Puiutzi de Randunici 2008!! (116)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Stela, ai dreptate ! Asa e cum spui tu !

Fetelor, eu am vorbit de Prospan SIROP, nu picaturi, ca alea nu sunt pentru copii sub 1 an, ca au alcool, asa cum bine m-a atentionat Nicoleta ! Arieeeeel, vezi ce cumperi!!! Deci sirop, nu picaturi sau pastile, e ok pentru ambele tipuri de tuse, seaca sau expectoranta.

Nico, multumesc inca o data!

Luny, si voi, tata?!!??!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ariel dar tare nasol te-a pocnit raceala..parca ma vad pe mine, Doamne, cate mai trag si eu cu amigdalele, multe si dese!! curios e insa ca de cand am nascut n-am avut niciuna!..sper sa nu fi cobit acum..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Bai, iar a dat raceala prin noi!

Prospan i-am dat si eu (siropul). Dar Olgutzica eu am observat ca atat timp cat i-am dat Prospan, se trezea dimineata cu ochii umflati. Nu stiu de ce, dar asa a fost.

Despre gluten - eu am inceput sa-i pun seara in biberon cereale "Noapte buna" de la Nestle, care au gluten si pe care scrie ca sunt pentru 6 luni.

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Olguta, am picat cam ca musca in lapte, dar asa retinusem, ca are alcool, si am vrut sa fac o fapta buna, sa iti spun si tie (de parca tu daca aveai siropul nu aveai si prospectul...). Alta data sa citesc mai cu atentie prospectele.

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Kya, ce face cucuiul urat si rau? Sper sa nu aiba vreo legatura ochii umflati cu Prospanul...i-am dat de dimineata, si a dormit de la 11 la 13:30...cand s-a trezit era ok! Vedem si maine cum va fi.

Nicoleta, foarte bine ca m-ai atentionat. M-am gandit in secunda aia la Ariel, care e in farmacie si cumpara picaturi....

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Ariel, ai grija, da? :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Cucuiul s-a retras, a mai ramas putin din vanataie...

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cuscra,mai cate strudele ai facut!sunt sigura ca sunt delicioase!
si pozele de la petrecerea de 1 An ,tare faine !
Asa zici ca ai fost la tara,eu te-am dat disparuta,am ragusit cat te-am tot strigat!bine ca ai aparut!TEA scumpa cum mai e???
Sam a patit-o rau de tot azi ..se juca cu telecomanda(data de David ),adica rodea la telecomanda,statea pe spate si brusc a scapat-o din manuzta si direct in buza de sus a cazut si a inceput sa-i curga sange..si buzica e umflata si are buba !asa e cu copii..nu am putut sa fiu langa ei ca abia am calcat cateva hainutze,am facut mancarica si s-a si iscat Problema!faza e ca l-am certat pe David,ne-am cam suparat amandoi..el s-a culcat trist si cu dureri de burtica-ca a si baut pana m-a disperat ceai granulat,desi nu l-am lasat,a baut pe ascuns-si ma astept ca in orice moment sa imi vomite ca asa se intampla mereu cand il doare burta!viata!sotu nu e acasa ,numai maine seara vine,mama mai face ce mai are pe la ea,ca de luni e aici..si uite,asa mi-e groaza!azi e prima zi de cand il am si pe Sam cand efectiv ma scoate din sarite David ..si e prima zi cand l-am certat !si imi pare rau ca mi-am varsat naduful pe el!sunt o rea!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mersi fetelor pt. raspunsul cu glutenul. Eu i-am luat cereale Milupa, de la 6 luni si o sa-i dau si din alea, c-or avea gluten, ca n-or avea...eu ii dau, daca zice ca sunt de la 6 luni...

Steluta, super strudelele, cred ca sunt delicioase!

Nu stiu ce mai vroiam sa zic...am baut un "sange de taur" in cinstea baiatului meu , sunt rupta de oboseala si ghiftuita tare!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Simo, asa e cu copiii, fii fericita ca azi e prima zi, eu zilnic il mustruluiesc pe Stefan, saracutul de el... Uneori o merita, alteori nu... Si eu sunt o mama rea, dar ma straduiesc sa nu fiu chiar asa de rea...

Slaba miscarea pe crenguta... Bubu, sa iti fie de bine! Oare daca beau vin il agit pe Matei??

Mergi la inceput