Palin versus Obama - a star is born (3)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Mama draga eu n-am zis ca fi-sa lu' palin e ratata. Ce-am eu cu ea? Nu candideaza ea. Am ce am cu ma-sa caci ma-sa candideaza la vice-presedintie (desi dupa cum s-a exprimat de citeva ori in discursuri spunind campania Palin-Mccain) e clar ce sperante are femeiusca asta. Fi-sa lu' Palin poate doar sa arunce o umbra asupra educatiei primita de la ma-sa care n-a invatat-o despre sex protejat.

Si mai am ce am ca m-am saturat sa fiu condusa in ultimii 8 ani de un imbecil care in ochii mei nu are nici un merit si nici o calitate (in afara de aia de a-i fi imbogatit pe altii). nu zic ca Obama e mesia (cauta in spusele mele) ci spun numai ca by far e cel mai bun dintre cei doi si ca sint democrata prin asta insemnind ca sustin si sint de acord cu doctrina lor si ca primul meu vot a fost pt. Hilary. Bine tu poti sa zici si sa crezi ce vrei pt. ca oricum nu votezi pt. noi. dar pt. cultura mea generala daca era numita Hilary din partea democratilor n-ai fi sustinut ca e comunista caci doar ea a vrut sa i nstaureze health care pt. toata lumea? Dpdv-ul meu ar fi logic ca cei care au tinut cu Hillary sa tina cu Obama. Nu vad cum e cu putinta altfel decit daca e vorba de double standards.

Ce ma uluieste pe mine este cum atitia oameni cu IQ mare nu vad la ce se expun (ei personal) votindu-l pe mccain. Intodeauna am auzit vorba ca zonele cele mai devoltate din sua sint pe coaste (est si vest) si ca de asemeni nordul e mai dezvoltat decit sudul. Daca va uitati la harta electorala veti vedea ca exact zonele astea tin cu Obama in timp ce mijlocul si sudul cu mccain. E greu sa nu vad aici o legatura intre nivelul de dezvoltare si preferintele politice ale majoritatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui monabella

Dpdv-ul meu ar fi logic ca cei care au tinut cu Hillary sa tina cu Obama. Nu vad cum e cu putinta altfel decit daca e vorba de double standards.

LOL! Intre Hillary si Obama e o diferenta uriasa!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Da, si intre Hilary si McCain e o asemanare izbitoare!!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Voi ati zis mai sus ca Palin nu are o familie reusita pt ca fi-sa e gravida si fi-su e in Iraq, iar mie mi se pare ca poate nu e chiar asa.

Ramona are dreptate, discursul lui Hillary a fost mult mai coerent. Pt ca problema nu e ca Obama vrea sa reformeze sistemul de sanatate; e probabil o idee foarte buna si e vorba pana la urma de vointa politica. Dar una e sa zici ca Hillary vom reforma cu orice pret pt ca e o prioritate, si alta sa nu ai balls sa iti asumi raspunderea si sa ii tragi liru-liru-crocodilu fiecaruia ce doreste sa auda, nimeni nu mai plateste taxe (afara de nesimtitii cu salar mare, sa-i pedepsim, desi noroc ca mai exista astia ca altfel ajungeau statele un fel de hibrid intre rai fiscal si falanster), in schimb laptele si mierea vor curge la robinete feri-doamne sa se strice ca joe n-are licenta si ar ramane nereperate.
Parerea mea

Mergi la inceput

Din nou Laura, nici baiatul ei nu e un ratat pt ca merge in Iraq.
Dar este daca o face ca sa scape de inchisoare(btw, a fost suspectat ca a vandalizat motorul unui school bus)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analuz spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Din nou Laura, nici baiatul ei nu e un ratat pt ca merge in Iraq.
Dar este daca o face ca sa scape de inchisoare(btw, a fost suspectat ca a vandalizat motorul unui school bus)

Poate pentru unii asta e idealul de familie reusita. Eu zic ca n-are relevanta pentru reusita ei politica ce probleme are in familie, dar daca unii vor sa o ridice in slavi ca femeie model, imi permit si eu sa o critic.

Si ca tot zicea Ramona ca nu-s nebuni prin America si ca judecam noi lumea pe nedrept... http://www.boston.com/news/nation/articles/2008/10/27/atf_disrupts_skinhead_plot_to_assassinate_obama/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui analuz
[br
Si ca tot zicea Ramona ca nu-s nebuni prin America si ca judecam noi lumea pe nedrept... http://www.boston.com/news/nation/articles/2008/10/27/atf_disrupts_skinhead_plot_to_assassinate_obama/

Unde dai si unde crapa. Asa ai inteles tu, ca ii apar pe astia?

Mergi la inceput

Uite aici Laura de ce proiectul "tzeava de gaz" nu o sa iasa

http://www.nytimes.com/2008/10/28/washington/28stevens.html?_r=1&hp&oref=slogin

si legatura lui cu Palin
http://www.huffingtonpost.com/dean-barker/sarah-palin-and-ted-steve_b_122633.html

"It is so encouraging to hear again that Senator Stevens and I are singing from the same sheet of music," said Governor Palin. "In his address, he pushed for action this year on a natural gas pipeline. I also have the Senator's assurance that once the state has acted on the AGIA, our Congressional Delegation will do everything it can do to expedite the federal review of the natural gas pipeline project."

Cred ca o sa ii fie cam greu sa o ajute pe Palin din puscarie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analuz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Citat:
citat din mesajul lui analuz
[br

Unde dai si unde crapa. Asa ai inteles tu, ca ii apar pe astia?

Lume multa, oameni putini

Te cred persoana rezonabila, n-am vrut sa sugerez ca ii aperi pe astia. Doar ca ne acuzai ca judecam lumea pe nedrept si ca am fi ca si rasiste cand zicem ca-s unii nebuni care nu stiu decat de arme si religie. Si ziceam sa-ti dau un exemplu... Si cred ca stim cu cine ar fi votat personajele din articol si cine incearca sa-i instige la fapte de genul asta...

Mergi la inceput