Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (70)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Neatza, Jasmi!
Saru' penreu cafea. Chiar aveam nevoie.

Sunt cheauna! Nu mai pot.
Plec la 7:30 din casa (deci ma scol la 06:30) si ajung la 19:30 inapoi acasa.

25+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Cadia te-am "luat"... eu ma scol la 7 si plec pe la 8 fara ceva si inapoi acasa ajung la 22...
da de cand cu sarcina nu mai pot bea ness (care imi placea enorm, cu miere) si nici cafea... asa ca beau dim la birou un pahar de cola; stiu ca nu e sanatos da asta e...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui IRINA.C

Porumbita m-ai facut sa zambesc putin...deci asa este un model si dc ai manerul in dreptul copertinei este celalalt model.Al meu are doar modelul in dreptul copertinei, deci imping copilul cu fata la ceilaltisi nu si la mine

bb mic

POZE
26+

habar aveam de astfel de smecherii cu carutul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Eu ma trezesc la 6 si ceva , dar la 17 sunt acasa.
Tare mult lucrati voi fetelor

Jasmi 23+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

mor de somn

si sunt in teleconferinta

28+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
Irina pai nu e chiar asa mare tragedie.... tu vrei musai un carucior cu maner reversibil? daca il vezi pe bebe copertina atunci nu e musai sa fie cu fata la tine.
Miere imi pare rau ca esti racituta.. insanatosire grabnica. iar pentru arsuri.... in afara de mancat cate putin si des si luat ceva protective gastrice.. rabdare. incearca banane pe stomacul gol (daca nu ai probleme de constipatie) si evita citricele si alimentele acre/picante.
sa aveti o zi buna si relaxanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna fetelor,

Vad ca vorbiti despre cat de mult munciti. Si sotul meu a avut o revelatie dimineata si nu ii venea sa creada, mai ales ca sunt si gravi. Mi-a zis sa o las mai moale dar cine s ale faca pe toate?

Ieri am cam intrat in panica pt ca a trebuit sa stau vreo 45 min in miros de diluant de vopsea. Muncitorii vopsisera tevile si inca mirosea destul de puternic cand am ajuns eu. Sper sa nu ii fi facut rau lui bebe, mai ales ca am stat tot timpul langa fereastra.

Maine e zi de analize de la A la Z. Sper din tot sufletul sa iasa bine.

Miere, imi pare rau sa aud ca esti racita. Miere si lamaie, supica de pui si multa odihna.

Azi iar am o zi grea. Abia astept momentul in care ajung acasa, fac dus si ma urc in pat. Si e abia dimineata...

Bee25+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Porumbita, eu stiu ca e mai sanatos sa bei o cescutza de cafea decat un pahar de cola.Cafeaua este naturala si daca nici nu o faci tare, nu cred sa-i cauzeze lui bebe.Scuze, daca gresesc.
Eu pun putina cafea intr-o cana mare cu lapte.E buna si ma mai trezeste.

Bee, ce analize faci tu? Mie mi-a dat sa fac asa: HLG, glicemia, Ac listeria, urina si sumar de urina.Sa-mi spui te rog ce faci tu, ca poate i-a scapat doctoritei mele ceva.

Cris, sa nu sforai daca ai tel. pus pe "specker" sa nu te auda interlocutorii din teleconf.

25+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Iaca am revenit si noi, nu am disparut, dar dc a fost sotulache acasa am vrut sa profitam de fiecare minutel.Din pacate in cateva ore pleaca si eu iar raman singurica :(( pt 3 saptamani.

Carmen, imi pare rau de patania ta, bine ca nu s-a intamplat nimic rau…duminica ne-am intors si noi de la pitesti si am vazut 3 accidente…nu cred ca a fost o zi buna…

Legat de legea asta minune cu maternitatea, cineva imi zicea ca Base a spus ca el vrea f. bine documentata toata chestia, sa i se prezinte fondurile din care se vor plati aceste indemnizatii, etc…sunt curiosa cum se va finaliza, io la stiri nu apuc sa ma uit ca Andrei imi mananca tot timpul, asa ca va spun ce am auzit de la altii…

Irina, dc nu iti place carutul poti sa iti iei banii inapoi…eu am returnat ceva la Cora, bine era de valoare mai mica, dar nu era ok, si nu am avut probleme…doar sa mai ai bonul de casa sa vada ca ai facut plata…

Roxana, cum iti mai e, te simti mai bine?AM ramas cu impresia ca nu ai fost in apele tale…

Si eu ma lupt cu arsurile, uneori imi vine sa plang, asa de rau ma simt, mai merge cu lapte, dar nu tot timpul, medicamente nu am luat inca nimic…

Alina, felicitari pt grasunica, 1500 g? Papusa mea avea abia 400g acum o saptamana…Pfuu, cat mai avem pana acolo...

Lavinia, 22+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

Porumbita, eu stiu ca e mai sanatos sa bei o cescutza de cafea decat un pahar de cola.Cafeaua este naturala si daca nici nu o faci tare, nu cred sa-i cauzeze lui bebe.Scuze, daca gresesc.
Eu pun putina cafea intr-o cana mare cu lapte.E buna si ma mai trezeste.

25+cu CLARA

te cred si stiu ca ai dreptate... dar pur si simplu nu pot sa o beau...
nu beau zilnic paharul ala de cola, dar evident ca ar fi mai bine fara el...

Mergi la inceput