Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (206)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

banuiesc ca sunteti atente la emisiunea de la prima

io nu Merita?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Citat:
citat din mesajul lui carpatina
io-ti dau adresa, insa numai daca-mi promiti ca vii la mine (si nu mananci gaufre inainte )

Auchhhh, ce ma doare sub centura!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Unde mai precis sub centura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Off mai fetelor ati trimis mucii si la noi?Am bagat de urgenta sterimar si colargol

teo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Maria, bine ai revenit.. multumesc de oferta.. io-ti dau adresa, insa numai daca-mi promiti ca vii la mine (si nu mananci gaufre inainte )
Mananca tu placintele.. io' aleg cuiul .. ca partea cu "cat casa" am rezolvat-o deja

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Multumesc mult de invitatie ,dar drumul pana in Beljica ii tare lung ,bugetul meu e auster mai ales acum cu criza asta financiara mondiala ...o sa te astept la cotitura cand oi veni acasa la Ploiesti si atunci promit sa vin la tine
trandafirasul
stai ca mi-am amintit ,ne-ai aratat o poza in capitolul trecut de la mirese ,a cui crezi ca este ?cumva a Maruntikai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Rox,adrenalina????Noi i-am pus de multe ori sterimar in aparat oare am gresit?Noi il folosim de fiecare data la raceli.Alte idei fetele?

teo

Mergi la inceput

Si Teo tot mucioasa
Isabeluta drum bun !
Va las ca plec la petrecere ,e ziua colegei mele ,asa ca incep de luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

si noi tot raciti, incep sa-i fac in seara asta aerosoli( sper, mi-a promis o prietena ca-mi aduce aparatul) daca nu maine merg su cumpar, unde ziceati ca e mai ieftin( la ce farmacie).
Ca sa fie treaba treaba, m-a luat si pe mine raceala si am o stare naspa rau, asta ca tot sunt singura cu Cristi saptamana asta...

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

moldoveanca - de obicei folosesc pentru aerosoli ser si adrenalina sau flixotide.dar numai la indicatia medicului!
papanash - ca apa de mare spray noi folosim humex.
pupici micilor si marilor bolnaviori.insanatosire grabnica.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

multumesc Gabitz, o sa iau maine ca inca n-a plecat tati de la birou si nu-l mai trimit pe coclauri la farmacie non-stop, ca-i prins si el cu raceala.

Cecilia, baga paracetamol acum , poate scapi de virusi. uite ca si noi suntem aproape singuri, ba mai mult , suntem toti 3 virusati, sper sa scapam usor. Si sta Cristi la aerosoli ? ce baiat cuminte ai !!!

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Papanash, noi am avut Marimer spray cu apa de mare.

Rox, nu ma mai duc la ORL maine pt ca marea mea durere de ureche s-a dovedit a fi un mare cos care imi iesise chiar pe canal . S-a spart asta-noapte si am scapat de dureri. Dar daca vrei sa ne vedem, da un semn.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput