Aveti idee unde as putea gasi asa ceva in Bucuresti? Stiu sigur ca exista in strainatate. Multumesc frumos!!!
Ana-Maria,
si eu am fost tentata sa cumpar asa ceva, dar am renuntat in favoarea altor solutii. Vopsea am aflat ca se gaseste la un mag Benjamin Paintings parca ii zice, e un mag pe Stirbei si de asemeni mai gasisem pe un site care aveau: galeriart.ro.
Pot sa te intreb de ce vrei sa cumperi asa ceva? Daca e pt camera lui Didi, eu zic mai bine un white board..scapi mai usor cu praful. In plus tabla neagra se gaseste de-a gata in multe magazine, ce-i drept de un size mic. La ikeea de ex am vazut unele cu forme - vacute/pinguin, etc.
In rest ce mai faceti? Te invit sa postezi si la braduleti...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Oct-Nov 08
Creatii Matei
Liviana, merci frumos pentru raspuns. iti explic de ce. Avem deja tabla de la Ikeea dar pe care nazdravanul meu a scris cu creionul crat si nu se mai poate curata decat luand si vopsea. Alternativa e fie sa o arunc fie sa o vopsesc. Pe partea cealalta e alba dar se folosesc niste carioci care manjesc totul. Trec si pe la braduti sa va pup!!
Mai exista folie autocolanta pe post de tabla. Eu am luat de la Real.
O poti lipi deasupra.
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)