Ignore?...
Daca am inteles eu bine, se pot ignora postarile unui anumit membru al forumului? Adica, in asa fel incat sa nu le citesc, sa nu-mi mai apara?
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Raspunsuri
gabriella1 spune:
Da? pai cum dai ignore ca nu suntem pe mess?
io stiu pe cine vrei sa ignori
o zi buna !
www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui natynic Daca am inteles eu bine, se pot ignora postarile unui anumit membru al forumului? Adica, in asa fel incat sa nu le citesc, sa nu-mi mai apara? Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
Naty, pur si simplu nu le baga in seama!
gabriella1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ladyJ
Naty, pur si simplu nu le baga in seama! |
crezi ca poti cand te enerveaza si bat campii?crezi ca degeaba sunt renumita ptr mistoruri?!
www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
ajutati-l pe Bogdanel!
natynic spune:
Daca te enervez ca bat campii, ignora-ma tu pe mine! Oricum nu prea gust misto-urile tale!
Dar intrebarea era adresata administratorilor...Daca 'tehnic" nu se poate, evident ca voi proceda cum zice LadyJ...
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui natynic Daca te enervez ca bat campii, ignora-ma tu pe mine! Oricum nu prea gust misto-urile tale! Dar intrebarea era adresata administratorilor...Daca 'tehnic" nu se poate, evident ca voi proceda cum zice LadyJ... Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
1.vad ca n-ai atata glagorie in cap incat sa intelegi ca nu ma refeream la tine.
2.la cat snobism ai in tine nu m-ar mira sa mai poti "gusta "ceva.
in rest ............ nu existi!io n-am motive sa-ti fac temenele cum se aude ca -ti fac altele.PUNCT!
Gabriela
ajutati-l pe Bogdanel!
Marina spune:
hei voi nu aveti ce face sambata?
va rog sa terminati discutia asta plina de pasiune
nu exista tehnic optiunea ignore