Pepenasi de iulie-august 2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Carmeneala ce montaj frumos ai fcaut pentru printesa ta .
Bobitamica cred ca ne-am vazut azi in parc dar eu am plecat repede de acasa ,ca mama mea deja coborase cu Denisa si am uitat hartiuta cu nr de telefon.Acum vreau sa bag nr de tel in memorie.
Interesant cu diversificarea , noua ne-a spus sa mai asteptam ca eu inca am lapte si fetita are 7kg, asa ca fara cereale de la 4 luni , si papa la 6 luni si incepem cu supica clara apoi piureuri de legume si apoi de suc de fructe si piureuri de fructe. Sa vedem daca stam pana la 6 luni "flamande ".
Pupici

Andreea de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Hi, fetelor,

Raportam si noi ca am revenit din parc....
DARA am stat de la 13 la 16 in parc. A fost asa de placut si fetita a dormit aproape tot timpul ca nu-mi venea sa ma intorc acasa.

[b]MADA...asa e..bine ca a trecut si referitor la dr. ce sa zic...am inteles ca este foarte buna dpdv profesional,dar are o problema de atitudine. Asta e...eu ma asteptam sa fim tratate mai cu blandete ca oricum eram la prematuri si toate eram necajite......dar pana la urma e de inteles...daca ar pune atat suflet ar di ele deprimate. Si pana la urma noi suntem obiectul muncii lor ...Bine ca am scapat si acum suntem bine. MA bucur ca m-ati reprimit cu caldura in grupul vostru.
ANKA ...ai dreptate cu biberoanele...sunt scumpe. Eu am primit la inceput de tot cand a aflat lumea ca nu alaptez deloc 4 biberoane de la Avent si apoi am ramas la ele,ca am incercat si altceva,dar pitica nu vroia decat cu Avent.Si apropo de lapte si noi tot cu NAN suntem dar abia am trecut de 1 luna de la preNAN la NAN 1. Noi nu avem voie decat lapte...mi-a spus sa nu-i dau nici ceai, nici apa,nimic. Voi ce parere aveti? MAi e cineva in situatia asta??
TIBERICA...bine ai revenit!!!!si IRINUCA 81 biune ai revenit si tu!!!
ANAXENA....am citit si eu la miresici...ce rele fetele alea...Eu de cand am ramas insarcinata ti-am admirat fotografiile. Am o prietena foarte buna care si-a facut un BOOK si arata cam la fel cu ale tale.Sunt foarte reusite si nu sunt perlucrate in Photshop.

Nici eu nu sunt de acord cu premergatorul...eu am avut luxatie bilaterala de sold si de acum 30 de ani mamei nu i-a recomandat sa ma puna in premergator...

Eu nu am apucat sa citesc tot ca plange fata...ii dau ceva sa pape si ma intorc...

VA pup

Bobitamica- mami de Suri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Citat:
citat din mesajul lui sursula

Aaaaaa...si cum azi l-am avut acasa pe tati pana la 13,mami s-a rasfatat la Mall cu o noua tunsoare,cu o noua culoare si cu o cafea Starbucks!
DIARUX si celelate fete din B interesate de body-ul stelist-noi pe 1 noiembrie avem botezul la Iasi-ma pot intalni cu ieseanca sa-mi dea hainutele pt voi,daca vreti.

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

NUmai sa ma anunte care vor si marimile pt strunfi ca sa ma duc sa iau

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Bobitamica noi am stat in parc de la 15 la 16.30 ca trebuia sa plece si bunica acasa, eu vin cu masina si cu ea singura in scoica nu ma incumet sa merg doar noi doua, ca mai plange.
Si mie mi*a spus sa nu ii dau nimic decat lapte la san dar eu i-am dat ceai baby drink de la 1 luna .Denisa accepta si bibe avent, le am de la pompa de san si am cumparat 2 de 260 ml pentru viitor ,nuk in el ii dau ceai si i-am dat si din bibe primii pasi lapte in parc ca intra in chestia aia care mentine temperatura , alea avent sunt fixe si le scot greu si porcaria aia , trebuie sa imi iau altceva dar nu am avut timp sa caut.Voi ce gentuta izoterma folositi .
Bobitamica tu pe unde stai ?Ei stau pe la strazile alea cu nume de izvoare pe langa budimex.

Andreea de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

maryb sa iti traiasca comoara de baiat, sa fie sanatos

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Hello

Azi am fost la intalneala cu printesica Ralu a lui Tecky.
Rontzy sa nu te superi

Mamica Miha este frumoasa si o dulce, asa cum mi-am imaginat-o si asa cum se reflecta si in poze.

Ralu ca orice domnisoara si-a facut siesta (da' nici al meu nu s-a lasat mai prejos ) . E o dulceata de fetita, la fel ca mama ei. Are deja "inaltime" de manechin.
Au papat, au dormit...noi am trancanit ...ce mai impresie buna, ne mai intalnim!

Aveti mai jos 2 pozici ( ca mai multe are mama de printesa).

intalnire

Merg sa citesc din urma vad ca ati schimbat deja capitolul...

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

maryb felicitari! sa cresteti mari, sanatosi si voiosi

si sorry de intarziere...io mereu pe fuga...bun venit si revenit fetelor

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Maryb sa ti traiasca bb sa fiti fericiti si iubiti!

Maine pun poze , promit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

MaryB Felicitari! Sa-ti traiasca flacaul!!

Despre diversificare, fiecare face cum crede ca e mai bine. Eu de obicei citesc o gramada si fac asa cum ma duce bibilica si cum ma indruma bebe. La Sonia am inceput la 4 luni, cu cereale asa cum zice si Mada, dar nu le-a acceptat asa ca ne-am mutat la pireuri de legume si fructe. Acum, in functie de lunile 3 si 4 si cum pune in greutate, voi hotari daca incep la 4 sau la 6 luni.

Mada Ai patent pe zulufeii aia ai lu' fica-ta?? Nu de alta da' vreau sa cumpar (patentu' )

Anaxena Pup ochisorii albastri ca au plans! Am vazut noile poze

Carmenelooooo Frumos montaj!!!! Poza aia cu dosu' la lume sa mi-o trimiti pe mail auzi?? Si cum io sunt cu copiatu'...am facut si io unu'...nu te da la mini! E vina ta!! Tu m-ai indemnat

Am pus si noi pozici noi pe picasa!

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

DARA..si eu stau tot dupa Budimex,mai exact la Straja. Deci e posibil cand plec spre parc sa trec chiar pe starda da. POate ne vedem intr-o zi. Maine vine mama la mine cu bunica mea si o sa stau cu ele,dar poate miercuri ne vedem.Eu am termos in care tin apa calduta sa ii fac de mancare in parc. Vin de obicei cu 2-3 biberoane ca Irina nu mananca 150 ml odata si dupa aprox. 1 ora mai vrea si tb sa schimb biberonul.
DIANA...mi se pare super reteta ta de diversificare.Asa vreau si eu sa fac,dar astia spun ca bb alaptat artificial tb sa inceapa diversificarea mai devreme. Eu nu cred.
Miercuri facem si noi rotarix-ul,desi ne-a spun o neonatoloaga ca e valabil doar pana la 1 an. Voi ce stiti?
TECY..Multumim pt aprecier...si Ralucuta e o scumpa!!!
MARYB....SA FITI SANATOSI!!!SI SA VA TRAISCA PUIUL MIC!!!
FLO...din ce imi aduc eu aminte parca voi aveati torticolis. CA noi dupa ce ca am avut 2100 la nastere am avut si torticolis si latval sau cam asa ceva...Noi am facut kineto la Budimex. Voi???

Fetelor am vazut-o pe Lavinia Sandru la Teo...si cica si mamele care au intrat deja in CIC,de la 1 ian beneficiaza de 85% din salariu. Eu am citit legea si mi se pare atat de ambiguu totul,si nici nu a aparut inca in monitorul oficial.

Voiam sa mai scriu cuiva,dar am uitat. Sorry. Revin . Tb sa citesc iar,ca sunt cu Suricica langa mine si ma pierd in idei.
Oricum avem toate niste pepenasi...sa ne traisca!!..niste minuni de copii..

Bobitamica - mami de Suri

Mergi la inceput