din nou despre mastodynon. as vrea sa imi spuneti daca ati constatat ceva efecte ciudate in urma folosirii lui, ceea ce s-a intampla in cazul meu, sau cel putin asa cred, ca asta ar fi cauza. Nu as vrea sa panichez pe nimeni, iar argumentul suprem ar fi ca fiecare organism reactioneaza diferit. hai sa va spun cum a fost. am inceput cu mastodynon pentru dureri de sani,mastoza fibrochistica. l-am intrerupt dupa o luna si ceva cand nu se mai gasea pe piata. la ceva timp (5 - 6 saptamani) mi-a aparut acnee. imediat a aparut din nou in farmacii si am continuat tratamentul pentru vreo 6 luni, atat cat imi indicase medicul ginecolog.dupa oprirea lui, la vreo luna, mi-au crescut sanii, tenul era de nota 10, nicio problema cu pilozitatea (cu care mai aveam ceva probleme, nu f mari, in unele perioade). am inceput un tratament cu femicur (la fel ca mastodynon, contine vitex agnus, dar in concentratii mai mari, dupa spusele unui homeopat), pentru ca durerile de sani erau f mari. la o luna si juma l-am lasat pentru ca totul se reglase. dupa alta luna a inceput acneea. dupa alta cateva firicele, pe ici pe colo, dupa vreo 3, 4, probleme serioase cu pilozitatea. in plus, pe toata perioada, cresterea libidoului. analizele au aratat testosteron liber si dheas ridicate.
gata, am terminat povestea. daca ati avut rabdare s-o urmariti ma intereseaza daca ati constatat macar un semn din toate astea, pentu ca endocrinologii la care am fost exclud varianta spunandu-mi ca *e doar o planta, ce rau sa-ti faca*, desi in cazul meu au fost cam multe coincidente.
Bluangel, mai bine ai copia mesajul aici, unde scriu fetele naturiste si homeopate.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124376&whichpage=13
Mami de fetita
si de baietel
18+