exercitii pentru talie

exercitii pentru talie | Autor: Tisina

Link direct la acest mesaj

M-AM INGRASAT!!!! de fapt, am pus mai mult pe talie, niste suncute foarte enervante. Ca kile nu am decat 2 in plus, deci nu mi-ar fi greu sa le dau jos. Dar ce ma fac cu "remodelarea", ca am mai slabit si alte dati, dar odata puse suncutele, acolo raman fara exercitii. Asa ca vin cu rugamintea: puteti sa imi recomandati exercitii speciale pentru aceasta zona?
Cel mai enervant e ca sotul meu imi zice ca ii plac, ca sunt haioasa, ca are pe ce pune mana... dar MIE nu imi plac. Si nu vreau sa le mai tin pe mine indiferent ce zice el.
Va multumesc pentru intelegere.
Astept sfaturile voastre!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Pai cel mai bun exercitiu pe care il stiu pentru talie si eficient in acelasi timp, putin obositor as zice.... deci, pozitia stand in genunchi si atingi cu "buca" (fesa pt simandicosi) dreapta pe calcaiul stang si invers, tinand in acelasi timp spatele drept... si faci cat te tin balamalele. speer ca ai priceput

mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Sint foarte bune abdomenele (te ridici si spre inainte, si lateral si rasucit), dar si exercitiile de indoire laterala a trunchiului din pozitia stand ( cu mainile pe solduri, dar mai ales cu bratele intinse sus).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Multumesc mult, fetelor. O sa ma apuc chiar de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Unt alt exercitiu pe care l-ai putea face este urmatorul: stai intinsa pe spate, indoaie genunchii si misca-i in stanga si in dreapta, atingand podeaua cu genunchiul stang cand te misti pe stanga si invers. Exercitiul are efect optim atunci cand incerci pe cat posibil sa tii genunchii lipiti in timp ce ii misti.
A, si inca unul, pe care toata lumea il stie si sigur l-ai incercat: stai in picioare, pune mainile pe sold si indoaie-ti corpul spre stanga, fata, dreapta, alternand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Cauta pe youtube pilates.

Monica mami de printisor si printese

"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

Mergi la inceput