Condica salajencelor!bine ai venit ALEX[61]
Raspunsuri - Pagina 13
Bimilit spune:
dedicatie speciala ptr BB ALEX

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
dianaiulie2009 spune:
Mihaela , ma bucur mult pentru voi . Nu mai fi trista , gandeste-te k asa e mai bine si , cum spunea si Bia , te vei "indragosti" si de SAAB ( eu is paralela rau la masini , habar nu am care cum arata daca le ziceti dupa marca ) . Sa o stapaniti sanatosi ! Inca o data imi place cum gandesc oamenii de acolo vis-a-vis de vechea masina . Faina treaba ... aici nimeni nu te ajuta cu nimik .
Bia , mersi de incurajari ! Acum e baiul de ce o inlocuiesc eu si cu contabila pe directoare , mno... k sa vezi cultura generala ... Aaaaa ... si am uitat sa va spun ca 2 colege sunt in medical ... asta o fi un fel de razbunare sau ce D-zeu ??? Atata concediu medical eu nu am vazut de 9 ani de cand sunt in registru !
Olim, Giulia, Maria, Diana multi pupici !
HAIDE OTI ! HAIDE OTI !
" Carpe diem ! "
Maria_K spune:

FELICITARI OTILIA!!!!! BINE AI VENIT PE LUME BB ALEX!!!

Maria
21+
Cassandra
vine bb!
Pozele noastre
mihaela_s spune:
OTILIA FELICITARI!!!!! 

ALEX bine ai venit intre noi, salajencele
...
Acu' sa bem: 

Si sa dansam: 

vorbe de copil...
Hobby
Bimilit spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Maria_K![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FELICITARI OTILIA!!!!! BINE AI VENIT PE LUME BB ALEX!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Maria 21+ Cassandra vine bb!![]() Pozele noastre |
Maria, acusica iti facem si tie galerie

.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
dianaiulie2009 spune:
Otilia , multa sanate si fericire ! Felicitari pentru minunea adusa pe lume !
ALEX , bine ai venit printre crestini !
Sa-ti dea DD o viata lunga , fara tristeti , sa-i faci fericiti pe ai tai parinti pana la adanci batraneti !
P.S. Am niste emotii k imi curg lacrimile de fericire ! Imi inchipui ce fericit e Vlad si Andrei !
" Carpe diem ! "
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anacezara Otilia , multa sanate si fericire ! Felicitari pentru minunea adusa pe lume ! ALEX , bine ai venit printre crestini ! Sa-ti dea DD o viata lunga , fara tristeti , sa-i faci fericiti pe ai tai parinti pana la adanci batraneti ! P.S. Am niste emotii k imi curg lacrimile de fericire ! Imi inchipui ce fericit e Vlad si Andrei ! " Carpe diem ! " |
io plang si acum.
cand i-am auzit glasul emotionat a lui vlad m-a podidit plansul.simt asa o fericire launtrica incat nu va pot explica.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
mihaela_s spune:
Bia imi poti trimite te rog pe PM numarul Otiliei de mobil? Eu am o Otilia in tf, banuiesc ca e ea...dar sa fiu sigura...
vorbe de copil...
Hobby
dianalaura spune:
FELICITARI OTI!!!

BINE AI VENIT PE LUME ALEX! SA CRESTI MARE SI CUMINTE SI SA AI PARTEA DE TOATA FERICIREA DE PE LUME ALATURI DE MAMI, TATI SI ANDREI!

diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Asa creste Stefan