frunze la toamna, fulgi la iarna, ghiocei la primavara si cred ca maci la vara, tot din carton pe care am lipit, o coronita prinsa cu ata mai groasa. La baiat nu stiu daca merge pus in cap. Si eventual un cos in mana in care sa pui fructe din plastic, sunt in toate librariile. Bafta!

Monica mami de printisor si printese

"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Multumesc. Am ales ardeiul capia si speram sa iasa din hartie creponata.

Serbarea este despre legumele si fructele toamnei, fiecare copil, baiat sau fata isi alege ceva. Bineinteles ca abunda dovlecii[:D, avem 3 copii in acest "rol", struguri 2 - la astia ma gandisem si eu ca se pot face din baloane.

Am sunat ieri la cateva firme de inchirieri, insa toti fac animale si personaje din povesti. Cineva chiar mi-a zis cu regret ca au mai sunat parinti la ei pt acelasi lucru si le pare rau ca sunt in plin sezon Halloween, altfel ne-ar fi luat comanda de legume

Mergi la inceput