Gravidute & Mamici de IASI (68)
Raspunsuri - Pagina 6
ramonik_1980 spune:
Celia,Lacramioara,Michelle,Miha multumim tare mult pt urari(si ca nu ne-ati uitat)
Cristina ti-am admirat printesica
! Sa fie sanatoasa si sa aiba parte de tot binele dein lume!
Darius a ales cartea ,banii si iconitza deci meniul complet pt un preot care se respecta
.
Nu am intrat in posesia tuturor pozelor .Cum fac rost de ele o sa le fac publice.
In legatura cu ce mai face Darius:e cumintel ,in limita bunului simt
, nu ne-a iesit nici un dintisor si nici macar semne nu sunt
,papa tot,mergem bine tinuti de o mina si fooooooarte bine in 4 labutze.
In legatura cu colacii ,noi i-am cumparat si le-am dat nasilor plus ulei,orez si zahar(asa au zis bunicile ca noi habar nu aveam
) .
Gata va las ca m-am intins cam mult![]()
o zi insorita sa aveti
danyelle005 spune:
Buna!
Cristinafrumoase pozele, se vede ca v-ati distrat.
Am raspuns si eu la sondaj
. Merg azi sa intreb cand au liber.
Eu is cam daramata, m-a terminat Amalia ieri, numai la tzatza vroia, se juca 5 minute si apoi la tzatza si tot asa toata ziua de ieri
. Azi vad ca e putin mai bine. I-am facut ieri si analizele; au iesit bine, in afara de Fe care e putin scazut. sa vedem ce zice doctoreasa joi cand mergem la vaccin.
daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
http://community.webshots.com/user/danyelle005?vhost=community
danyelle005 spune:
mai faza cu colacii cred ca difera de la familie la familie. Cand am botezat noi nu am cumparat niciun colac. Si nasii nostri la ceilalti copii pe care i-au botezat tot asa parintii copilului au luat colacii. Acum depinde de fiecare, stiti si voi vorba ceea: cate bordeie atatea obiceiuri.
daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
http://community.webshots.com/user/danyelle005?vhost=community
danyelle005 spune:
Mai fetelor da ocupate ati fost azi de n-ati mai dat deloc pe aici.
Noi ne-am intalnit azi cu Miha si cu Amira si ne-am plimbat prin cartier. Amalia mea a cam speriat-o pe Amira care nu prea a putut dormi din cauza de zgaltieli si tipete.
sper ca mai iesiti cu noi la plimbare, promitem ca incercam sa fim mai cuminti data viitoare.
Am fost cu Miha si la Stanley si pe data de 24 si 25 oct( vinerea si sambata viitoare)au petrecere. Si cealalta vinere, pe 31 oct au ocupat. Deci, daca sunteti de acord, ne putem intalni miercuri sau joi saptamana viitoare. Ce ziceti?
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
danyelle005 spune:
Dupa cat s-a zbenguit pe afara azi Amalia a obosit si acum doarme de la ora 7. Parca vad ca acus se trezeste si nu mai adoarme decat pe la 12 noaptea
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
Simo78 spune:

azi ne-am intalnit si noi cu Cristina si cu Ami ( care este o frumoasa!), Matei i-a pupat mana, iar ea ca o lady nici macar nu a coborat din carut 
In rest ne-am jucat cu frunze...mare fericire! data viitoare iau aparatul sa filmez.
cam asta-i de la noi, la pre-mos nu cred sa ajung.
Simo
mami de Matei
Poze noi
Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Multumesc

mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kriss79 Remarc "prietena" Miha ca e foarte sexy. |
Remarc niste ghilimele?

Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui danyelle005 Noi ne-am intalnit azi cu Miha si cu Amira si ne-am plimbat prin cartier. Amalia mea a cam speriat-o pe Amira care nu prea a putut dormi din cauza de zgaltieli si tipete. sper ca mai iesiti cu noi la plimbare, promitem ca incercam sa fim mai cuminti data viitoare. |
Pai daca promiteti bineinteles ca mai iesim.
| Am fost cu Miha si la Stanley si pe data de 24 si 25 oct( vinerea si sambata viitoare)au petrecere. Si cealalta vinere, pe 31 oct au ocupat. Deci, daca sunteti de acord, ne putem intalni miercuri sau joi saptamana viitoare. Ce ziceti? |
Eu sunt de acord oricand,numa miercuri nu,ca e ziua Amirei.
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Simo78 cam asta-i de la noi, la pre-mos nu cred sa ajung. |
Poate nu contramandezi si pentru 21 dec.
Simo78 spune:
Nu mey...pe 21 sigur venim...cred ca vine si mama
deci vom fi 5 adulti si 2 copii.
Simo
mami de Matei
Poze noi
Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Multumesc