Palin versus Obama - a star is born (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu nu-l suport pe Howard Stern, dar a facut un experiment interesant
http://www.youtube.com/watch?v=NyvqhdllXgU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Despre care facts vorbesti? E un fact ca sint "gun touting, clinging to their religion" cei care il voteaza pe McCain?
Daca asta nu-i double standard, apai nu stiu ce e...
Republicanii au bun simt, nu zic ca voturile lui Obama vin din ghetou, de la musulmani sau de la "left radicals".
Asa poti s-o tot tii cu jignirile.
N-am nevoie sa citesc articolul, stiu bine ce-a zis Obama si nu e nevoie sa citesc rastalmaciri.
John McCain i-a dat lui Obama sansa sa admita ca nu e nici o legatura intre George Wallace si felul in care e "run" campania lui McCain. Uite ca McCain n-a zis nimic despre Rev. Wright, unde si-a facut Obama ucenicia timp de 20 de ani.

Lume multa, oameni putini

Nu ei zic numai ca toti cei care voteaza democrat sunt anti america, unpatriotic si unamerican...MUCH BETTER INDEED!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Eu nu-l suport pe Howard Stern, dar a facut un experiment interesant
http://www.youtube.com/watch?v=NyvqhdllXgU

Lume multa, oameni putini

Howard Stern ROCKS!
Oare te indoiai ca exista un numar in populatia de culoare care voteaza cu Obama numai pt ca e negru? Daca ai vedea show-ul lui Chris Rock ai vedea ca spune aceleasi lucruri(doar ca foarte haios).
Cat despre faptul ca nu stiu politica lui Obama...in ghetou e cam ca si in "redneck pockets" vizitate de McCain/Palin, nu exista prea multa cunoastere.
Deci asta nu e news to me.

Mergi la inceput

Pai zi asa, fiecare cu falitii lui...
Edit: Howard Stern nu-i prost, dar e prea vulgar pentru gusturile mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analuz spune:

African Americans voteaza cu democratii in general si nu numai anul acesta pentru ca Obama este de culoare. Si asta pentru ca republicanii si-au cam batut joc de ei. Au reusit sa-si indeparteze si putinii suporteri din randul minoritatilor cu tacticile lor, ca exemplu: http://www.pe.com/localnews/inland/stories/PE_News_Local_S_webbuck1.e7982b.html

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui analuz

African Americans voteaza cu democratii in general si nu numai anul acesta pentru ca Obama este de culoare. Si asta pentru ca republicanii si-au cam batut joc de ei. Au reusit sa-si indeparteze si putinii suporteri din randul minoritatilor cu tacticile lor, ca exemplu: http://www.pe.com/localnews/inland/stories/PE_News_Local_S_webbuck1.e7982b.html

Holly Sh*t ce ordinari is astia!!

Mergi la inceput

Pai ei nici n-au treaba daca-i pro sau contra razboiului, nu conteaza "issues".
Exact cum ziceam, fiecare cu falitii lui. Exemplele astea pot continua la nesfirsit.
Eu vorbesc de comportamentul lui Obama fata de al lui McCain.

Mergi la inceput

Ramona, eu cred ca tu nu citesti nici unul din linkuri.Campania McCain duce una dintre cele mai ordinare campanii de pana acum. L-au facut pe Obama in toate felurile, l-au facut terorist pe national tv si McCain a fost de acord cu toate astea!
Inca nu imi vine sa cred linkul postat de Analuz...extrem de trist

Mi-a placut insa cum McCain a fost obligat sa il apere pe Obama la unul din rallies cand o baba nebuna i-a spus ca "Obama is an arab", asta dupa ce toate ad-urile lor spun asta.
http://www.youtube.com/watch?v=MpE6ljPjSAk&feature=related

As vrea sa stiu care e comportamentul lui Obama fata de McCain ca eu char nu am vazut niciunde rautati de anvergura celor adresate lui Obama.

Mergi la inceput

Poate n-ai vazut Spanish ads a lui Obama. McCain n-a fost obligat sa spuna ceea ce a spus, la fel cum Obama n-a fost obligat sa zica de aia cu religia si "clinging to their guns".

Mergi la inceput

Dar aia e chiar adevarat, religiosii si iubitorii de arme(si aici nu ma refer la un nene care vrea un pistol sa se apere ci la aia cu dulapu plin si cu casa acoperita in trofee de "vanatoare") nu o sa voteze in vecii vecilor cu democratii, ce naiba e rautacios in a zice asta?

Mergi la inceput