Gravidute & Mamici de IASI (68)
Raspunsuri - Pagina 20
kriss79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Loco nu au,cred ca ar trebui sa facem comanda inainte. Dar mai bine cred ca e sa venim cu sacosica de acasa. Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
niste whisky serviti?am primit de "ziua"mea
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Cristina si
Alessia Stefana Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an
mihamora spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui kriss79
niste whisky serviti?am primit de "ziua"mea www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea Cristina si Alessia Stefana Aniversare 1 anisor Dupa varsta de 1 an |
la asta ma gandeam si eu.. dar ce facem cu copiii?

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kriss79 niste whisky serviti?am primit de "ziua"mea |

Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui mihamora la asta ma gandeam si eu.. dar ce facem cu copiii? ![]() |
Aaaa...pai nu te teme draga ca ramai fara...ca lor nu le dam...

Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
byu spune:
Salut , ce dor imi era de voi.....noi am ramas fara net, si nu reusim sa ne punem iar decat prin ianuarie cred....asa ca fug si eu pe unde pot sa mai vad ce faceti si eventual sa scriu si un rand doua.
Am vazut ceva fugitiv asa , cum ca ar fi o intalnire pe joi la 18, si tare mult as vrea sa ajung dar din pacate nu cred ca voi ajunge de data asta, noi suntem bine , crestem si Casian se face din ce in ce mai smecher.Tre sa fug ca ma fugareste proprietarul calculatorului.....v-am pupat .Pa.
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
anca0234 spune:
buna.
imi pare rau ca nu am mai scris de mult pe forum, dar saptamana trecuta am fost ocupata cu un simpozion de al nostru, iar in week-end am fost la o cumatrie. ma doare sufletul ca tre sa il las acasa. zilele astea au fost un dus rece pt mine. cand l-am vazut cum se agata de hainele mele si "miauna" necajit cand vin acasa mi se rupe sufletul.dar spre norocul meu nu trebuie sa merg la servica decat cateva ore la inceput sper sa se acomodeze.
onoffalina: sarcina usoara. pot sa iti spun ca am nascut cu dr. mihalceanu si is foarte multumita. eu am optat pt nastere naturala cu analgezie peridurala. a fost totul destul de usor. m-am internat pe 8 iulie dimineata la 8 jumatate si la ora 18, 45 nascusem deja. dumneaiei m-a urmarit pe perioada sarcinii, si a fost foarte de treaba. nu am nimic de reprosat la adresa ei, nu mi-a vorbit urat, nu m-am trezit cu o ruptura sau o taietura de toate zilele, m-a sustinut pe perioada nasterii. daca fac al doilea copil tot la ea ma duc.
alina, si pe dragos au inceput sa il manance gingiutzele, si imi sta toata ziua cu manuta(nu ii place suzeta) sau tzatza in gura. eu folosesc dentinox si da rezultate pe moment, dar dupa o perioada reia molfaitul manutzei.
anca mami de dragos 08.07.2008
iulia-stefy spune:
| citat din mesajul lui Anilansa iulia mersi pt informare referitor la dintisori... de acum ma pregatesc pr seri cu , ce unguent ati folosit pt gingii???? |
Alina, noi pentru dintisori am folosit Calgel, Glicerina boraxata cu 1% anestezina, preparata la farmacie si acum Gel gingival DELABARRE, pe care nu-l gasesti decat la farmacia Semis, pe langa Billa.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)

, ce unguent ati folosit pt gingii????