Condica salajencelor!bine ai venit ALEX[61]
Raspunsuri - Pagina 11
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaela_s De cate ori dau refresh paginii am niste emotii...nici o veste despre Oti si BB? ![]() ![]() ![]() multzam de ganduri bune ![]() Bia, am plans de tristete...ca trebuie sa renuntam la ceva drag, ca sa luam la schimb altceva...dar asta e viata. Mi-a trecut, a fost pe moment ca m-a luat asa pe nepregatite, desi stiam de cateva zile ce se "coace" .vorbe de copil... Hobby www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina |
inca nimic
.mihaela sper ca nu la Iby renuntati.sau daca la ea inseamna ca luati ceva mai nou si mai bun.te tzuc apasat
.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
mihaela_s spune:
Bia, am stiut ca o sa te prinzi...la Iby renuntam, asa e 
. Luam un SAAB de 3 ani, cu 42000km la bord. Iby face 5 ani in 29 nov. si are 142000 km...Stii ca de mult tot umblam noi sa luam o masina...iar pe Iby nu are rost sa o tinem. Aici masinile pe motorina nu prea sunt cautate si impozitul e foarte mare, de vreo 4 ori mai mare ca la cele pe benzina. Plus ca eu nu o sa pot conduce pana anul viitor in vara, dupa ce imi refac carnetul in Ro...asta e. Cand o sa lucrez si voi avea nevoie de masina, pentru ca ma descurc foarte bine cu autobusul, probabil ca o sa-mi iau si eu o masinutza. Deocamdata ne trebuia o masina mai mare. Hotararea a fost brusca, am fost saptamana trecuta si am testat-o la drum, e foarte comoda, incapatoare, eleganta...
Azi si maine pana la 14 o mai dragalim, o mai pupacim si de maine mergem mai departe...cu un SAAB. 

OTILIA suntem aici, cu gandul la tine!!!!
vorbe de copil...
Hobby
olim spune:
bey da nu se stie nimic, impinge, doarme, papa ce faca mama oti ca io nu mai poci
miha sa o stapaniti sanatosi
si sa faceti multe drumuri frumoase
blondo zi ceva
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
mihaela_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olim bey da nu se stie nimic, impinge, doarme, papa ce faca mama oti ca io nu mai poci ![]() miha sa o stapaniti sanatosi si sa faceti multe drumuri frumoase![]() blondo zi ceva ![]() Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex |
Multzam fain olim
.Si io-s cuioasa, in ce stadiu e Oti???? Nu stie nimeni nimic? Adriana?
vorbe de copil...
Hobby
Bimilit spune:
mai io nu am cum sa aflu nik.pe fix am sunat nu raspunde nimeni , iar mobilul lui oti cica nu-i in retea
.
mihaela, stiu cat o iubeati pe Iby
.imi pare rau ca va despartiti de ea[deja ati gasit client?].lasa ca si Saab-ul e bun, curand te indragostesti si de noua masinuta.sa aveti noroc de ea si sa circulati fara evenimente
.

Hai OTI

Bimilit spune:
uitati ce ascult.is topita toata.
Bimilit spune:
Bimilit spune:
olim spune:
faine melodii
adriana nu mai stii nimic de oti
oare ce face saraca
mai poate impinge
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Bimilit spune:
am reusit sa vorbesc cu Vlad.oti nu e dilatata, dureri nu prea are si se amana nasterea poate la nopate sau maine.nu stia nici el sigur.acu o consulta dr pe oti.sun mai incolo sa vad.
mihaela, bag sama ca vreasa fie din 22
.