Condica salajencelor!bine ai venit ALEX[61]
Raspunsuri - Pagina 2
mihaela_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olim miha spor la treaba la aranjat casuta, las ca vine vremea si la canapea, noi inca mai avem de cumparat sia cuma lucruri sid e 2 ani tot la ikea stam ![]() cum is perdelel la voi, is scumpe. blondo hai la o cola, lasa mama sa te obisnuiesti cu fitele nurorilor ![]() Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex |
Mersi pentru urari...noi o sa avem canapelele inainte de Craciun sper...dupa ce vine Ovi de la Stockholm-merge o saptamana la un curs-si o sa vada pe viu canapelele(asta daca nu mergem sambata viitoare cu totii, ca i-am "bagat" pastila
Perdelele sunt scumpe, dar sunt atatea modele si feluri...ca ne tot invartim si nu stim ce ne place mai mult. Trebuie sa luam si suporturi si avem 4 geamuri la living...inca ne gandim cum sa le luam(daca 2 lungi sau 4 scurte) si ce perdele...ca tot alea de la IKEA sunt mai ieftine dar daca nu le vedem, parca n-am incredere sa iau
. Noa mari dileme...Merg sa culc prunca mica, maine nu merge la camin asa ca am lasat-o mai mult azi...apoi is pe aici...
vorbe de copil...
Hobby
olim spune:
blondo unde ai disparut![]()
aici is ieftine perdelele adica le gasesti la 25-50 de euro 2 perdele gata facute, io am luat si pt romania ca is mult mai ieftine.
mie imi place la nbunie canapeaua ektorp si cred ca data viitoare sigur luam una, alea de piele nu ma incantadeloc, is mai elegante da nu is comode deloc.
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Bimilit spune:

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
olim spune:
ma gandeam eu ca numa acolo poti fii, amu am gatat si io ultima doza
colegu bea la 2 l
olim spune:
fetelor ma duc la
ca de maine incep un curs de facturi si mai am de adunat de prin cas dimineata, sa vad ce face colegu daca emre in barcelona sau amdrid, io sper ca maine sa stea cu alex acasa ca e prima zi, am curs de la 7-10 sara 2 saptamani
da intru dimineata sa vad daca ne transmite ceva bb alex
va doresc o saptamana excelenta tuturor

mihaela_s spune:
olim, pai asa-s si aici preturile da' io ziceam ca-s scumpe...in fine, io in Ro n-am avut perdele asa ca nu stiu preturi
.
Aici perdelele sunt mai mult din bumbac si au perdele inguste...din alea voiam eu dar pana la urma m-am razgandit, vreau ceva mai bogat si care sa atarne. Oricum nu le trag pe geam, aici vezi in case la oameni, nu le pasa la nimeni. Nimeni nu se holba in case.
Uitati aici cateva exemple:
1, www.faydesign.se/images/Gardiner11.jpg" target="_blank">2, 3 si ceva www.kainternational.se/gardiner.gif" target="_blank">cum vreau eu, poza mare...
vorbe de copil...
Hobby
mihaela_s spune:
Somn usor...pana am butonat io, v-ati evaporat...
.

vorbe de copil...
Hobby
silvana_salajan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bimilit
! |

Fetelor, va servesc eu cu cola, cafei si tzigari din belsug. Io is hotarata sa il aduc pe bb acasa, ma duc sa vad ce a zice si nenea dr. azi. Sa imi tineti pumnii.
silvana_salajan spune:
Mai, mai, somnoroase pasarele
Inca nu v-ati trezit?Noa, hai sa va spui ca bb Alex se mai lasa asteptat. Cel putin o zi...Sunt deja internata in spital, da noa, nu stau io acolo numa daca ii musai
Adicatelea, maine dimineata tre sa ma prezit pentru recoltari la 7 jumate, si apoi mai vedem. Asa ca azi, mai barfim,
de maine barfiti cateva zile fara mine ![]()

olim spune:
oti io nu m-am trezit mai dreveme ca daca tot o zi pe aici ca vine bbALEX luni am zis ca pe cand apar eu e gata treaba rezolvata.
No amu io zic ca vine numa miercuri, ca no![]()
o zi faina tuturor
ma duc ca avem treaba in subsol
miha faine perdele am io niste perdele faine care nu imi mai plac pun poze.le dau ieftine, poat eiti plac.![]()