Sezatoarea canadiana (110)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mQQm
Mai aparea acolo ceva support for school si zicea english, public. Ala cum se face sa-l schimb, oare?

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & Miss DJ, 12, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

si noua ne-a venit evaluarea de la primarie,cu ce avem de plata de acum in colo si cu estimat cat o sa fie valoarea casei in 3 ani
vecinei care casa exact la fel, i-au venit exact aceleasi cifre
pt treaba cu schools, suna la primarie sa-ti modifici preferintele; probabil ca la ultimul recensamant asa ai scris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

E a 3-a oara cand scriu mesajul asta. Sper sa reusesc sa-l trimit acum. Uf!

Daiopri: Se apropie termenul la mine, asa e. Dar vii si tu vertiginos din spate.Tu esti ok, nu? Ieri am fost la cursul prenatal si ne-a zis sa nu-i punem manusi de bumbac lui bebe ca sa nu se zgarie ci sa-i roadem unghiile cu dintii cnd doarme. Zicea ca unghiera e prea periculoasa. Ai mai auzit de asa ceva?

Monicutza: M-ai facut sa rad cu 0%....ca asa suntem si noi in ultimul timp. Tot timpul gasim ce sa luam de surplus. Mai ales de cand cu casa. Mie mi-e frica sa fac un calcul cu cati bani am dat pe bilete de avion Ca-Ro si invers....ca au venit ai nostri, am mers noi....vai si amar.

Salina: Zic si eu ca fetele: daca mergi cu autobuzul/pe jos la iarna, o geaca lunga pana aproape de glezna, groasa si cu gluga e f. utila. eu mi-am luat-o pe a mea de la Simons, din centru (pe St. Catherine).

Dragaica, Romanitza: Cand a avut probl. cu chisturile, de mi se dadue tot organismul peste cap, am mers la homeopat. Dar inainte mi-am facut analizele, ca sa vad care e problema. Si era un dezechilibru hormonal si in fct. de analize mi-a dat tratam. care a functionat. Daca iei fara sa stii care/daca e o problema, poti lua degeaba, fara rezultat, ba chiar poti face mai rau.

Andy 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Citat:
citat din mesajul lui Podeanu

Merci ange, auzisem de asa CD dar mai scump parca. Eu de fapt vreau sa vad virtual cum ar veni un semineu in sufragerie. Eu vreau pe peretele lung cu canapeaua, dar la asta ii trebuie facuta boata afara, acoperita cu brick si e cam scumpa miscarea asta. Un alt constructor mi-a recomandat varianta pe colt , cu boata in casa, dar imi strica tot aspectul salonului ca ar trebui sa desfintez ceva usi si pereti. Ceea ce nu-mi suride deloc. De aia sunt in deriva, nu stiu ce sa fac
Born to shop, forced to work.

ai lovit unde ma doare imi plac chemineele de mor; si nu am.
La prima casa nu am avut si la doua fost muasai sa fie fara din cauza gradinitei Mi-a luat colegul unul electric de la Costco ca sa-mi treaca oful dar nici pe departe nu sunt satisfacuta.Si mor daca nu-mi fac cheminee pana la urma!Am sunat pe unii dar cand mi-au spus ce implica un astfel de "proiect" si cat 5000 $ costa am zis "merci frumos".Regret si acum ca am fost luata de val atunci cu gradinita si nu am ales casa cu cheminee.Ca sa-l adaugi dupa este circul naibii.Deja ma gandesc sa vand casa sa-mi iau una cu cheminee pe gaz(apropo,ai vazut noile modele?) si cu garaj dublu ca sa-mi fac gradinita la parter.vise!

valen,habar nu am avut de firma asta "joe".intram in Maxi numai pt mancare.pe langa tzoale treceam ca, acceleratul.Eu una nu sunt adepta hainelor cumparate din magazinele de mancare sau gen Wal mart.Nu stiu de ce mi-a intrat mie in cap treaba asta cum ca tzoalele alea ar fi de unica folosinta se pare ca ma insel...

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Andy, asa e. Viu si eu repejor:))) Eu i-am taiat cu unghiera mereu. Ce ros cu dintii la cat is de finute unghiile lor? Tre sa fii oleaca atent, dar pana te obisnuiesti nitel. Tii manuta bine si gata. Chiar nu l-am ciupit niciodata.
Eu sunt bine, cresc si obosesc. Si am nervii si mai scurti decat ii aveam:)))
Khristin ce ai facut cu stem cell? Andy tu recoltezi? Dr meu zicea ca si try ca nu prea face.
Maxi la voi e superstore-ul de la noi?
N-am dormit mai deloc azi noapte ca m-a plans motanul Tuseste si in plus a inceput ca lui ii e frica, ba de monstri ba de fantome.
E posibil chiar sa ii fie frica? Ca mie nu imi vine a crede, el mereu a fost fara frica si cu o gramada de energie. Acu nu aud decat ca e obosit si ii e frica…. Ce ma fac? Si nu mi-ati zis si mie cu lista pt mos. Trebuie cumparat tot ce zic ei acolo?

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Daiopri, o fi o frica "provocata" de venirea iminenta a fratiorului ... adica incearca sa iti capteze atentia ... nu zic neaparat ca nu poate sa ii fie frica, insa asa s-a manifestat si Matei o perioada, era efectiv calare pe mine, si mai era si bebe care tot numai in brate vroia ... eram ca un magar . Da a trecut, cum trec toate ... asta ca sa te incurajez .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

daiopri, i-ai facut analizele lui motanel in ultima perioada? ca nu prea e normal sa fie atat de obosit. Alintat si speriat da, dar obosit?

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Carmen asta ma gandeam si eu. Da cum parca sunt batuta in cap, nu ma pot dedica lui si pace. Eu am asa o problema, ca ma descurc mai bine cu bbelusi si nu cu din astia mai maricei, care vorba aia stiu exact ce vor si ce le oferi. Trebuie sa ma mai concentrez si sa nu il indepartez:((( Da ma gandeam sa il pregatesc pt perioada aglomerata care vine, dar se pare ca ar trebui sa ma pregatesc pe mine:))) Si ce ma obisnuisem cu program relaxat…. Cu baiat mare:)
Maru, ma gandeam sa cer sa ii fac analize la sange, da cine il tine acolo? Ca si la vaccin avem discutii, si tati e si mai fricos ca baiatul. De fiecare data trebuie sa il tin eu:(( Dr noastra a zis ca nu a mai vazut pana acum barbat ca sotul meu:)))
Chestia e ca ii dau vitamine oricum de cand a inceput toamna. Lui ia iesit acum cativa ani lipsa de fier. Cred ca trebuie sa il mai indes cu salate.
Multumesc de raspunsuri.

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Oana, cum spuneai ca rezolv problemele legate de BELL, unde scriu? Am cautat dar la cat sunt de binedispusa momentan nici nu pot distinge dreapta de stanga daramite' sa-l mai gasesc pe site-uri pe ala' de-i pot scrie

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Ica, suni la Bell la customer service si zici fraza magica: "I want to cancel my services" , sa vezi ce repede se rezolva toate, de nu ai timp sa iti dai seama. Fiecare companie de telecomunicatii are un departament special care se numeste loyalty and retention si aia or sa incerce sa iti rezolve orice pb numai sa ramai client al lor. O sa te intrebe de ce vrei sa anulezi, si le zici ofurile tale ... si o sa se rezolve.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Oana-da, si eu vreu numele la supervisor sau presedintele de la Bell, te rog, ca vreau sa imi clariifice o factura..am asteptat 20min si mai bine si cust. rep nu a facut mai nimik.
Daiopri-si eu ia-s face analize si zic eu ca e chestie de atentie si mamosenie, a mea fata si acum e uneori asa..mai depinde si ce face peste zi, ca si a mea azi-noapte s-a miorlait de vreo 3 ori, nu o mai facuse demult si dimi era cu fundul sus cand a venit vorba sa manince si sa o duca tati la montessori-dupa ce ca se intampla asta f. rar,atunci face figuri- in final asa plingea ca am dus-o eu si sosu' pe Alex ca altfel eu intarziam la job.
Andy- e adevarat ca unghiutzele bb ilor le poti rupe cu dintii in primele 2 luni- eu am facut-o 1 data insa, cum zicea si Daiopri- cu forfecutza, m-am specializat si eu la al 2-lea bb, ca la primul le taiam cu unghiera de bebei.

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput