Gravidute & Mamici de IASI (68)
Raspunsuri - Pagina 4
danyelle005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kriss79 am intrat in posesia catorva poze de la petrecerea de sambata Poze taiere motz |
Ce serioasa e frumoasa domnisoara

Eu stiu ca parintii copilului cumpara colacii.
daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007http://community.webshots.com/user/danyelle005?vhost=community
kriss79 spune:
salutare
LA MULTI ANI DARIUS ANDREI!![s] Ramonik, sa iti traiasca baiatul mare si sanatos!!
mai vino pe aici..sper ca sunteti sanatosi.
Multumim de aprecieri..Nu a luat nici colaci, dar asta stiam ca am intrebat-o si a zis ca nu e obiceiul la ei..nu am dat comanda si nu am gasit gata facuti..dar nu am tinut la acest obicei.
Da, era tare serioasa, nu stia ce i se face:)
Multumesc si pt. aprecierile la adresa mea. M-am tuns si vopsit ca aveam nevoie. Am dat jos 6 kile pana acum de o luna(de cand v/am zis ca am inceput pastilele alea de slabit)..se vede, dar inca mai am sunculite, care se si vad in poze..trebuia sa imi sug si eu burta mai mult
Mai am de dat vreo 5ca sa arat cum eram inainte de a ramane gravida.macar atat..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Cristina si Alessia Stefana
De vanzare 1
De vanzare 2
iulia-stefy spune:
Salutare!
Am ajuns si eu pe forum dupa o pauza.....lunga. Ba am fost ocupati cu pregatirile de plecare, cam am plecat din Iasi in week-end, ba cu altele..... si n-am mai reusit sa mai intru. Am intrat o fuguta sa vad ce mai faceti si vad ca deja va ganditi la Mos Craciun. Lamuriti-ma si pe mine, va rog, despre ce-i vorba, ca-s in urma cu stirile.
Duminica am sarbatorit si noi cei 6 ani de casatorie, mai mult pe drum si apoi la o petrecere la fetita unor prieteni.... si la sfarsit acasa....
Sper sa apuc sa va mai povestesc si ce nazbatii mai face Stefy, dar de acum ma pregatesc sa merg s-o iau de la cresa.
O zi buna sa aveti.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
ramonik_1980 spune:

Kriss ,multumim frumos de urari si pupam si noi pe Alessia!
Slava Domnului acu suntem bine dar am avut o pneumonie tare urita dupa ce am venit din concediu.
Sa stiti ca nu v-am pierdut din ochi o secunda, dar nu am mai apucat sa intru.
Acu mergem un pic la plimbare si poate apuc sa va pun niste poze de la mot.
Pe curand
Celia spune:

La multi ani , Darius!
Lacramioara , La multi ani fericiti impreuna!
Anilansa, la multi ani fericiti impreuna!
Kriss, pupam fetita scumpa si pe mami a ei, mari emotii au trecut-o de a stat asa serioasa . Pe Andreea a trebuit sa o tina cineva ca era intr-o continua miscare. Cercelusii Alessiei sunt din cei tip surub? Daca da , ii suporta?
Monica , succes la scoala si sa fie o reusita pregatirile tale.
De Oana nu mai stim nimic. Nu ne mai zice ce fac. Stefan ce perle mai scoate, Victor s-a acomodat cu bibele?
Lacramioara , va fi o intrevedere cu Mosul , duminica 21 dec (cred ca vrea majoritatea) la locatia Stanleypark. Mai multe amanunte se vor mai discuta pe aici...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
kriss79 spune:
Ramonik, bine ati revenit! sa inteleg ca Darius a avut pneumonie..imi pare rau!te asteptam cu poze si povesti noi despre flacaul tau de 1 anisor!
Anilansa si Lacramioara, Multi Ani fericiti impreuna!! (adica fiecare cu perechea ei
)
Celia, da, ai obs bine, sunt cu surub..cei medicinali tot asa au fost si nu au fost probleme..speram ca si cu astia.. Nu stiam ca vor fi cu surub decat cand i-a scos nasa din cutiuta..asta e! Dar frumosi sunt! si finuti!
Cristina si Alessia Stefana
De vanzare 1
De vanzare 2
Anilansa spune:
| citat din mesajul lui kriss79 Ramonik, bine ati revenit! sa inteleg ca Darius a avut pneumonie..imi pare rau!te asteptam cu poze si povesti noi despre flacaul tau de 1 anisor! Anilansa si Lacramioara, Multi Ani fericiti impreuna!! (adica fiecare cu perechea ei Celia, da, ai obs bine, sunt cu surub..cei medicinali tot asa au fost si nu au fost probleme..speram ca si cu astia.. Nu stiam ca vor fi cu surub decat cand i-a scos nasa din cutiuta..asta e! Dar frumosi sunt! si finuti! www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea Cristina si Alessia Stefana De vanzare 1 De vanzare 2 |
Multumim!!!!!!
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
iulia-stefy spune:
LA MULTI ANI DARIUS ANDREI!
Sa va traiasca cavalerul si sa fiti fericiti impreuna.
Celia, Kriss, multumim pentru urari. 
Celia, multumesc pentru raspuns.
Ramonik, multa sanatate lui Darius.
Alina, Multi ani fericiti impreuna!
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui danyelle005 Eu stiu ca parintii copilului cumpara colacii. |
Parintii copilului cumparac colacii ceilalti

La ruperea turtei sau taiatul motului nasii cumpara un colac.
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
kriss79 spune:
vad ca nu sunteti f vorbarete..
deocamdata se doreste VINERI ca zi de intalneala. Mai sunt zile de vineri libere acolo la Stanley? cred ca tot asa dupa amiaza e ok.
Vorbesti tu Daniela sau Miha sa vedeti ce vineri au libere?
Nu se inghesuie lumea la sondaj, sper ca vom fi participante.Deocamdata doar 3 persoane cu copii aferenti.![]()
Cristina si
Alessia Stefana