Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (105)
Raspunsuri - Pagina 20
nebunica-zapacica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Miky-ea A nascut Bebecris!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "La 23:05 s-a nascut David Andrei, 3200 gr prin cezariana" |
Bine ai venit, David Andrei, sa cresti mare si voinic si felicitari mamicii curajoase, Bebecris,refacere rapida si sa fiti fericiti alaturi de puiul vostru!!

Hai Ireen

Mirtha bine ai revenit, felicitari pentru Eva de nota 10!
Asteptam poze cu prima fetita de la odiseea noastra
CU somnul si eu am mari probleme, azi-noapte printre reprize de mers la baie am reusit sa-l visez pe cozonacelul nostru, avea niste manute miiiici si ma tinea strans de deget, eram topita toata, iar el era grasunel si asa scump, abia astept sa ne intalnim, nu mai am rabdare

37+
Victor NicolasAMR 3 SAPTAMANI!!!
malinas spune:
Anes, scump foc bebe Remus si mare, sa-ti traiasca mandretea. Frumasa poveste. Sanatate maxima si refacere rapida.
Otilia, frumoase poze. De Ana ce sa zic, o frumusete.
Bebecris, sa-ti traiasca bebe David Andrei. Sanatate maxima si refacere rapida.
Ramo, sanatate sotului si refacere rapida.
Mirtha, sa-ti traiasca Pititca si refacere rapida.Sa dea domnul ca fiecare zi de acum incolo sa fii cel putin la fel de fericita ca in minutele in care ai scris ultima postare.
De cateva zile am niste palpitatii de cateva secunde, pana la un minut. Se intampla de obicei seara cand ma intind in pat. Nu ma doare nimic, doar simt cum inima o ia razna, asa din senin. Imi controlez respiratiile si se potoleste. A mai patiti cineva asa ceva?
Au aparut si insomniile, cand ma trezesc sa ma duc la toaleta stau apoi cu ochii in tavan aproape o ora. Si dimineata dorm de rup, pana la 9.30-10.Dar, important este ca bebe e cumintel si sta la caldurica.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
36 s +
poate Vlad (dar mai negociem)
mariana28 spune:
Malinas si eu am palpitatii, pana acum nu le simteam asa rau , dar vedea dr cand imi lua tensiunea. Dar acum le simt mai ales cand ma asez in pat pe spate, chiar si mai in sus - simt cum o ia inima la trap, chiar si in capul pieptului tot stomacul - daca imi schimb pozitia parca nu mai simt asa tare...
33 +
http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi
cherieactiv spune:
helou
bebecris felicitari!!
de ce a facut cezariana??booh..poate nu a mai suportat durerea si a cerut ea..ma gandesc io..asa am perceput-o eu pe forum...mai sensibila...obosea destul de repede ...si poate de aia...oricum ar fi fost...totul e bine cand se termina cu bine!!!
refacere rapida bebecris!
Cherie
32+
Sasha...
cherieactiv spune:
mirtha...hai maaaaaaaaaaaaaaaaaai...vrem si noi niste poze..acolo...macar una...

ai laptic?suge?cum te descurci??
Cherie
32+
Sasha...
futuremother spune:
fetele eu din cate stiu bebecris stia )dorea) ca va face cezariana doar ca pierderea lichidului cred ca a grabit data .... e doar ce imi aduc aminte, nu am vb recent cu ea ....
35+
si mamica de 
AMR 5 sapt