Redoutistele fidele Laredoute.fr (137)
Raspunsuri - Pagina 17
madau spune:
Asaaa, pe mine m-ati pierdut rau de tot pe drum
Mesaje editate, parola schimbata...faceti-va mila de o biata ia o pauzare cu 1000 de rahaturi pe cap acum si trimiteti-mi si mie un PM cu ce s-a intamplat de va editarati postarile si schimbarati parola.
Pliiiizzzzz!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Hopes spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki68
Da-mi voie sa cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
Eu iti dau voie, dar daca nu te superi ce te amuza asa tare din postarea mea?
kokiy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daniela6 ca de obicei sudistele-s NESIMTITE SI PROST CRESCUTE |
profesoara esti??? si daca elevi nu sunt de acord cu tine ii faci prosti si nesimtiti???
Nushu' ce pufulet micut ai
Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)
miki68 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Hopes
Eu iti dau voie, dar daca nu te superi ce te amuza asa tare din postarea mea? Hopes si minunea mea - Eduard |
Partea marcata cu bold.
Daca cunosti "epopeea" noastra cu LR, stii bine ca nu-i asa.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
claujro spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Hopes
Eu iti dau voie, dar daca nu te superi ce te amuza asa tare din postarea mea? Hopes si minunea mea - Eduard |
Ba are cum si a si facut-o. Ne-a luat banii din cont si ne-a anulat comenzile fara sa ne anunte NIMIC, anul trecut in vara! Confirmarea comenzii...au fost vremuri cand nu a trimis-o deloc. Cat despre anuntatul prin mail...sa astepti tu mult si bine, nu ne anunta NIMIC NICIODATA. Stau f prost la capitolul relatii cu clientii.
ella_74 spune:
Na, ca dupa modista de la Drobeta care a fost trimisa la plimbare, a rasarit si profesoara de la Odobesti
cred ca are proiecte mari , croseteaza de zor, ca am citit ca e pasionata de asa ceva
, mamica de David (24.04.2007)
BOB
mirunajr spune:
eu am primit vineri coletele, nu v-am pus link-uri pentru ca in doua am avut lenjerii, i-am luat si mamei,si in unul stiti ce am avut...am pus link-uri cand am dat comanda.
A, uitasem sa va spun ceva...la una dintre lenjerii nu mi-au pus decat o fata de perna, in loc de doua. E vb de cea bej cu alb, cu picatele...In coletul mamei a avut doua, la mine doar una...am verificat si in comanda si am comandat ptr 2 persoane.
claujro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ella_74 Na, ca dupa modista de la Drobeta care a fost trimisa la plimbare, a rasarit si profesoara de la Odobesti cred ca are proiecte mari , croseteaza de zor, ca am citit ca e pasionata de asa ceva Ella, mamica de David (24.04.2007) BOB |
mai, da rele suntem!