Gravidute si mamici de Timisoara (21)
Raspunsuri - Pagina 11
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaser Irina sigur e otita? poate e doar o inflamatie! Ank a grija de tine! Raulito ce face? Dar Cecilia?Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
Raulito e si el tot cu "cascada curgatoare" la nas ...asta sa ma exprim poetic
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine
Cecilia
Ank83 spune:
irina si eu zic sa mergi sa mai ceri o a doua parere .... ca e ciudat parca ... Ei de obicei plang cand au otita 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine
Cecilia
_irina_ spune:
Mami si-a gasit o noua jucarie - pompa manuala de la avent. E asa de bine sa nu imi mai simt sanii pietroi inca mi-e frica sa nu devin dependenta de pompa. Of, cred ca ii mai las si lui piti ceva de papa la noapte.
Am si eu o intrebare: cand stii ca sanul e gol si trebuie sa te opresti din pompat?
Ank piti nu e prea plangacioasa de felul ei, e cuminte foc. A plans insa toata ziua, noaptea nu a plans, a dormit chiar bine. Posibil sa fie numai o infectie ceva, cum a zis si Miha am fost la policlinica la ORL si s-a uitat la ea in urechiute si de acolo am primit antibioticele.
Oricum pe moment ma deranjeaza ca nu reusesc sa o botez pe piti, si nu stiu cand o sa apucam sa facem vaccinul.
Asta cu botezul insa ma deranjeaza cel mai tare...
Bun venit proaspetelor burtici, sarcina cat mai usoara si bebei sanatosi si papaciosi!
fericita de
- Andreea
mihaser spune:
Neata
Bine ca mi-ai adus aminte ca pot sa-mi scot pompa la vanzare ca nu mai o folosesc!
Ce nasol cu otita asta tocmai acum! Lasa ca faceti botezul si mai tarziu, piti sa fie ok. 
damiana spune:
neatza fetelor!
nu mai pot sa dooooooorm noaptea!!! ce m-as mai intoarce pe burta.... ceva pozitii de dormit n-aveti? 

mihaser spune:
| citat din mesajul lui damiana neatza fetelor! nu mai pot sa dooooooorm noaptea!!! ce m-as mai intoarce pe burta.... ceva pozitii de dormit n-aveti? ![]() ![]() ![]() |
Pe o parte cu o perna intre picioare...
serbanica spune:
Buna dimineata dau o cafea decofenizata pt cele care alapteaza si cu cofeina pt cele care nu dorm noaptea adica eu 
.Nu stiu ce o sa fac cu el la botez dar cred ca seara o sa il indop cu picaturi anticolici poate doarme
.
Bine ati venit burtici noi sa aveti parte de o sarcin acit mai usoara si bebei sanatosi!!
toshador spune:
Pai
data ultemei menstruatii: 16.sept 2008,
data aproximativa de nastere: 23 iunie 2009
Doctorul: inca nu m-am hotarat. Eu mergeam la Anca Cretu dar ea e pleacata, asa ca poate ma ajutati voi cu cateva indrumari.
V-a pupam
dyanira spune:
| citat din mesajul lui serbanica Buna dimineata dau o cafea decofenizata pt cele care alapteaza si cu cofeina pt cele care nu dorm noaptea adica eu ![]() .Nu stiu ce o sa fac cu el la botez dar cred ca seara o sa il indop cu picaturi anticolici poate doarme![]() .Bine ati venit burtici noi sa aveti parte de o sarcin acit mai usoara si bebei sanatosi!! |
Serbanica noi am mai scapat de colici ci dormitul pe burtica.Cristina

de o mie de ori pentru sfat ne-ai salvat.Asa bine se odihneste pe burtica.Noapte nu il las pe burtica dar ziua e pozitia lui favorita, il linistetste f bine, mai si ragaie asa si trage la basinuteMiha multumesc pentru nr de tel.

Felicitari noilor gravidute, bun venit sarcina usoara si bebei sanatosi!!!
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Fancy spune:
| citat din mesajul lui serbanica Buna dimineata dau o cafea decofenizata pt cele care alapteaza si cu cofeina pt cele care nu dorm noaptea adica eu ![]() .Nu stiu ce o sa fac cu el la botez dar cred ca seara o sa il indop cu picaturi anticolici poate doarme![]() .Bine ati venit burtici noi sa aveti parte de o sarcin acit mai usoara si bebei sanatosi!! |
Va salut si
pe toate.Sarcini usoare, bebei sanatosi si frumosi tuturor.
Sanatate bolnaviorilor!!!!!
Fetele cu botezul.......Cred ca bebeii o sa fie foarte linistiti in ziua botezului. Iulia cu o zi inainte de botez nu a dormit de la 8 dimi pana noaptea la 12:), a stat deci 16 ore treaza, mi-era groaza de ce va face la botez:). Dar surpriza, a dormit, a ras, nu a scos un scancet:).
In plus, stiti ca la botez o impartaseste preotul, ii da o lingurita de vin dulce-dulce. Doarme dupa el de numa:)......
deci, ii linisteste Doamne-Doamne!
Noi facem azi 3 lunisoare:)si pe bebelusi:)
Lucia & Iulia, 31.07.2008