Nu pot sa spun "DA"...
Raspunsuri - Pagina 10
ram0nica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Porumbita
ce tampenii poti scrie... pe bune... selene se chinuie de n raspunsuri sa explice ce si cum si tu vii si o intrebi dc l-a iubit pe el... ; iar faza cu dc iubesti pe cineva treci cu usurinta peste orice...lui de ce papuci nu i se aplica? el nu se presupune ca o iubeste pe ea? |
Bine punctat Porumbita!!
floridia spune:
NU STIU CE TREBUIE SA FACI TU DAR VREAU SA TE INTRE B CEVA TIAR FI MAI BN FARA EL? TREBUIE SA TEW GANDESTI BUNE LA COPILUL TAU SI LA TINE.DAR E GREU SA CRESTI UN COPIL SINGURA MAI ALES DACA ATUNCI ACND AV FI MARE TE VA INTREBA UNDE E TATA?
Clover spune:
Pai e magar si nesimtit ca nu o menajeaza tocmai cand e cu burta la gura. O fi painea lui Dumnezeu in rest, da asta nu inseamna ca pentru povestea asta strict nu a fost insensibil(nesimtit) si incapatanat(magar).
Dragostea nu inseamna sa inghiti toate jegurile de la partener si sa te iei de par cu oricine are tupeul sa ii arate defectele.
Aprilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirela.d ...Daca el ar fi scris pe forum si v-ar fi cerut sfaturi referitor la situatia lui, probabil ca i-ati fi luat partea si ati fi jignit-o pe ea in toate felurile. |
Binenteles ca asa s-ar fi intimplat !
Am observat ca de fiecare data cind vine cineva si-si spune povestea,s-a creat obiceiul ca toata lumea sa-i cinte in struna, sa-i tina isonul...Doamne fereste sa-i faca cineva vreo observatie,o critica,chiar pe buna dreptate...imediat e pus la punct ...
Greseala initiala ii apartine lui bunny ; de acolo, totul s-a complicat,incilcit,murdarit.
Daca ea accepta oferta lui de casatorie (onoranta pt orice femeie si f.dorita in cazul celor care asteapta si un copil),el nu s-ar fi comportat asa cum a facut-o dupa ce a fost umilit.
Parerea mea.
Naiva a fost sa creada ca un asa gest "fantezist" n-o va costa...uite ca o costa destul de mult...lcrimi,suparare....tocmai acum,cind e si gravida.
Da vorba aia : ce-si face omul cu mina lui,e lucru manual !
Bunny, sper ca nu te-am suparat ; ti-am spus doar ,cu sinceritate,cum vad eu lucrurile,din afara,fara partinire.
Ce parere are mama ta despre ideea ta cu ne-casatoria ?
Iti da dreptate ?
adeia spune:
citat din mesajul lui Aprilie Greseala initiala ii apartine lui bunny ; de acolo, totul s-a complicat,incilcit,murdarit. Daca ea accepta oferta lui de casatorie (onoranta pt orice femeie si f.dorita in cazul celor care asteapta si un copil),el nu s-ar fi comportat asa cum a facut-o dupa ce a fost umilit. Parerea mea. Naiva a fost sa creada ca un asa gest "fantezist" n-o va costa...uite ca o costa destul de mult...lcrimi,suparare....tocmai acum,cind e si gravida. Da vorba aia : ce-si face omul cu mina lui,e lucru manual ! Bunny, sper ca nu te-am suparat ; ti-am spus doar ,cu sinceritate,cum vad eu lucrurile,din afara,fara partinire. Ce parere are mama ta despre ideea ta cu ne-casatoria ? Iti da dreptate ? |
fara cuvinte
szivarvany spune:
Si eu am semnat "hartia" ca asa era corect ... cica.
Acu` 1 an imi striga sotul mahnit daca eu cred ca o hartie ne va lega/uni ... dupa fix un an va pot spune ca nu ... desi noi semnaram acea hartie intr-o zi insorita de luni, intr-o "ceremonie" fastuoasa de juma` de ora la primarie exact pt ca doi oameni sunt legati de iubire, nimic altceva. Iar iubirea nu depinde de acea hartie. Si nu o prelungeste, nu o intretine. Iubirea intr-un cuplu se intretine altfel, cred ca depinde de noroc uneori ...
Selene, iti doresc sa iei cea mai buna decizie. Ai grija in primul rand de tine si de bb din burtica.
Iubirea dintre voi nu depinde decat de voi !
Daria & GIULIA(2004 08 16)
Selene_Bunny spune:
mirela.d, din start stiam ca exista posibilitatea sa fie exprimate si astfel de pareri, mai... jignitoare. Si din start mi-am spus ca, daca vreau paruiala gen "test de fidelitate", "tradati in dragoste", ma duc la OTV, nu mai stau sa scriu pe forum... Si acolo iesea si mai si... Dar nu asta mi-am dorit... Am mai zis, inca pot sa ma observ si din exterior si sa-mi fac autocritica.
Aprilie, nu m-am suparat. Am si eu, in anturajul meu, persoane care mi-ar fi raspuns exact ca tine. Numai ca sunt la distanta si n-am tinut sa informez tot cartierul, vorba aia, de problema mea.
Ca m-ai intrebat de mama: in afara de fratele meu, e singura dintre rudele mele care stie de toate astea. Si, fiindca nu se baga in viata mea, ma lasa sa aleg eu. A spus ca, daca intr-adevar nu ne mai intelegem, unu'-n stanga si celalalt in dreapta, ce rost are sa ne chinuim, ca oricum, sa ne bagam unul pe gatul altuia nu se poate... Mama mea nu s-a casatorit religios cu tatal meu, am impresia ca din cauza ca era insarcinata deja cu mine atunci. Parerea ei este ca unei femei insarcinate sau care deja a nascut nu i se mai potriveste rochia alba, care are si aia o semnificatie aparte...
Ah, si mai e ceva, pur formal, care pe mine nu ma atinge deloc: eu sunt botezata la romano-catolici, el, la ortodocsi. Cand am cautat informatii despre cum se procedeaza in astfel de situatii, m-a apucat si tristetea, si rasul... Din acelasi motiv... De exemplu, unii preoti pretind sa le aduci certificatul de botez de la romano-catolici si "dezlegarea" de la un preot romano-catolic, pentru a putea trece la religia ortodoxa... Altii iti cer doar sa ai nasi ortodocsi si copiii tai sa fie botezati ortodox... Si tot felul de "frecusuri" de-astea, in lupta pentru credinciosi... Eu, oricum, de putinele ori cand am fost la biserica, tot la ortodocsi m-am dus... La catolici trebuia sa ma prezint la confirmare la 12 ani, inainte de primul ciclu, eu, pas...
cu Daria Nandini
http://bd.lilypie.com/TkNWp3.png
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
buli spune:
aia cu preotii care cer tot felul de chestii de la cei de alte religii nu e neaparat adevarata.
sotul meu e catolic, eu sint ortodoxa, ne-am casatori la ortodocsi.
preotul m-a intrebat: el e catolic? si-a dat seama pb din felul in care isi facea cruce. am zis ca da. a mai intrebat ce religie au nasii. am zis ca-s ortodocsi. a zis "bine" si cu asta basta.
asa ca asta cade :)
sincer mie mi se pare ca va cam intepeniti fiecare in ideea lui, chestie total neconstructiva pentru un cuplu. tu esti gravida si deci mult mai sensibila. dar sa stii ca si barbatii se schimba cind iubitele lor sint gravide :))
parerea mea e ca e cam pacat sa va mincati asa ficatii pe motive de orgoliu.
mi se pare ca fiecare dintre voi a uitat zicala "cel mai intelept cedeaza" nu vreau sa sue rautacios
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
cristi_2003 spune:
selene - imi pare rau sa vad ca nu s-a rezolvat inca problema.
oricum ar fi, el nu are voie sa te faca sa te chinui in perioada asta, cand mai e asa de putin pana vine bebele, si cand trebuie sa te odihnesti si sa stai linistita si fericita. toate celelalte se pot rezolva si dupa ce se naste fetita.
29+ cu T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 9 SAPTAMANI
Bebe Beca spune:
citat din mesajul lui Aprilie Daca ea accepta oferta lui de casatorie (onoranta pt orice femeie si f.dorita in cazul celor care asteapta si un copil),el nu s-ar fi comportat asa cum a facut-o dupa ce a fost umilit. Parerea mea. |
Dar de ce onoranta? Sau foarte dorita de femeile gravide? Se dovedeste ca exista si femei care nu sunt deloc interesate de onorabila institutie a casatoriei. Si uite ca mama ei o sprijina, ceea ce merita toata admiratia, pentru ca asta inseamna iubire neconditionata a unui parinte.
Ioana 13+ si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004