Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (108)
Raspunsuri - Pagina 3
Simo78 spune:
buna dimi!
vreau sa va spun un cuvant nou de-a lui matei...ca e tare nostim...cocosei = dududei ...noi ne distram teribil cum incearca sa repete cuvintele.
in rest il chinuie grozav maselele, iar lapte bea cate 1 litru pe zi, cu mancarea e ceva mai bine, dar nu pot sa spun ca e in grafic.
sanatate strumfilor bolnavi
Simo mami de Matei
Poze noi
Multumesc
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui musso17 buna dimineata. multa sanate copilasilor bolnavi,sper sa treaca repejor multumesc de aprecieri la adresa cupilului. oaana,machiajul e "de vina"...eu de fel sunt cam galbejita,din acest motiv mi-am schimbat si culoarea la par. noi am dormit,cum se zice,ca valiza'n gara...acum ma apuc de treaba,despachetate,spalat si alte trebi casnice. am incercat sa pun poze dar nu mai am spatiu,sa vad ce sterg. |
sa va fie de bine plimbarea!! de ce sa stergi poze? fa alt cont.........m-am bagat si eu k musk'n lapte!!!!!!
cafera, asteptam vesti bune. chiar daca are rujeola, mai faci vaccin??????
dana, si tu home allone??
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
musso17 spune:
mychidutza,nu-i problema..te...nu mai am spatiu pe disc,la calculator si am pozele pe cardul de la aparat.acu ma bag sa sterg sau sa trec in alta partitie,sa vad daca'mi iese.
mychydutza spune:
citat din mesajul lui musso17 mychidutza,nu-i problema..te...nu mai am spatiu pe disc,la calculator si am pozele pe cardul de la aparat.acu ma bag sa sterg sau sa trec in alta partitie,sa vad daca'mi iese. |
iar ma bag k musk.......fa-ti un cont pe picasa.......ca are spatiu kklau........e pacat sa stergi. eu asa am.......toate pozele pe gmail. sper sa nu faca si astia ca yahoo-ul care m-a restrictionat doar la 200 poze si daca le vreau si pe celelalte tre sa platesc.......
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
musso17 spune:
http://community.webshots.com/user/georgianamoldoveanu?
poze,am reusit,fara sa sterg...problema e ca nu am stiut sa-mi fac alt album,asa ca pozele de la munte sunt pe pagina 2...si am redenumit albumul desi n-am intentionat asta...ce sa fac,atehnica
CarlaV spune:
'Neata si multumiri tuturor celor care m-au felicitat in particular de ziua mea.
Noi suntem bine, Saby e inca alaptata si daca e dupa ea o sa mai fie pana la 18 ani, ceea ce nu ma deranjeaza daca e copilul fericit . Invata in fiecare zi cateva cuvinte noi, e disperata dupa carti (fata mamei ), ni le aduce si ne ia degetul sa-l puna pe poze si culori, ca sa-i aratam.
Timi, voiam sa-ti spun de mult timp ca nu stiam ca pana sa nasti nu ai stiut sexul copilului, bravo, te admir.
Monicabo, nastere usoara si sa fiti toate sanatoase, iti doresc sa se indeplineasca tot ceea ce doresti si tu pentru familia ta.
Noi o sa intram intr-o perioada si mai aglomerata decat pana acum, asa ca nu stiu cand o sa mai pot sa scriu, va pup.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Bulgaria 2008
www.americanshop.ro" target="_blank">Produse americane originale
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
ioanaiub spune:
fetelor, care-i treaba? intram si noi la noua lege, cu indemnizatie 85% din salariu?
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
nma spune:
"LA MULTI ANI ANYA!". Alina imi e tare dor de petele tale asa ca te rog cand ai timp sa ne mai povestesti de ele.
"LA MULTI ANI CARLA!".
Noi am fost plecati din localitate asa ca nu sunt la zi cu cititul. Incerc sa intru mai tarziu.
Sanatate multa strumfilor bolnavi.
Nico, mami de Andra si Alex
poze
cafera spune:
citat din mesajul lui ioanaiub fetelor, care-i treaba? intram si noi la noua lege, cu indemnizatie 85% din salariu? noi suntem aici cu poze noi si filmulete Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007) |
Cica asa ar fi.
ioanaiub spune:
Cafera, ce face Ilinca?
sau ne-ai spus si nu am fost eu pe faza
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)