Nu pot sa spun "DA"...
Raspunsuri - Pagina 7
Clover spune:
Daca nu au discutat (si acu daca deschidea ea subiectul parea disperata si speria barbatul) el nu stia cand a contribuit la producerea copilului ca poate rezulta un copil? Daca tinea asa mult la statulul lui civil de barbat insurat la biserica zicea ceva inainte.
Mersul lui brusc la biserica e de-a dreptul ciudat. Afla de unde a inceput si incearca sa aflii ce ii predica preotul. Dupa cum iti ziceam, mie omul imi pare montat bine pana ajunge la tine.
Daca el nu vrea sa isi recunoasca fata decat in cadrul unei relatii legale imi pare rau sa iti spun da merita un sut in fund. Asta e santaj si imaturitate. Eu zic sa nu cedezi, probabil o sa recunoasca fata oricum. E o ocazie insa de a te intreba cat de bine il cunosti, daca pentru el un copil in afara unei casatorii legale e un detaliu care ii strica viata. Omul are prioritatile date peste cap.
erinula spune:
casatoreste-te ! e tot aia ;daca relatia nu va merge te va parasi/va divorta.deci e tot aia,daca va fi sa se intample,casatorita sau nu va fi tot aia.fa acest compromis ,daca il iubesti !
eu inteleg perfect motivele tale ( si io gandesc la fel;experienta mea de viata nu mi-a dovedit ca relatiile/casatoriile rezista pana cand "moartea ne va desparti" ),insa daca as fi in locul tau as accepta acest compromis,mie una mi se pare un compromis minor.la tine nu e vb sa-ti incalci nu stiu ce pricipii,doar faci un lucru caruia nu ii acorzi credit si valoare,il faci asa,si gata.
multa bafta !
Kea spune:
Of! Trebuie sa inteleaga ca indiferent ce hotaraste in legatura cu recunoasterea copilului, e copilul lui si va avea " o codita" in orice caz, fie ca-i place sau nu. La asta trebuia sa se gandeasca inainte de a-l face. Mai are doua luni la dispozitie sa ia o hotarare. Dar dupa mine, un om responsabil n-ar trebui sa puna in discutie ca ar putea sa nu recunoasca copilul. Asta zic eu ca e dureros.
S-ar putea sa-i vina mintile la cap odata cu nasterea copilului, eu zic sa nu te mai framanti, multe lucruri se rezolva de la sine. In plus, lasa-l sa vezi ce hotaraste si in functie de asta vezi ce ai de facut mai departe.
Mihai33 spune:
Buna seara,
Explica-i domnului ca principala ta preocupare acum e sarcina, bebelusul, ca nu te poti gindi la altceva in momentele astea si ca dupa ce vei naste te vei gindi si la propunerea lui...nu vad de ce trebuie sa dai un raspuns acum cind altele sint prioritatile tale.....amina luarea unei decizii si asa poate se mai dezmorteste si atmosfera din casa...e pacat sa nu savurati perioada asta.
Mihai
Ramona J spune:
Lucrurile astea trebuiau discutate dinainte. Ce vrea el e un lucru firesc si e normal sa reactioneze in felul asta, pentru ca se simte respins.
Cred ca ar fi trebuit sa-i spui mai din timp ca nu te intereseaza casatoria, in felul asta poate ca ar fi decis sa-si vada de drum.
monabella spune:
Si eu cred ca trebuia sa ii spui de la inceput de tot ce parere ai tu despre casatorie.
Sfatul meu este sa nu te casatoresti "din sacrificiu". daca nu esti fericita divortul e un chin.
Mai bine necasatorita decit casatorita de mintuiala.
Pe de alta parte nu inteleg logica lui. casatorit cu t tine sau nu copilul e al lui. Cum poate sa il consiodere coditza si sa nu ii pese in caz ca isi face alta familie?
Indiferent cite familii isi face sau ce ii rezerva viata primul copil e prim copil.
Mai vad ca el e foarte credincios si tu nu. Poate si asta e un motiv care va separa.
Bottom line eu zic sa nu te mariti decit daca simti cu tot sufletul asta. daca nu las-o balta. e mai bine singura si fericita si cu un pui al tau.
Si nu vad de ce va strofocati acum inainte de a se naste copilul. Puteti foarte bine sa va casatoriti si peste un an sau doi sau cinci. care e graba?
Daca el nu intelege astea arata-i usa!
angelp spune:
eu zic ca amandoi tratati lucrurile imatur
fiecare are dreptate in felul lui
Tousi ar fi bine sa ajungeti la un "consex" si sa luati o decizie pt ca va chinuiti inutil intr/un moment important in viata voastra
Mi se re corect ca o relatie de iubire sa se inchie intr/un final cu o casatorie pt stabilitate ei(dar nu obligatoriu) ....multe femei insarcinate si rintii acestora ti/ar dezabroba gandirea
Inteleg ca poate acum nu e momentul sa faceti acest s.
na la urma daca el e un om cu capul pe umeri si daca te iubeste cu adevarat va intelege nehotarea ta , ar fi alaturi de tine si ar tine cont de situata in care esti.
Nu inteleg totusi de ce nu ti/a cerut sa faceti acest s inainte de a avea sarcina sau macar imediat du ce ati aflat ca esti insarcinata!
sau poate a facut/o si n/ai vrut tu!
Puteai sa fi sincera cu el de la inceput si sa/i spui inainte de a concepe copilul care sunt conceptiile tale despre casatorie si viata in general!
Eu iti doresc nastere usoara sa ai rte de un copil sanatos si voios,,, capu sus.. sunt alte lucruri mult mai importante in viata decat sa va faceti viata amara cu anumite principii
mai lasa si tu de la tine, eu cred ca merita !
angelp spune:
si inca ceva ... vreau sa va dedic melodia asta....
vreau s/o ascultai amandoi si sa va tineti in brate daca dragoste inca mai eeeeee
http://www.youtube.com/watch?v=22U8O_BGQRo&feature=related
principe spune:
selena,
Eu pot sa inteleg ca sotul tau este ranit in amorul sau de barbat caruia i s-a respins cererea in casatorie ca, uniunea in fata lui dumnezeu este sacra ptru el....dar,ce ma izbeste cel mai tare este nonsensul actiunilor sale in raport cu conceptiile religioase. conceptii de care doar se foloseste cand ii convine si doar ca sa manipuleze...ca,adevarat vorbind,ii lipsesc cu desavarsire.
Adica`,pentru el este sacra uniunea in fata lui dumnezeu,dar, paote nega paternitatea ...cum vine asta?Recunoasterea copilului,sange din sangele tau,este nu numai un principiu religios ci si etic si moral.
concluzia pe care eu o pot trage este ca ii lipsesc toate principiile de la religioase pana la umane.
edit sa te intreb care este rezolvarea pe care el o propune?
cum vede iesirea din problema?
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i
Selene_Bunny spune:
principe, cand a izbucnit totul, s-a ajuns si la discutii mai putin placute, de genul "ce se intampla daca, in dreptul numelui tatalui, apare o liniuta". Am vorbit cu marius, de pe Legislative, si ne-am lamurit ce se intampla. Deocamdata, mi-a spus ca el nu este, totusi, omul care sa nu-si recunoasca (,) copilul, mai ales ca l-a vrut si el si il iubeste, in ciuda deteriorarii relatiei dintre noi doi... Deci il va recunoaste, dar mi-l va lasa mie, a zis ca va fi pe numele meu copilul...
Sper ca toata lumea a retinut ca eu il iubesc pe el, ca ii inteleg atitudinea, aspiratiile, si ca nu vreau ca el sa fie iremediabil pus la colt... Are dreptatea lui, are principiile lui, e normal ca un om sa nu vrea compromisuri, pentru ca nu stii ce implicatii pe termen lung vor avea... Si eu am "bubele" mele, poate unele imi sunt mai clare ca altele, dar sa incep sa trag de el si sa-l oblig sa faca ceva ce este impotriva naturii lui, nu mi se pare corect... Oi fi eu gravida si sensibila, dar nu-mi permit sa inchid ochii la nevoile omului de langa mine si sa ma comport total egoist, mai ales ca iubire inca exista...
Cumva, cumva, tot se va rezolva, ar fi bine daca am putea reduce la minimum suferinta tuturor...
cu Daria Nandini
http://bd.lilypie.com/TkNWp3.png
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!