SUPERDIETA ***29***
Raspunsuri - Pagina 8
bretonica spune:
hai ca am sa va mai pun poze cu ei,sa o vedetzi mai bine....aprilus,sunt soacra buna,o iubesc ca pe fata mea,cind vine la mine si daca eu stau in pat si ma uit la tv,imi sare direct in pat linga mine si ma ia in bratze si stam imbratzisate,dupa care vine fiu-mio si ai zice hai sa mergem,iar ea,nu ca eu ma culc cu mamy...asa imi zice..ridem mereu impreuna,vorbim de toate...oricum are caracterul meu si ea..doua zapacite...cred ca si deaia s-a indragostit fiu-mio de ea...oricum e o dulcehttp://www.flickr.com/photos/bretonica/?saved=1
NOAPTE BUNAAAAAAAAAAAAAAAAA...apa sfintzita adu-o tu delphi...si,se zice ca ai avut o vaza neagra..ihihihih...lasa ca cioburile aduc noroc,hai sa te pup sa-ti treaca
Lupta cu kg
Delphinas spune:
neatza fetele
cate un la fiecare si sa trecem la inviorare...
un pic de
sa incercam si mersul pe bicicleta
si un pic de
acum la si sa ne apucam de barfit.
o zi mumoasa asa ca noi va doresc la fiecare.
breto asa a zis si sotu cand a ajuns acasa si m-a gasit bocind langa vaza. imi doream de un an o vaza ca aia si am asteptat targu mesterilor ca pe ceva sfant sa imi iau una. dar vine targu si la anu si mai iau eu una, nu-i bai.
poze
Just Me
vias spune:
'neata fetele,
...nu am mai intrat pt ca am fost la firma sotului...si m-a muncit de numa'..
...nu am dat nimic de pe mine, la w2, raman tot la 74kg din pacate..
..si acum va las///pt ca trebuie sa incep..
..si apoi vine sotul sa ma ia din nou la firma...
Bretonica ai un baiat asa fain......dar relax...is maritata...
Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
Delphinas spune:
camy multa bafta mamicule la treburile casnice.
si zii lu sotu....sa te mai slabeasca cu munca...ca doar esti la dieta...
poze
Just Me
MissJJ spune:
Neatza gagici!
Da de ce va gasesc pe pagina 2?
Pe prima pagina sa fiti si printre primele subiecte.
Breto da faina nora si numai 16 ani, wow e copil mic mai da bine mai arata. Na acu ce sa mai zic bunaciune bunaciune da cu 16 ani nu pot concura.
Mai eu am 26 da serios ma simt mult mai batrana si nu stiu de ce.
Delphi lasa ca vine el targul si mie imi plac targurile alea de mor da aici logic ca nu este asa ceva. Si noi in ro nu mergem des ca ne rupe de bani mai ales ca avem fetele mici si trebe o multimea de lucruri am fost de Craciun anul trecut sa vada strabunicile nepoata aia mare ca aia mica nu era inca nascuta si ne-a scurs de bani adik de atunci tot cu datorii suntem, mai bine nu mergeam mama ei de tara. Don't get me wrong e tara mea si o iubesc stiu ca are multe parti bune si frumoase da alea rele te doboara.
Camy spor la trebi lasa bine ca merge asta e imp. O sa fie bine in final ai sa vezi trageti tare iubiti-va fiti alaturi unul de altul si va veni si soarele. Ce bine ar fi sa avem si noi firma noastra sa muncim pt noi nu pt altii ca atata trage si barbatu meu saracaul se rupe in doua muncind si na e greu dopi copii casa etc. Si nici masina nu avem ca pana acuma nu ne-am permis.
Emilia mai zi si tu ceva mama ce fac piticotii?
April lasa ca daca se gresete ceva la listutza nu-i bai nu dam cu castane dam cu flori. Ca esti dragutza si ai grija de listutza.
Noh cam asta momentan tre sa fug la treburile de zi cu zi si sa mai postez in vreo patru locuri. Sa vad daca reusesc.
de Ari si Ami
Lupta cu kg
queenye spune:
buna fetele, bun venit fetelor noi si bafta in lupta cu kilogramele.
imi cer scuze de absenta, nu ma certati....am fost constiincioasa si am citit tot din urma.
breto am vazut ca baiatul tau e nascut pe 18.10 si sambata tot pe 18.10 a nascut fina mea, asa ca am un finut mic si scump nascut in aceeasi zi cu cel mic al tau.
dar sa trec si la vesti despre cantarul meu.....sambata seara dupa ce am venit de la maternitate ( am stat toata ziua planton acolo si am mancat un singur ciorchine de strugure ) am plecat la 8 seara la o nunta si cum in meniul de nunta sunt aproape numai nepermise am mancat o rosie la gustare un pic de peste si mi-am zis ca nu o fi foc daca la friptura mananc si eu un pic de pui la gratar ca doar e la exceptionale puiul si vedeam o foooame de mama mama. am mancat, toate bune si frumoase (in dimineata zilei de sambata cantarul meu arata 58.5 kg.) si surpriza....ma trezesc duminica ma urc pe cantar 60 sa mor de ciuda nu alta. ma rog mi-am baut apa am pregatit una alta si am plecat iar la maternitate pe la 13. ne-a apucat bineinteles ora 5 seara acolo si rupta de foame cum eram ce credeti ca am mancat eu? bineinteles continutul unei shaorme ca ce naiba sa cumperi de la chioscurile din fata maternitatii, asa ca am dat frumos lipia la o parte am cerut-o fara cartofi si am mancat-o....parca in ciuda celor 60 de kg. de dimineata. altceva nu am mai mancat in ziua respectiva ca am venit acasa am mai facut una alta si am bagat somn ca eram rupta. luni am mancat trei oua fierte si un mar, marti am bagat iar un mar si apoi mi-am facut o salata mare din care am mancat spre seara, miercuri ma trezesc...cantarul meu tot 60...beau apa ma pregatesc cu tot ce trebuie sa plec la maternitate iar sa-l iau pe cel mic, mananc iar pana seara un mar si seara imi era o foame ca m-am gandit ce o sa mai strice acum un piept de pui rotisat la foamea care imi era. surpriza mare acum vine.. ma trezesc de dimineata ma urc pe cantar si ce credeti voi???... este iar sub 59, cum s-a intamplat nu stiu ce sa va spun, probabil cantarul meu face misto de mine dar una peste alta sunt super fericita.
si uite asa sper ca am recuperat si din urma, va pup....trebuie sa fug ca cea mica a mea nu e la dieta....vrea mancare
la toate fetele
MissJJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oprescuflore as vrea sa ma adaugati si pe mine in listuta ca de astazi am dat startul,am 70kg si 1.67cm si as vrea sa ajung la 55dar sa vedem......deocamdata imi este f foame dar cum am reusit sa renunt la fumat acum 3 ani brusc trebuie sa reusesc si acum,alte tentative nu am mai avut pt ca am tot fost gravida ,am alaptat dar acum sunt motivata. va pupic si sper sa rezist http://www.dropshots.com/florance82#date/2008-07-01/11:57:12 Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008) |
Flori welcome to our group!
Vine acusi Breto si-ti baga si o canatare asa de bun venit.
Da stiu cum e cu doi copii si eu la fel amandoua din aceeiasi ani ca si printesele tale. Aia mare august aia mica iulie.
Hai ca ne sustinem aici mai calcam aiurea mai primim mai suntem cuminti mai primim da imp e sa incercam sa ne straduim.
Deci again bine ai venit si spor in lupa cu kg.
de A si A
Lupta cu kg
Delphinas spune:
fetiliiii da noi cantare nu facem azi?>
stiti voi tiganului cand ii este foame canta...eu una ma apuc de cantat.
atat azi....discoteca nu va mai dau...ca iar va pierd in multime.
fetiliii
poze
Just Me
Brigit spune:
hello ! ooooo !(asta e ecoul)
Azi am avut o zi te-ri-bi-la, am o durere crunta de cap.
Basca imi mai merge si forumul ca naiba, se incarca paginile f greu.
Flori, bine ai venit alaturi de noi. Azi fac update la lista si te adaug si pe tine.
Queenyie, sa-ti traiasca finutzul cel mic sa creasca mare, frumos si sanatos. Vad ca si cantarul ti-a pregatit o surpriza placuta si s-a hotarat sa coboare. Eu m-am mai pronuntat apropo de variatiile zilnice. Nu exclud si variatii mai mari de 1 kg, la mine cel putin in faza de PMS e clar ca sunt mai "grea" , ca ma simt si pe haine. Incerc sa nu ma cantaresc in zilele alea. Nu stiu daca a fost si cazul la tine. Ma bucur ca te tii bine de dieta
Delphinas, imi pare rau de vaza ta, si eu ma atasez de lucruri , mai ales de cele care imi trezesc amintiri sau sunt primite de la cineva drag. daca se intampla sa pierd sau sa sparg un lucru din categoria asta ma supar tare rau...asa ca te inteleg.
Mada , sa stii ca eu te inteleg perfect apropo de venitul in tara. Sunt convinsa ca printre putinele lucruri pozitive cu care te-ai ales intr-adevar a fost faptul ca i-ai revazut pe cei dragi. In rest no comment...de fiecare data cand "iesim afara" in concedii compar ce e aici cu ce e "dincolo" si totdeauna imi vine sa imi iau campii cand imi dau seama ca aici in tara putine lucruri se intampla cum trebuie. Sincer iti zic ca am fi plecat si noi de mult (nasii nostri sunt in Olanda si ne tot indeamna) insa tot am retineri, ca ma gandesc ca nu voi avea forta de a o lua de la capat altundeva. Imi mai zic si ca de bine de rau fata de altii avem o casa, si ce ne mai trebuie, n-avem datorii samd... ce sa spun , e tare greu sa faci pasul daca nu esti 100% convins...
Breto, asteptam sa ne povestesti cum te-ai reacomodat dupa zilele de struguri.
Camy , sa ne zici cum mai esti, sper ca schimbarea de ritm sa-ti prinda bine.
Emilia, pai si cu kg ala in plus cum facem: ?
Revin mai incolo sa modific , daca mai aveti ceva de raportat sa imi ziceti.
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
emiliapop spune:
Buna zii fetele,
Sa va iau pe rand:
Mada piticotii sunt bine Eve alearga cu premergatorul de zici ca s-a nascut in el se duce unde vrea ea si aseara a ajuns pe la bucatarie si tragea de sertare si mi-am dat seama ce ma asteapta cu 2 bebei care trag de sertare si demoleaza tot .
Alex e relativ bine ca am reusit sa merg cu el aici la ORL si are apa in urechi da zice ca nu e ceva grav ca sa il invat sa isi sufle nasul ca poate se dreneza singura si oricat am incercat pe aia sa o conving sa faca ceva sa i-o scaota ea prefera sa astepte inca 2 luni si copilul meu sa auda sunetele ca atunci cand e cu capul sub apa ca asa mi-a explicat ea ca aude. Deci mai avem pana o sa vb si noi ca lumea ca avem apa in urechi sa tb sa asteptam suedezii astia mototoi sa faca ceva.....ce ma enerveza cu calmul lor mama mama .
April kg ala luat a scazut azi cu -300 de grame deci recuperam recuperam si acusi scapam de el ,nu renunt eu cu una cu doua, asa ca nexam zic eu tu fa cum crezi .
mai citesc si revin
Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)
poze cu noi si Eveline
greutate