SUPERDIETA ***29***
Raspunsuri - Pagina 6
Delphinas spune:
bai...esti super de draguta. pe bune
si tu esti inalta si iti shade bine
sotu meu mereu imi spune: omu gras e si frumos.
cat despre flacaul tau....hehehe....mumos foc
Citat: |
citat din mesajul lui bretonica ...spune-le ca tu slabesti,de asta mergi asa desc la ...bai am reusit sa pun citeva poze de la ziua lui ala"MIC"...HAHAHHA... http://www.flickr.com/photos/bretonica/?saved=1 ...CARE VRETZI,CARE PUTEZI..il vedetzi pe ala "mic-ul al meu"...si slabutza de mine Lupta cu kg |
poze
Just Me
bretonica spune:
...multzumesc frumos...are mama baiat mare...cit despre mine,zic mereu ca sunt "frumoasa"(normala..) si galbena de grasa.... ..si dupa cite am vazut pe aici pe la noi pe topic toate sunt misto,asa ca nu degeaba se spune ca ROMANCELE sunt printre cele mai frumoase femei din lume
Lupta cu kg
Delphinas spune:
PERFECT ADEVARAT. toti stranierii zic asa despre noi romancele.
si suntem si cele mai elegante.
poze
Just Me
Delphinas spune:
mandrelor da azi nimic muzica? ia sa vedem noi de facem
aici cred ca va place voua cel mai mult. la dans fetele
poze
Just Me
bretonica spune:
ba,ca dreptate mai ai...eu am sa incep o simpfonie,dar de data asta am sa cint de foame....imi cinta stomac-ul de foame...am bagat la struguri in mine non stop,dar cred ca mi-am facut plinul...deci de maine am sa trec la dieta normala,ca imi ajung 3 zile de struguri...mai am de rezistat astazi si cica m-am detoxifiat...la cintat cu mine... ....ce foameeeeeeeee
Lupta cu kg
Brigit spune:
Breto, am admirat pozele de la ziua "lu ala micu". Tu esti o tipe super , ti-am zis ca energia si oprimismul tau trece dincolo de poze? Asa simt de fiecare data cand te vad.
Bravo ca ai reusit sa te tii de zilele de struguri, acuma introdu incet alimentele ca sa nu te dai peste cap.
Delphinas, m-ai distrat rau ma cu "pishorcel". Eu azi am avut de umblat si taman bine ca am plecat dupa ce bausem juma de l de apa, si cu inca o sticla de juma de l dupa mine. Cred ca va dati seama ca la un moment dat eram disperata sa gasesc un loc unde sa ma eliberez ...
In rest sunt f cuminte, nu ma abat deloc de la regim, sper sa imi iasa pana la cappat. Eu deja sunt in faza 2, azi am devorat 2 iaurturi iar acum am varza" la cazan", ultima portie, insa cred ca maine sau poimaine mai gatesc o tura.
Mai veniti cu idei de meniuri!
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
alinusha06 spune:
as vrea sa ma adaugati si pe mine in listuta ca de astazi am dat startul,am 70kg si 1.67cm si as vrea sa ajung la 55dar sa vedem......deocamdata imi este f foame dar cum am reusit sa renunt la fumat acum 3 ani brusc trebuie sa reusesc si acum,alte tentative nu am mai avut pt ca am tot fost gravida ,am alaptat dar acum sunt motivata.
va pupic si sper sa rezist
http://www.dropshots.com/florance82#date/2008-07-01/11:57:12
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)
Delphinas spune:
breto citesc eu ca tu te ditoxifiezi cu struguri si cumpar si eu azi. bun... am pana la birou..nu am mancat fara sa ii spal, nici macar o boaba...nimic.
fraiera am fost...ca daca luam una vedeam cum sunt si ma intoceam cu ei la magazin...stricati 30% din ei. si tari...ma dureau gingiile de la ei. sa-mi dau una in cap de proasta . oricum cand am trecut acasa am trecut pe la magazin si nu m-am putut abtine sa nu-i zic ceva tipului de la care i-am cumparat. idee interesanta cu detoxifierea..acum la mine e nasol ca am si o aciditate mai mare la stomac si mi-e sa nu fac alte minunatii. si mai e faza ca la noi s-au cam dus strugurii...si nu mai au gustul ala...si decat sa mananc artificii mai bine bag supe creme de legume.
poze
Just Me
bretonica spune:
...ma rusinez toataAprilus....chestia e ca mi-a lasat gura apa gindindu-ma la varza ta(si eu am facut tot varzica ptr sotzu meu)...am balta in gura....si un parfum prin casa de mancare de nu va zic..offfff...bine ca nu mai am mult...foamea isi spune cuvintul...o sa am grija,de maine sa incep usor,usor...ceea ce ma bucura ca am schimbat prefixul,am coborat sub 100...yupiiiiiiiiiiiiiiiiiii ...Delphi,trebuia sa-i dai in cap cu strugurii la ala,macar se faceau must si-l beai,numai trebuia sa te chinui sa mesteci...NESIMTZITUUUUU...dar daca vei vrea sa te apuci de detoxifierea cu struguri,sa stii ca nu-i chiar asa usor cum pare..deci ori numai struguri de dimineatza pina seara,ori nimic....nu combina strugurii cu alte mincaruri,ca fac explozie in calorii(au zahar nu gluma)....CE FOAMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE AM!! ......Ma duc sa mai mananc niste APA...SUNT IN DETOXIFIERE
Lupta cu kg
bretonica spune:
AZI NU ERA ZI DE RAPORT? ...fetizeleeeeeeeeeee???
.....m-am gindit sa chem niste preotzi,ca poate careva ne-a facut farmece,de nu ne mai intra prietenuzele pe aici...multe nu se mai vad,dar sa stitzi ca va ducem dorul..pentru toate fetizele care nu au timp sa intre,sau nu mai vor,cite o si un...
Lupta cu kg