Gravidute si mamici de Timisoara (21)
Raspunsuri - Pagina 20
_irina_ spune:
Cristina de acum las deschis subiectul non stop sa nu ratez vre-o intalneala.
cu legea inca nu stiu cum se calculeaza, eu mi-am luat tot concediu postnatal si abia din 11 ianuarie intru in CIC.
fericita de
- Andreea
otim spune:
salutare mamici . Azi am fost o harnicuta de dimineata ca cica maine e sarbatoare . La intalnire pentru noi a fost super OK atat locatia cat si faptul ca am cunoscut mamicute de aici de pe forum si parca acum citesc altfel mesajele ![]()
. Noi ne-am simtit foarte bine ( m-ai ales Laurentiu ![]()
) si avem de gand sa mai mergem asa ca poate vorbim de o noua intalneala ???? Imi pare rau ca nu am putut sta de vorba foarte mult cu celelalte mamici , dar Laurentiu e la varsta cand totul se baga in gura si totul trebuie escaladat , iar in doamna de acolo mi-a trecut foarte repede increderea cand mi l-a scapat din leagan (desi i-am atras atentia ca Laurentiu nu ajunge cu piciorusele pana jos ) si mi l-a dat cu capul de tobogan ( iar concluzia ei a fost sa nu mai dau copilul pe tobogan ca e mic si nu stie
) dar probabil nu are prea multa experienta cu copii asa mici ca si al meu . Asa ca scumpe mamici a trebuit sa fiu o " mama devotata "
. Dar in ciuda acestor lucruri eu am de gand sa imi mai duc copilul acolo si am sa fiu cu ochii in patru + ochelarii
.
Laurentiu Ovidiu
Otiliei
toshador spune:
Salutari,
Eu nu sunt decat mamica in devenire dar mi-ar fi placut tare mult sa vin la intalnire. Din pacate eu lucrez pana la 6 asa ca nu am avut nici o sansa. In schimb sper ca la alte intalniri de acum in colo(sper sa fie) sa pot sa vin si eu.
In schimb noi ieri am fost la medicul de familie. Ne-am facut primele analize si suntem foarte bine. Saptamana viitoare mergem la medic sa ne vada si poate ne face si ceva poze
, vedem noi.
V-am pupat.
elatim spune:
ceau fetelor ,
noi n-am putut veni la intilnire pt ca ne iasa un dintisor ,nu dormim ,etc...;apropo intrebare pt mamicile cu experienta ,poate sa faca si diaree de la dinti?
cu legea cititi aici http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_13378/Vot-final-pentru-adoptare-Indemnizatia-de-crestere-a-copilului-85-din-media-veniturilor-din-ultimul-an.html se ia in calcul ultimele 12 luni dinainte de nastrea copilului
va pupam Elatim si Victor 13.05.2008
toshador spune:
Doamne Otim ,
Cat de dulce poate fi al Laurentiu!!!!
Sa-ti traiasca.
tare fericita. Vom avea un
!!!!
otim spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui toshador Doamne Otim , Cat de dulce poate fi al Laurentiu!!!! Sa-ti traiasca. tare fericita. Vom avea un !!!! |
multumim

Laurentiu Ovidiu
Otiliei
toshador spune:
mihaser
ma uitam peste lista si la mine DPN este 23.06.2008 si de fapt e 2009.
Te rog mult, daca nu e deranj sa modific
.
Multumim mult.
tare fericita. Vom avea un
!!!!
mihaser spune:
Ok...o sa modific! Sorry!
Sunt cam aiurita...aseara comandam pizza si tipa imi zicea sa-i spun adresa, iareu ii dadeam inainte cu nr de tel...
Imi pare rau ca nu am reusit sa ne intalnim in formatie mai mare, insa vor mai fi si alte dati cu siguranta.
E cam greu cu copilasii, dar mai ales cu burticile...
Oti da se vedea ca tanti nu prea avea experienta cu copiii, insa daca ne mai ducem noi de 2-3 ori experta o facem!![]()
Va pupam!
cristina_nagy spune:
Ciao!
Cand am fost eu data trecuta cu piticii era si o alta tipa acolo care desi era mai tanara parca se pricepea mai bine.
Oti nu am observat ca l=a scapat pe Lau... offf saracul! nu s-a lovit nu? pupic
Poate mai facem o intalnire saptamana viitoare, ce ziceti?
Pupici
Cristina
Alex
20.02.2006
Beatrice
02.06.2008
http://community.webshots.com/user/cristinalex
cristina_nagy spune:
La multi ani Miha!!!!!!!!!! Sa ne traiesti 100 de ani !!!
Sanatate multa si bucurii din belsug!

Cristina
Alex
20.02.2006
Beatrice
02.06.2008
http://community.webshots.com/user/cristinalex