Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (105)
Raspunsuri - Pagina 5
lorellay spune:
Off topic: Bertha..imi pari cunoscta....de la Oltence oare?
Sorana 
35+
si
Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13" target="_blank">
sunt...lo1.Se poate un vot?Multumim!!
mendy spune:
Lorellay si eu ca tine o sa merg ca la spectacol la spital, eu cred ca avem multe in comun, deocamdata din cate am observat frica de anestezie, daca crezi iti dau si adresa de mess sa putem vb mai mult... Eu mai am doar cateva zile si trebuie sa imi inving teama. 
mamiseli_11 spune:
Anes special pentru tine: mituri despre alaptat
http://www.drjacknewman.com/help/Breastfeeding%20Myths.asp
si ceva despre colicii la copii alaptati la san
http://www.mamancherie.ca/fr/info/newman/02-coliques.htm
Din pacate ambele linkuri sunt in lb straine. Sper sa va fie de folos.
Mihaela
35+
Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 5 saptamani
lorellay spune:
Eu sunt pe mess de la 8 la 17..adresa mea...sorana_ssd
Cand ai programata cezariana?
Sorana 
35+
si
Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13" target="_blank">
sunt...lo1.Se poate un vot?Multumim!!
alra spune:
eu va repet, cu acele in coloana chiar nu am nimic. scosul din "functiune" insa ma inspaimanta. eu voi face epidurala acuma.
bertha, eu ma acomodasem deja cu ideea ca am pierdut sarcina si nu imi pasa prea tare daca sunt treaza cand curata. oricum eliminasem sarcina de cu noaptea (acasa) si ideea era doar sa curete resturile.
si m-a harjait gatul vreo 2 zile de la tubul ala bagat.
aa, si nu stiu daca era nevoie de anestezie caci nu a trebuit sa dilate caci era colul moale de la faptul ca sarcina fusese eliminata natural. da' stiam dinainte cu siguranta? ![]()
Vacanta cu Laura in Romania
bertha spune:
Lorellay, ma stii de la oltence, sigur, ne-am intalnit in parc, la McDonald's...inca te am in lista de mess.![]()
Alra, ai dreptate cu tubul ala, chiar vroiam sa spun, dar uitasem, e nasol rau, vreo 2 zile am avut o senzatie de raguseala si de racaiala in gat.
Bertha
si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
alra spune:
ba nene, lasati problemele astea existentiale cu anestezie si alaptat ca io am una si mai mare: nu gasesc barza de inchiriat cica trebuie sa o cumpar! (v-am zis ca imi pun barza in fata casii)
ce dumnezeu fac io cu barzaunele dupa aia?? si de ce trebuie sa il platesc integral pentru 1-2 luni de utilizare?
o idee ar fi sa iau o barza mai mica ( a se citi mai discreta si mai ieftina) pe care sa o vand la mana a doua ulterior.
va tin la curent!
Vacanta cu Laura in Romania
Amalia spune:
Mada eu n-am facut morfologie fetala de trimestru 3. In schimb, doctora imi face controalele mereu la spital, in camera unde exista ecograf si fac la fiecare control eco 2D. Asa ca din pacate nu-ti pot da alte detalii.
Legat de acidul folic, eu nu am luat separata deloc. Mi-a recomandat de la inceput sa iau numai Elevit. Facand si analizele si iesind bine, inclusiv acum in trim 3, nu mi s-a prescris in plus nimic..nici Ca, nici altceva.
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
38+
Luca Gabriel
Amalia spune:
Alra la ce e buna barza aia? Anunta ca acolo vine un bebe?
De ce e musai s-o iei?
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
38+
Luca Gabriel
cristina_ph spune:
sunt genul care daca ii pica pata pe ceva,greu isi mai scoate din minte....asa ca mi-a picat pe un patut ,de la babycomfort si nu il au pe stoc.
Prin oras am fost(eu sunt din Ploiesti), dar sunt lucrate execrabil....nu vreau nici orice,vreau sa arate bine si sa fie si rezistent!!
| Citat: |
| citat din mesajul lui bertha Lorellay, ce anume te sperie la anestezia rahie? Faptul ca esti constienta in timp ce dr te opereaza? Uite, eu la prima nastere am facut anestezie totala, pt ca nu se facea altfel in Craiova si am fost f frustrata ca nu l-am vazut pe bb, nu i-am auzit primul tipat...nici acum nu m-am consolat. Ca sa nu mai spun ca el s-a nascut la 10,45 si eu l-am vazut pe la 6 seara cand m-au dus in salon, dupa faza de reanimare, il vazuse tot neamul pana atunci Tu unde o sa ansti? Scuza-ma, cred ca ai mai spus, dar nu mai retin Anes, felicitari din toata inima! L-am vazut pe Remus, e un grasunel frumos foc, sa fie sanatos!In legatura cu alaptarea: eu l-am alaptat pe Darius un an si patru luni. Niciodata nu am facut proba suptului si nici nu i-am dat papa la ore fixe. La inceput, cand dormea mai mult, e drept ca intervalul dintre supturi era cam de 2.30-3 ore, dar, pe masura ce crestea si reprizele de somn se rareau, vroia mai des la san. Eu il suspectam ca nu neaparat de foame, era iremedialbil indragostit de san si simtea nevoia sa-si ia "drogul" mai des. ![]() Oricum, asa cum au spus si celelalte mamici, perioada alaptatului este de departe cea mai frumosa dintre toate. E asa de vizibila legatura care se creeaza intre mama si pui, incat simti cum creste inima in tine cand iti dai seama ca fiecare celula din tot ce reprezinta acel bebelus ti se datoreaza in exclusivitate (ca sa-l citez pe tati al nostru, mai putin aia de la inceput, spermatozoidul Cristina_ph, cauti un patut anume? Ca patuturi de lemn sunt peste tot, te duci si-l iei si gata. Fetele care intreaba de "taxa": sumele vehiculate (4-500Euro) mi se par exagerate. Am mai vorbit cu alte mamici care au nascut relativ recent la diverse spitale din Bucuresti si parerea generala a fost ca pt cezariana ar fi pe undeva pe la 10 mil, 2 mil anestezistul, plus asistentele si dr care il asista pe ginecolog (mana a 2-a), aici parerile sunt impartite, dar sumele oscileaza intre 20-30RON pt cele de la sala si 10 RON pt cele de la salon. E drept ca am citit pe forum ca s-au dat si 700 Euro unor dr, da' mi se pare cel putin exagerat, nu zic ca n-o fi asa, dar e enorm. Maine merg la dr, abia astept sa vad ce mai zice. Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)poze |
34+
Andrei Alexandru

L-am vazut pe Remus, e un grasunel frumos foc, sa fie sanatos!