Condica salajencelor!bine ai venit ALEX[61]

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Am pove cu Vlad ... e ok pana acum totul ... i-a pus pastila lui Oti si asteapta dilatarea , merge pe nastere normala ... Doamne-ajuta sa fie totul ok !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui anacezara

Sa va spun ultimele stiri de la mine de la scarbici ... cica in lipsa mea s-a cerut de catre colege sa se faca sedinta la care ele s-au plans directorului ca eu si cu contabila le stresam si din cauza noastra ele nu pot lucra ... apoi ce treaba am avut eu cu ele cand 3 saptamani am fost in concediu , nu stiu sa va zic ??? Vorba lui Giulia , "pacat ca mama prostilor e mereu gravida " .... amu stau tate cu kuru-ntoarse , dupa cum va spusei unele nici makar nu saluta , eu zic ca de vina sunt cei 7 ani de acasa ... sa va imaginati si voi ce "minunat" loc de munca am eu , pentru care , cica , unii ma invidiaza ... ha ha ha ... imi vine sa rad cand vad atata prostie in jurul meu .... mno k m-am descarcat si yo ....

Otilia , cum esti ???

" Carpe diem ! "

bey, ce colege ai.sa mor de nu-s proaste.auzi si ce asteapta de la sefu asta interimar?ca el bietu nu poate lua decizii si nici schimbari majore nu poate face ptr ca imediat pleaca de unde a venit.

auzi , soro da bag sama ca banuesti de unde ti se trag toate astea.vai ce proaste-s.nu-mi cer scuze ca le fac proaste, ptr ca efectiv asa sunt.vai si io mai stiu si cine-i liderul instigator.vai de ele, sa multumeasca lu DD ca nu doare prostia ca tot in spitale ar sta.

ignora-le ca o sa le doara.fa pe gigi dura

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anacezara

Am pove cu Vlad ... e ok pana acum totul ... i-a pus pastila lui Oti si asteapta dilatarea , merge pe nastere normala ... Doamne-ajuta sa fie totul ok !!!

" Carpe diem ! "

Doamne ajuta sa se dilate repede si sa scape.

fug sa bag sampania la rece.

HAI OTI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

'neatza! Am aparut si io...ca am fost cu Silvia la camin si apoi facuram o afacere...da' nu va zic decat dupa ce naste Oti .

Otilia tin pumnii...daca e cu pastila o sa mearga repede...la mine prima nastere fu asa si in 4 ore am nascut! Asa ca nu mai e mult, BB Alex te asteptam cu drag . Oti abia astept sa iti tii puiu' drag in brate!

Bia mersi de reteta...noa io acum nu am legume acasa, asa ca oi face-o in cuptor. Da' ma pregatesc pentru data viitoare...

Adriana, pacat de asa loc de munca...ceva de genul asta am avut si io dn pacate in SM....

HAI OTILIAAAAA!!!!!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

edit...nu mai stiti nimic de Oti, vad ca trecu o ora jumate de la ultima postare!

Mergi la inceput

mihaela, e banoasa afacerea?

eu am sunat pe tilifonu lui oti da imi intra mesageria.tilifonu lui Vlad nu-l am.ioi viata mea, ca nu mai am stare.

agitatelor dans

Mergi la inceput

mihaela, daca nu ai legume, pune 3 linguri de ulei, aseaza carnea taiata feli , condimente si apa fff putina[sa NU acopere carnea].pui capacu si lasi oala sa lucreze.iese o bunaciune.

agitatelor dans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Haide Oti, haide Oti!!!

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Asa creste Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

NO STRESS ... mai fetelor , mi-a promis Vlad ca ma suna cand e BB pe lumea asta , asa ca stati linistite k intru si va scriu . Daca cumva pika net-ul o sun pe Bia sa intre ea si sa va anunte . Deci , bebeluselor .... DANS ...

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Haide Oti, haide Oti!!!

anacezara, nu te stresa...nu merita!
descarca-te aici
si da...din pacate...mama prostilor e mereu gravida, moama ce-mi place cum suna

haidi Oti, haide Oti
push, push

"...mama prostilor e mereu gravida!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune: