Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (206)
Raspunsuri - Pagina 7
greyeras spune:
Sunt si eu intr-un moment de respiro, fata a adormit pe la 20:40, asta deorece dupa-amiaza a dormit foarte putin, acum a cazut lata. Se manifesta tare urat cand e obosita, plansete si e tare irascibila.
Multumesc mult fetelor pentru sfaturile in privinta surorii mele, sper sa aflam vesti mai bune miercuri la eco.
Ma ia groaza cand vad cati bebei sunt bolnavi si ce groaznica e raceala asta.
Papanash noi folosim cu succes si Sterimar si Marimer, desi dr ne tot recomanda serul.
Cecilia am citit ca intrebai de Humana 3 cu mar, noi am luat vineri din Selgros si nici gand de stoc limitat. Cost 43 ron.
Alehiam ma bucur ca Robert s-a adaptat cu bona, iar tu te-ai acomodat la serviciu.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
papanash spune:
Sim, pup baiatul zambaret si frumos, sa aiba parte de o super sedinta foto. Am citit pe la topicul tau de pe 'parintii intreaba' cum il lauda o mamica, zicea ceva de genul ca-i insenineaza ziua ca il vede in fiecarte dimi razand la gradi
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
papanash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina si Gh are 37.7 si a inceput sa tuseasca.des. eu mai am putin si ma impusc. Sofia e pe celasi scenariu, doar ca nu are asa multi muci. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
of ! mi-e tare greu cu unul singur, si voi cu cate 2 copilasi bolnavi ....

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
greyeras spune:
Inca nu a venit tati acasa, asa ca mi-am facut un dus rapid ca mi-e frica sa nu se trezeasca fata si sa nu fiu prin zona ca am mai patit-o. Asa mi-e dor de o baie fierbinte in cada...........
Se pare ca si varianta cu mama sa stea cu Adelina cand ma intorc la munca a cazut. Ieri am fost in vizita pe la ea si ne-a zis printre randuri ca e mai usor la serviciu, pe cand un copil e o mare responsabilitate, asta dupa ce hotarasem si discutasem cu ea si sa o platim daca renunta la serviciu.
Acum tati mi-a zis sa aman intoarcerea la serviciu si sincer parca imi pare rau, am intrat asa intr-o stare si simt nevoia sa mai ies si sa fac si altceva, chiar daca asta presupune sa petrec mai putin timp cu fata.
Apropo cand mai puneti de o intalneala dati-mi si mie de veste, sunt la fel de dornica de socializare.
greyeras spune:
Asta seara am ratat episodul din Regina. Ma duc in pat langa fata. Noapte buna fetelor!
papanash spune:
Greyeras, multa sanatate surorii, sa ne dai o veste buna despre ea.
eu ma gandesc ca o sa fie mai greu sa incepi serviciul si seara sa nu stii ce sa faci mai intai, sa calci/speli/mancare/dragalit fata si tati... sa vezi atunci ce greu o sa fie...mai bine , daca se poate, amani si socializezi altfel , pe mail, forum,telefoane,vizite.
filme Ghighi
cecilia L spune:
Gata, dovedit baiatul dupa prima sedinta de aerosoli, am pus doar ser, a stat, chiar a fost fascinat de aparat, era cu ochii si mainile numai sa traga de cablu si sa apese pe butoane....ce sa mai a stat cam 5 minute, mai imi dadea si mie masca d,ar zic eu pt prima incercare a fost ok.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina si Gh are 37.7 si a inceput sa tuseasca.des. eu mai am putin si ma impusc. Sofia e pe celasi scenariu, doar ca nu are asa multi muci. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Sim, pai ce invitatie era asta daca oricum nu poti?
Numai asa sa raman cu pofta in cui care va sa zica.
Multumesc de pont. La o adica o sa il practic, daca nu il duc pana la urma la oricine s-o nimeri. La fel si cu Alex, cineva o sa o primeasca sa vada daca are ceva la plamani.
Sabina,
imi pare tare rau ca nici voi nu sunteti bine. Oricum 37.7 nu e asa mult, dar tusea cred ca e suparatoare.
Papanash, stai linistita, m-am prins eu. Daca ai nevoie de ceva sa ma suni. Aveti grija de voi si sa va faceti sanatosi.
Greyeras, tinem pumnii surorii tale. Nu stiu ce sa zic cu serviciul, nici acolo nu va fi tocmai relaxare, dar sa mai iesi din cand in cand nu cred ca strica.
Cecilia, bine ca a rezistat la aerosoli. Eu m-am lenevit, nu am mai prestat in seara asta. Niciunuia.
Da, ca tot veni vorba de situatia de la noi. Exact acum l-am culcat pe Bubu, linistit si fara scandal. Sa vedem cat tine minunea. Am reusit sa ii pun ser si vibrocil fara scandal. Cu Alex e mai rau, tuseste rau de tot, nu stiu nici daca va dormi asa. O sa vad daca mai am stodal pe aici sa ii dau o portie.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
cecilia L spune:
vad ca azi am nimerit sa intru numai cand este liniste, asa ca raspund scurt la cine mai stiu ca tb sa raspund si o tai la somn....
Roxana, eu am luat numai carticelele cu povesti, mai erau cu alfabetul, numerele si nu mai stiu ce, nu prezentau interes pt mine...cu animale nu mai erau, am citit ca in colectia lor mai sunt cu animale, pasari..adica spun eu interesante.
Greyeras am luat ieri din sellgros, numai acolo am gasit.Multumesc
Sanatate multa tuturor bolnaviorilor, vad ca se ingroasa gluma cu gripa asta nenorocita sau virus ce o fiii, sa scapam cat mai repede de ea.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze