Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (206)
Raspunsuri - Pagina 9
bernix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui isabeluta Seara buna! Intru repejor...am reusit sa incropesc un bagaj. Multumesc muuult pentru informatii. Rox Yaia merci de oferta. Pana la urma m-am hotarat sa iau un taxi. Ajung la ora 20 si nu m-as risca cu mijloace de transport in comun...o sa fac rost apoi de harti si oi vedea cum o sa ma plimb. Macar sa vad Tour Eiffel ca de restul nu am timp deloc. Incep la 9 si termin la 18... Maria ![]() Papanash nu stiu daca ti-a raspuns cineva. Antibiograma din cate stiu eu, daca se face ca la carte dureaza 5 zile. Sabina dar 37,7 nu-i mult. Sanatate multa lui Gh. Si apropo mi-e nu mi-e frica de tine. ![]() Ma duc la somn langa puiul meu. Nu-l vad in urmatoarele 3 zile. Am avut asa niste zile pline ca nu am apucat sa ma gandesc prea bine la ce voi simti. Poate e mai bine asa!Noapte buna mamici cu copii! ![]() Isabela de Vlad Matei (22 septembrie 2007) |
Isabeluta, sper ca mai esti aici, Turnul Eiffel nu-l potri rata ca e langa Arcul de Triumf, adica f aproape. Ajungi in 10-15 min pe jos.
Si Champs Elysee e tot pe-acolo, ma rog unul din capete. Iar la celalalt capat e Louvrul si Tuilleries.
La ora aia si io zic ca-i mai bine taxi, poate 20-30 min, decat ROR, desi merge super bine si vine repede. Are insa multe statii si sa tot stai in tren vreo 40 min.
Drum bun si numai bine!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
Sabinelu, 37.7 nu-i mult. Degetica are fregvent 37.8 seara. Mucii insa nu-s buni. Sanatate!
Daca faci sesiune foto cu Sabina japoneza prin centrul vechi, pleeease, luati-ma si pe mine. Nu-s io mare fotografa, dar asa mi-e dor de strazile ale, de anticariate si de cafenele...
bernix spune:
Sabina japoneza, si io vreau tare mult sa te cunosc. Poate reusim o intalnite la fotografiat orasul. Sau poate Muzeul Satului, unde io inca n-am fost. Nr. meu de tel. e in lista comuna.
Cu aparatul foto n-ai de ce sa-ti faci griji. Noi l-am carat ceva prin oras in geanta lui si n-au fost niciodata probleme.
Scutece io folosesc Libero si Happy de la Bella, ambele cumparate din Selgross. Iti spun si pret daca vrei.
Hainute de copii de la Debenhams, magazinele "Z" si din Dragon, de unde se serveste Annisia.
bernix spune:
Annisia, daca mai faci vreo sesiune de shopping la Europa, pliiz, ia-ma si pe mine ca singura nu ma incumet, mi-e lene rau.
La multi ani lui B, sanatate, noroc si fericire, si sa fie vesnic iubitul tau!
bernix spune:
Rox, offf, bietii copilasi. Poate n-ar fi rau sa-l duci si pe Andrei la doctor, ca boleste de ceva vreme. Stiu ca dimineata eram de alta parere, dar daca zici ca-i asa ragusit...
Sper sa aveti o noapte usora, fara treziri!
Sabina spune:
sa va zic ce-i cu febra 37.7.
Exact asa avea Sofia cand a facut pneumoniile alea
. ea in sine nu e deloc grava, dar la sfarsitul unei viroze si cand se tuseste....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
bernix spune:
papanash, deci si la voi isi face de cap viroza.
Io apa de mare am folosit toata gama: Sterimar, Marimer, Rhinomer. Nu mi s-a paraut a fi cine stie ce deosebire intre ele.
Mai, dar sa stii ca Ghighi nu-i deloc slab, mie mi s-a parut chiar zdravan. Copanele insa e normal sa nu mai aiba, pentru ca-i un copil vioi, care merge mult. De-acum in colo cutisoarele de la pul[ite se transforma in muschi si dispar.
bernix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina sa va zic ce-i cu febra 37.7. Exact asa avea Sofia cand a facut pneumoniile alea . ea in sine nu e deloc grava, dar la sfarsitul unei viroze si cand se tuseste....Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Hai, mai, fata, n-o lua in tragic. Stiu ca esti patita si suflii si-n iaurt, dar n-o fi drac' chiar asa negru.
Am si io un ghimpe ca Degetica zumzaie pe piept de joia trecuta. S-a mai diminuat vibratia, dar inca n-a disparut. Zumzaie - tuseste - muceste - liniste si de la capat.

Sabina spune:
nu ma gandesc acuma la tot ce e mai rau, dar trebuie sa urmaresc problema. Sper totusi sa il vada si alt medic, ca bunica lui Jr nu poate sa il mai consulte si in urechi cu luminita etc etc.
Cu zumzaiala...sunt probabil mucozitatile alea care se aud.
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
ai vazut mai Bernixule ce se alese de planurile noastre de mers pe munte....:)
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo

Pana la urma m-am hotarat sa iau un taxi. Ajung la ora 20 si nu m-as risca cu mijloace de transport in comun...o sa fac rost apoi de harti si oi vedea cum o sa ma plimb. Macar sa vad Tour Eiffel ca de restul nu am timp deloc. Incep la 9 si termin la 18...
de