SUPERDIETA ***29***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

mada fa si tu un ceiuc calmant poate iti mai trece starea asta.
si eu sunt termo-sensibila si cum se ciufuleste un pic vremea cum nu te mai intelegi cu mine.
la ambitioasele si sa ne inveselim un pic.
hai sa va dea mama un pic de
eliberati-va dragele mele de energiile negative

poze
Just Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Mada, a zis bine Delphinas. Baga un ceai, daca ai tei sau sunatoare e perfect. Eu pe-acasa mai am si un ceai de fructe de padure, care nu e la pliculete, e demential ca are fructe intregi in el (macese, afine si tot felul de altele de nu le-am identificat ) Miroase beton, ii adaug si un pic de scortisoara si imi trec toate gandurile numai cand ii simt aroma.

Starea poate fi creata si de perioada aceea sensibila a lunii + vreme nasoala= combinatie naspa. Ia-o cu calm ca trece

Noi in weekend o taiem de-acasa, sa ne mai aerisim creierii, deci nu voi fi prin zona.

Queenyie, nici nu ti-am spus cat te invidiez ca stai unde stai. Pai io din Bucuresti ca sa reusesc sa respir cat de cat aer curat tre sa fug incotro imi vad ochii. M-am saturat de orasul asta infect.

Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

...mada,nu ca eu ma simt mai SUPER(de ieri v-am zis ca )...dar incerc sa nu ma gindesc...sincer,starile astea pot veni de la toate problemele de zi cu zi...stres...cintar-ul care nu coboara(la tine)...eu ca as vrea mai mult...si uite asa daca ar fi sa te gindesti,sa vezi cite motive de a avea aceasta stare s-ar gasi...deci eu sfatuiesc fetiza,sa intre mai des(in limita posibilitazilor,bineintzeles)...si sa incerce sa nu se mai gindeasca la nimic...sa ne punem numai pe cintat si chefuit pe aici prin topi...vezi ca nu suntem singurele??delphi e mereu prima la apel

Lupta cu kg

Mergi la inceput

aprilus,weekend placut...si la toate fetizele de pe topic....ma duc sa fac papica la "ala micu"...imediat v-a trebui sa vina de la scoala...dar inainte sa plec cred ca am sa va mai bag un banc,asa sa nu va plictisitzi...POFTA BUNAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MUMOASELOR

Lupta cu kg

Mergi la inceput

cioc,cioc la poarta raiului...SF Petru deschide...in fatza usii nimeni...dupa 5 min iar "cioc-cioc"Sf Petru iar deschide...se uita in jur...nimeni...iar cioc...cioc...De data asta sf Petru era pregatit dupa usa,smulge usa cu putere si mai apuca sa-l vada pe unul care disparea rapid...Fir-ai tu sa fii care te tii de prostii,si bati pe la usa,ce faci te joci cu nervii mei?NESIMTZITULE!!!La care omul cu tristezte in glas indepartindu-se cu viteza..-Ce sa fac daca ma tot resuiciteaza astiaaaaaaaaaaaaa....

Lupta cu kg

Mergi la inceput

breto super bancu.
april dute mama si te relaxeaza. ma uit la mine cat de mult a facut acea iesire sa sfintim masina. 1 zi atat am stat dar a meritat.
fetele...am o rugaminte la voi...haide-ti sa ne unim un pic si sa o ajutam pe camy_pus. a scris azi un mesaj urat de tot la "Durerea unei pierdere de sarcini" de la "Asteptand un ingeras in viata noastra" daca vreti cititi voi si haideti sa o ajutam macar cu o vorba.
eu acum plec sa duc calculatorul la tara, sa-l pregatesc pe sot de serviciu si de la 19 sunt numai a voastra.
revine mama atunci.
imi iau devizele acasa ca nu am timp pana luni sa le termin si daca de luni vine auditul..trebuie sa fie gata. si asa sunt singura acasa in seara asta...am timp berechet.
la ambitioase

poze
Just Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Delphinas, am vazut mesajul de la Camy; am lasat si acolo un mesaj, as vrea din tot sufletul sa putem face ceva astfel incat sa o ajutam sa depaseasca aceasta incercare.

Camy- daca ne citesti iti scriu si aici: in sufletul tau e o durere imensa. Vreau sa stii ca TE INTELEG si ca TE SUSTIN. Din pacate durerea aceasta nu poate sa se voatilizeze, sa dispara in neant. Perioada asta prin care treci este NORMALA dupa o pierdere atat de mare. As vrea sa stii ca vei gasi aici mereu un umar (de fapt mult mai multi!!!) pe care sa plangi si cuvinte care sa te aline si sa te ajute sa te echilibrezi si sa iti recapeti increderea in viitor.

Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">

Mergi la inceput

..eu nu circul mult pe alte topicu-ri...deci multzumesc delphi ca ne-ai zis prin ce trece camy...mi-a trebuit un pic sa va gasesc,dar important este ca v-am gasit....camy dulceatza mica....suntem toate alaturi de tine....descarca-te la noi ori de cite ori simtzi nevoia....incearca sa nu mai suferi asa,gindeste-te ca darius este in bratzele celeilalte mame..."fecioara Maria"......asa ca ai este bine....ai un ingeras care te v-a ocroti mereu...AI GRIJA DE TINE...Si intra cit de des potzi sa ne spui cum mai stai

Lupta cu kg

Mergi la inceput

si face omu presiuni la firma de net sa vina oamenii mai repede sa faca netu ca... am trebuir de serviciu de rezolvat, dar mie imi ardea fundu dupa voi.
am net, am net
mumoasele mele unde sunt???
bagam o gimnastica scurta de seara?
la ambitioase

poze
Just Me

Mergi la inceput

pana va adunati voi...eu ma duc sa ca asa mai arde gatu asta. si asa sunt singura acasa...sotu e la scarbiciu. se aeriseste pana maine dimineata cand vine el.
adunarea fetili mumoasele.

poze
Just Me

Mergi la inceput