Redoutistele fidele Laredoute.fr (137)
Raspunsuri - Pagina 4
daniela6 spune:
servus anana17.
eu sunt din baia mare.
si eu astept pachet de pe 27 sept. pt ca nu am f multa experienta ,am intrat in panica; au trecut mai mult de 18 zile.
astept raspuns :cum pot eu bloca plata coletului ?!?
daniela6 spune:
e un fel de drog.
acum dupa ce am cele 3 lucrusoare de la ei, parca nu-mi mai place nimic din magazine;si la noi chiar sunt haine frumoase.
anana17 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daniela6 servus anana17. eu sunt din baia mare. si eu astept pachet de pe 27 sept. pt ca nu am f multa experienta ,am intrat in panica; au trecut mai mult de 18 zile. astept raspuns :cum pot eu bloca plata coletului ?!? |
salut.
nici eu nu am prea vasta experienta, insa am inceput cand vremurile erau grele de tot, prima comanda a venit dupa 33 de zile in perioada reducerilor. Dar am citit aici sa nu ma stresez, am asteptat si a venit intreaga (urmatoarea a durat si mai mult chiar, dar tot asa, am avut rabdare). imi pare rau, dar nu stiu cum se poate bloca plata... Oricum, inainte de o luna de la data comenzii, am inteles ca LR nu misca nimic.
Nu te pot ajuta mai mult... Sper sa primesti cat de curand ce ai comandat.
danadc spune:
Am uitat sa va spun ca ultima comanda venita a fost din 4 si am avut cadou geanta neagra, lucioasa...e ok a pastrat-o mama. In rest am mai avut seturile de tacamuri in dublu exemplar, pe conturi diferite ofcors....
Dierna3 spune:
Buna!
Imi spuneti si mie pe PM ce v-a scurtcircuitat atat de mult? Ar trebui sa-mi fac griji pentru coletele nesosite sau...?
daniela6 spune:
cele mai multe produse care-mi plac sunt disponibile dup.....n saptamani.
stie cineva de ce? oare numai pt romani nu sunt disponibile. era o bluzita la naf naf care-mi place mult si dupa 2 sapt a disparut. sa inteleg ca asa este cu toate produsele mai de "doamne ajuta"?
daniela6 spune:
citat din mesajul lui Dierna3 Buna! Imi spuneti si mie pe PM ce v-a scurtcircuitat atat de mult? Ar trebui sa-mi fac griji pentru coletele nesosite sau...? |
si eu am incercat sa vad, ce si cum, la asta m-am gandit si eu ............dar...............
Viairo spune:
miki din cate imi amintesc codul era pus de tine
asta e: 64831 poseta lak neagra
cu poza incerc sa revin mai tarziu.
miki68 spune:
citat din mesajul lui Viairo miki din cate imi amintesc codul era pus de tine asta e: 64831 poseta lak neagra cu poza incerc sa revin mai tarziu. |
oare? Da' eu n-am primit nici un cod de poseta de lac. Sa-l fi pescuit de pe net?
Hai ca astept poze!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei