Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (128)
Raspunsuri - Pagina 8
ramonab spune:
Mi-e mi-a zis ca incepand cu 9 luni pot sa i-o dau fiarta in supa si incet pot sa ii dau si "cruda".O sa ii pun asa putin deasupra, pt gust.
Mai astept pareri,oricum.
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Ellenuta spune:
am plecat acasica la bitzilina!
pupici
ne auzim maine!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
aurel_cris spune:
Buna zuzici am intrat sa vad ce mai faceti caci spre rusinea mea nu ma incadrez deloc in timp sa fiu si eu mai activa pe aici.Imi pare asa de rau ca nu pot tine pasul cu voi caci deja va cunosc pe unele dintre voi si la intalnirea din Tineretului m-am simtit foarte bine alaturi de voi.Chiar vroiam sa va cer si eu sfatul cum sa fac cu Biencuta mea ca ma omorat cu somnul asta al ei.Sunt cu o durere de cap in permaneta caci noptile nu dorm mai deloc.Daca pana acum se trezea cam de 3 ori sa pape iar la 6 era in picioare pt joaca acum noaptea sta cate 1-2 ore treaza si se joaca.Ziua doarme cam o jumatate de ora dimineata iar dupa amiaza in jur de o ora,deci nu doarme masiv.Ce as putea sa mai incerc??
In rest totul este ok,inca nu avem dintisori,manaca binisor,ia in greutate,nu as avea ce sa zic.Am terminat in sfarsit vaccinurile
obligatori de aici mai avem hepatita b iar pe 29 avvem programare sa vada cum sa dezvoltat duduia.Eu ma simt tot timpul obosita caci ziua nu pot dormi sa mai recuperez din nopti,simt ca ma zapacesc doar acasa spaland,calcand,mancare,ceva contabilitate si uite asa trec zilele.
Acum sa felicit si eu clopoteii pt dintisori,primi pasi singurei caci am scanat ce am putut acum.
LALA_D felicitarii pt primii pasi
LALA am vazut ca si Biencuta ta face pasi felicitarii
STOISORfelicitarii pt primul dintisor
MADALINAeu i-am facut Biancai pasaport individual cu procura de la taica-su,este nevoie de amandoi parintii si daca o treci doar pe al tau.Si felicitarii pt primul dintisor
GRATIELAsper ca te simti mai bine,este destul de greu caci ai 2 ingerasi plus facultatea..
STANCUTZA am vazut pozele din vacanta foarte frumoase,am inteles eu bine te-ai intors la lucru?
RAMONAB frumos filmuletul cu bebe
Deocamdata atat mi-am adus aminte,incerc sa fiu si eu mai activa caci tare singura ma simt aici.
la toate mamicile si clopoteilor
Cristina deBianca Maria(4.03.2008)
"Bianca"http://community.webshots.com/user/aurel_cris
ginnette spune:
Felicitari Clara (de monica) pt dintzisor! La cati ai multi si fara dureri la "aparitie".
LauraD, si mie-mi pare rau ca n-am ajuns in parc , dar la ora ai dormea buburuza; aste e, poate data viitoare, se organizeaza intalnire mai tarziu.
Da, Helene, mi-a iesit ok urocultura; Roli, eu i-am trecut pe lista "neagra" ca si laborator (pe cei de la MEDLIFE) - si eu am fost neincrezatoare in rapiditatea obtinerii rezultatelor!
Eu branza ii dau din cea facuta in casa; nici smantana nu i-am dat; doar iaurt, de la TNUVA (de 1.5% grasime).
Insa, la mamaliga cu branza (de duminica) mama a 'scapat' niste sare in ea; stiu, merit niste slapi, dar mi-am dat seama cand mai avea jumatate de castronel.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
roli25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laura_dimitris am revenit. eleni doarme de aproape 2 ore... este un eveniment deoarece ea doarme maxim o ora si jumatate... Monicaa, bine te-ai reintors acasica latine! Ma bucur sa aud vesti bune despre clara si felicitari pentru dintisor !!!! Roxanici, asta noapte iar a avut "treaba" buburuza cu interfonul ...?! Imi pare tare rau ca nu ne-am vazut ieri... Eu nu am reusit sa intru pe forum ci m-a sunat lavinia ca sa-mi spuna de intalnire. Nu stiam daca voi reusi sa ajung la acea ora dar speram sa va vad si pe tine si pe buburuza... Asta este. Next time! Ieri a facut ema poze. Toate celelalte ne-am uitat aparatele acsa. Eu in schimb va pun niste fotografii mai recente cu eleni - mancatoare de spanac si cu fratiorii facand baie impreuna... http://www.flickr.com/photos/21462816@N06/2958015564/in/photostream/ Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni |
Ce frumos fac ei baita amandoi. Si eu as vrea sa-i pun impreuna da mi-e teama ca Marc una doua ii face o rautate. Pe Dimitris il vad protector cu Eleni.
Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
aurel_cris spune:
LAURA_DIMITRIS ce frumoase sunt pozele,Eleni e scumpa foc cand manaca spanacelul,iar Dimitrie e tare frumusel
ELLENUTA mamica si pe Eva
aurel_cris spune:
citat din mesajul lui Ereena eu am pus deja o reteta pe bebelusi, urmeaza si a doua pe care o incerc azi, sa vedem daca ii place http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107279&whichpage=11 MATEI Primul 5.10.2008 PITICUL URIAS O MINUNE DE 8 LUNI |
Eu nu mai stiam deloc ce sa gatesc pt Biencuta,multumim de reteta si felicitarii pt primul dintisor cam tarziu dar ne ierti nu e asa?/
roli25 spune:
citat din mesajul lui ginnette LauraD, si mie-mi pare rau ca n-am ajuns in parc , dar la ora ai dormea buburuza; aste e, poate data viitoare, se organizeaza intalnire mai tarziu. Eu branza ii dau din cea facuta in casa; nici smantana nu i-am dat; doar iaurt, de la TNUVA (de 1.5% grasime). Insa, la mamaliga cu branza (de duminica) mama a 'scapat' niste sare in ea; stiu, merit niste slapi, dar mi-am dat seama cand mai avea jumatate de castronel. Roxana si Adela - 09.12.2007 ! Ingerasul nostru Albume Fetze de buburuza SUNT VEDETA CELEBRA LA 6 LUNI www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
Si eu as fi vrut tare mult la intalnire, mai ales ca era Duminica si pt mine era mai usor ca in timpul saptamanii, dar aia e ora de somn a lui Andrei. Am fost mai tarziu sa ne plimbam in Gradina Botanica si a fost superb, foarte multa vegetatie, fara praf, fara aglomeratie, fara biciclisiti, roleri si multi bebei iesiti la soare...poate urmatoarea intalnire o facem acolo ca e tare bine.
Iaurtel e chiar indicat sa-i dai mai gras (2,8 sau 3,5 %), grasimile sunt necesare pt. dezvoltarea creierului. Cat despre sare nu e un capat de tara ca i-ai dat odata, sa nu repeti.
Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
ginnette spune:
Evident, eu nu pot sa vad pozele LaureiD - si nu e nimeni la IT sa ma duc acolo; da' ajung eu acasa!
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
aurel_cris spune:
GINNETTE super filmuletul cu Adela chiar il cautam caci il laudau fetele,e superba pitica
Eu acum am avut nitel timp si tot citesc,unele raspunsuri sunt cu intarziere dar ma scuzati voi