SUPERDIETA ***29***
Raspunsuri - Pagina 11
bretonica spune:
....
asa e Aprilus nu are nevoie de aerobica...nici cind eram fata mare nu aveam fizic-ul tau....no lasa,ca sunt si mai grase ca mine...ce sa ma mai pling atita...important e ca dieta merge foarte bine...SUNT SUPERFERICITA!!mi-am propus..nu stiu daca am sa reusesc,dar pina pe 20 nov(cind baba face 40 de ani)sa ajung la 95 de kg...DOAMNEEEEEEEEEEEEE DAAAAAAAAAAA...ce mi-ar mai place...oricum,eu fata cumintzica....acu sa vedem si noi de un banc prima de decolare la servici..raminetzi pe linie...
Lupta cu kg
Brigit spune:
Citat: |
citat din mesajul lui narina333 Buna seara, fetelor! eu sunt noua pe aici, dar imi sunteti deja foarte dragi. Si, va rog ,sa ma sfatuti,plz.iata povestea mea. sunt deja 4 luni decind sunt fericita ca sunt mamica fetitei mele Arinutza, si ei foarte mult ii place sa manincea de la mama laptic. Asa deci, am 24 ani , alaptez, si am 72 kg(inainte de sarcina aveam 54kg)si nicidecim nu pot sa fac sa se miste acul cintarul macar cit de putin.As vrea sa stiu daca se potriveste si mie aceasta dieta ?sau alte sugestii. va multumesc mult ca existati. |
Narina,
eu cred ca daca alaptezi o sa iti fie f greu sa tii faza I si II a dietei.
Ai putea incerca insa sa mananci alimente permise in faza III - sa te uiti pe prima pagina si sa le vezi, sunt posibile o gramada de combinatii, si cu imagiatie ies multe feluri de mancarici. Plus ca e un stil de viata sanatos.
Important e sa nu iti pierzi laptele. Insa nu cred ca daca renunti la dulciuri si la paine se va intampla asta. Elimina-le si incearca sa mananci mai dietetic si eu cred ca se va misca si acul.
poate vin si celelalte fete cochete cu sugestii.
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
Brigit spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oprescuflore as vrea sa ma adaugati si pe mine in listuta ca de astazi am dat startul,am 70kg si 1.67cm si as vrea sa ajung la 55dar sa vedem......deocamdata imi este f foame dar cum am reusit sa renunt la fumat acum 3 ani brusc trebuie sa reusesc si acum,alte tentative nu am mai avut pt ca am tot fost gravida ,am alaptat dar acum sunt motivata. va pupic si sper sa rezist http://www.dropshots.com/florance82#date/2008-07-01/11:57:12 Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008) |
Flori, esti pe listuta noastra!
sa treci mai des pe la noi sa ne zici cum te acomodezi, primele zile sunt mai dificile. Speram sa nu te bantuie poftele !
bretonica spune:
Suna soneria. Sotia disperata se roaga:
- Doamne fa sa dispara amantul, iar sotul sa nu stie nimic. La care un glas din inalturile cerului spune:
- Bine, fie...te scap... dar cand o sa mori o sa ti se traga de la apa. Sotia a fost bucuroasa ca a scapat de amant, gandindu-se ca in ceea ce priveste apa...va avea grija si se va feri. Peste un timp apare o oferta de nerefuzat pentru o croaziera pe mare, impreuna cu toate prietenele ei. Se duce femeia in excursie, cand deodata incepe o furtuna. Femeia iar se roaga:
- Doamne, stiu ca mi-ai spus ca o sa mor din cauza apei...dar acum, gandeste-te... sunt atatia oameni nevinovati...pentru mine o sa omori toti oamenii de pe acest vas? La care glasul raspunde:
- De-ai sti de cati ani ma chinui sa va adun pe toate...
Lupta cu kg
Brigit spune:
Apropos de listuta. Pe Alecsia si pe Criss le-am trecut la prietene.Alecsia nu a dat raportul niciodata, pe Criss nu am mai vazut-o de doua saptamani. Le asteptam sa revina cu noutati.
Dan_ny, vino repede la raport ca iti pun absentza saptamana asta
Aruncati o privire pe acolo, am eu un feeling ca ori am trecut aiurea niste cifre, ori am uitat sa pun niste floricele. Va obisnuiti voi cu asta, eu recunosc de la bun inceput ca sunt versiunea imperfecta a femeii ideale care as fi putut fi intr-o lume ..ideala. Insa cum traiesc intr-o lume normala, cu usoare tendinte spre anormalitate ...mai ies si chestii de-astea 'nefinisate".
Mi-e dor de Doroti cu perfectionismul ei de fiecare data cand surubaresc la tabel.
bretonica spune:
DOROTEASA NOASTRA...A FACUT PE DRACU IN PATRU SA MA REINTORC PRINTRE VOI,SI ACUMA A DISPARUT EA....stiu ca din alte motive...dar si mie mi-e dor de mor de ea...deci daca ne citesti din cind in cind ,SA STII CA ESTI MEREU IN GINDURILE NOASTRE,SA AI GRIJA DE TINE SI BEBE-U...SI MAI INTRA SI TU CIND POTZI PE LA NOI......TOATE PTR TINE
Lupta cu kg
queenye spune:
buna dimineata la fete
la mine e un intuneric afara de m-am trezit la 9 si am crezut ca e 6 asa ca beau si eu repede cafeluta cu voi ca azi vad ca deja ne-au oprit apa si e si anunt ca se opreste curentul, asa ca sper sa apuc sa beau cafeaua cu voi pana nu-mi sting astia lumina.
april la mine e bine in listuta dar mi-as dori sa vad mai multe floricele p-acolo, in ritmul asta, 1 kg pe sapt, de abia daca apuc sa ajung la target si eu saraca ma gandeam ca-l depasesc.....in ceea ce priveste variatia de kg la cantar eu ma gandeam sa nu fie din cauza ca m-am infruptat cu pui cand inca il aveam la exceptionale...nu stiu ...nu pot sa nu ma intreb oare as fi dat jos mai mult daca nu o faceam?
acum sunt si intr-o dilema, de sapt viitoare am voie si pui ca intru in per. III si nu stiu daca sa mananc sau sa mai astept cateva zile avand in vedere ca am mancat de trei ori puisor saptamana asta, credeti ca recuperez ceva daca mai astept?
va pup fetelor, sa aveti o zi buna
Delphinas spune:
gata...am revenit.
m-a si plouat un pic, dar trece.
mi-am achizitionat si o pereche de cizme pt fustele mele mumoase.
eu sunt cu un ochii pe voi si cu unu in devizele mele. luni ne vine auditul si sunt in urma tare cu hartiile.
breto facem amandoua un pic de sport si poate poate ajungi pana de ziua ta la kg dorite.
frumoasele. ma duc la devizele mele.
dar...va urmaresc...ochiul soacrei
poze
Just Me
MissJJ spune:
BUna fetele!
Eu nu stiu de ce da is cam deprimata asa. Ma dispera starea asta.xx(]
In rest nimic deosebit mi-a venit si mie si of course la cantar deja is cam 2 kg in plus. Asa ca acuma nu ma mai cantaresc zilele astea ca nu are rost.
Si la noi e o vreme tare urata.
Narina bine ai venit, mai legat de dieta cat alaptezi nu prea merge cu dieta doar cum a zis si April sa papi cat mai sanatos pui, peste, legume, fructe multe, lactate, cereale integrale si abia dupa ce termini cu alaptatul te poti apuca efectiv de dieta. Oricum stiu ca e greu cu kg in plus si acul care nu se misca da bebitza e cea mai importanta si laptele mamicii e cel mai bun start in viata pt ea si cat este si nu seaca fantanica profita si da-i. Eu nu am avut nici la prima nici la a doua mult lapte abia cateva sapt si ala completat cu formula deci daca este laptic da-i la printesa cat poti.
Queeny nu te grabi cu kg incet si sigur eu m-am grabit data trecuta si am reusit sa slabesc da pt ca nu m-am mentinut cu meniul cum trebuia s-a vazut. Eu sincer daca dau jos 2-3 kg pe luna is mai mult decat fericita ca incet incet se regleaza si organismul si vei reusi sa te si mentii.
Eu stiu cum e cu kg in plus si nici eu nu ma simt ok da cum a zis si Breto mai sunt altele si mai si cel putin aici multi sunt grasi ca mananca numai porcarii take away si ready meals si nu e bine daca va imaginati o tipa cu doi copii mici nu le-a gatit niciodata in viata ei copiilor ei mancau in fiecare seara kebab si credeau ca kebabul e ceva leguma ce creste in gradina ca asa lea zis la gradi ca legumele cresc in gradina si noi papam legume. DEci dati-va seama. Si cu toate ca is f grase unele chiar f f grase ele nu au nici o treaba.
Asa ca eu vreau incet si sigur intr-un an maxim sa ajung sa imi recapat my old self.
Breto super bancul.
Is pe aici sper sa ma simt ok si sa mai intru azica imi sunteti tare dragi da eu is tare deprimata si nici macar nu stiu de ce.
de A & A
Lupta cu kg