Gravidute si mamici de Timisoara (21)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mmns spune:

Salutare burtici si mamisi,

Desi va citesc de mult timp, nu de mult timp m-am mhotarat sa ma inscriu si eu pe forum. Sunteti toate niste dragute si aveti BB-i frumosi.
Sunt o mammica in devenire, am 29 de saptamani. De 2 zile ma confrunt cu o constipatie groaznica si mai nou cu dureri urate de stomac.
Vroiam sa va intreb daca ati luat pe perioada sarcinii Maalox si daca are vreun efect nociv asupra fatului?

Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmns spune:

Scuze pentru greselile de scriere. Cred ca, de la durerile de stomac mi se trage. :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui damiana

neatza fetelor!
nu mai pot sa dooooooorm noaptea!!! ce m-as mai intoarce pe burta.... ceva pozitii de dormit n-aveti?

eu dorm doar pe parti cu piciorul de sus ridicat pe o perina ... Ce as mai dormi si eu pe burta !!!!

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns damiana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Citat:
citat din mesajul lui damiana

neatza fetelor!
nu mai pot sa dooooooorm noaptea!!! ce m-as mai intoarce pe burta.... ceva pozitii de dormit n-aveti?

eu dorm doar pe parti cu piciorul de sus ridicat pe o perina ... Ce as mai dormi si eu pe burta !!!!

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine Cecilia

cred ca majoritatea mamicilor in devenire au o chestie mai speciala cu dormitul pe burta.. eu am inventat o pozitie noua, se cheama "suceste-te in pat pana obosesti suficient ca sa adormi oricum", numai ca nu prea da roade momentan, trebuie sa mai lucrez la perfectionare

pana cand ne vin bebeii, trebuie sa rezistam pe baricade!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toshador spune:

Noi suntem mici mici(6 saptamani jumatate) dar ieri a fost prima data cand mi s-a parut ca am un ghem in burtica si nu pot sa stau mult pe ea. Asa ca am inceput si eu sa adopt metoda magica cu sucitul in pat.

Din pacate nu pot sa dorm noaptea. Ca de exemplu azi noapte m-am trezit la WC(intre noi fie vorba tare des ma duc) si dupa nu am mai putut sa dorm cam jumatate de ora. Nu mai stiam ce sa fac....

Asta e... Eu ii multumesc lui Dumnezeu ca nu e mai rau.

Noi va pupam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

Citat:
citat din mesajul lui mmns

Vroiam sa va intreb daca ati luat pe perioada sarcinii Maalox si daca are vreun efect nociv asupra fatului?

Mie mi-a recomandat medicul sa iau Maalox pentru arsurile ingrozitoare de stomac. De, imi place sa mananc.
Imi faceam griji ca luam 1 pe zi si mi-a spus ca pot lua si 3-4.
Si eu am mari probleme cu constipatia dar beau 1 data pe saptamana un ceai si....e mult mai bine.

35+ viitoare mamica de Vlad Andrei

Asa_crestem_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

ce de burtici noi,ar trebui sa facem o intalnire asa ca intre burtici
as vrea si eu parola de la mailul comun,si vreau si eu in listuta:
UM: 18.04.2008
DPN:23.01.2009

27+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeMaitra spune:

Ceau fetelor!!

Bun venit noilor burtici, sarcina usoara in continuare!

Am citit rapid intre doua episoade de alaptat ce s-a scris pe aici, si raspund asa, la ce-mi amintesc.. zicea Miha ca presupune ca am nascut natural.. da, am nascut natural, fara nici un fel de anestezie. Travaliul a durat 15 ore (a fost prima nastere), iar pe "capra" efectiv m-am chinuit 1 ora si 40 de minute, pentru ca domnisorica mea era cu nasu' in sus, adica in prezentatie cefalica, in loc sa fie cu nasul in jos. Alta chestie ar fi ca manerele de care trebuia sa trag ca sa ma ajut la impins erau prea departe pentru mainile mele scurte (eu am 1,63 inaltime), si nu ajungeam decat cu varfurile degetelor la ele...ceea ce nu m-a ajutat prea mult.

Am o mancacioasa si jumatate, goleste ambii sani si cere completare, pana nu e burtica ei plina, nu e liniste.. in rest.. sunt la dispozitia ei.

In Odobescu e decent, asistentele sunt dragute, mai putin una-doua acrituri batrane..dar se poate trece cu vederea. Dr. Bacila e eroul meu, pentru tot comportamentul inainte, in timpul si dupa nastere.

Am intrat sa vad in lista cu medici ce medic pediatru gasesc in zona mea (Balcescu), si m-am gandit sa si dau un semn de viata.

Va pupacesc!!

Meli

fericita de Maitra Magdalena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

Vaii, multumesc bebeMaitra ca ai mai intrat si ai mai dat cateva detalii, mai ales in privinta medicului. Mai am putin pana la nastere si emotiile incep sa ma copleseasca...

Sa-ti traiasca printesa!!

35+ viitoare mamica de Vlad Andrei

Asa_crestem_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Salutare gagici

Nu am mai scris de o vesnicie, din lipsa de timp. Insa va mai citesc cand am timp

Vad ca sunt tot mai multe mamici si burtici pe listuta. Bine ati venit, fetele . Ptr viitoarele mamici, sarcina usoara si bb sanatos .

Chris e la bunici ptr 2 saptamani si profit si eu de timpul liber sa ma mai forumesc .

Mami de
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u

Mergi la inceput