Puiutzi de Randunici 2008!! (116)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

si sa va dau !daca tot m-au trezit baietii

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

hello!
unul scurt ca imi bag un film si io, ca oamenii sambata seara , chiar daca sunt singura..

La multi si fericiti ani impreuna sa aveti Ariel! si sa va bucurati de puiutzii vostri frumosi!

Nicoleta cu legume am inceput si noi: morcov+dovlecel prima data, pe urma am mai bagat ardei rosu, fasole verde, putina telina si acum si cartof.. cu fructele mai puturosi-ca dim mai dorm si eu cateodata cu ea si nu prea apuc sa ii fac..
si apropo la fel ca si Sanziana lui Kya, eu orice ii dau kk tot face.. nu s-a constipat nici de la morcov fiert, nici de la banana, nici de la cerealele de orez.. atat ca se mai schimba consistenta

Simo, imi pare rau de buba lui Sam!
Roxana, sper sa iasa bine analizele luni!

Blankar, cum mai e Erik-curajosul?

in rest va si va doresc sanatate si sa scapati de raceli!

p.s.uitasem sa o felicit pe Te(r)o de Liana pt motorizare!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza, , macar in w/e s-o servesc eu, daca tot am apucat sa citesc capitolul asta si cel trecut mai pe diagonala.

Sa va mai spun despre noi: Daria e din ce in ce mai activa, sta in fundulet, 4 labe, se si deplaseaza in 4 labe, dar mai mult taras. Asteptam zilele astea dintisorii, primii desi mugurasii se vedeau de la 4 luni. Acum deja se vad clar dintisorii albi gata gata sa erupa. Ii place mult sa stea in picioare, dar inca nu se ridica singura,asa ca o lasam mai moale cu activitatea asta pana nu-mi arata ea ca-i in stare sa se ridice si singura.

Mimo - felicitari pentru dabusilea.

Ariel - cum a dormit dl. Teo "sedatul"

Nicoleta si Simo - nu sunteti mame rele. In momente din astea, cand fratiorii mai mari fac boacane, incercati sa va ganditi ca totusi sunt copii si ei. De multe ori si noua ni se intampla sa pateasca cei mici ceva din cauza deciziilor noastre gresite, sau a intamplarii nefericite, iar fratiorii mai mari cu siguranta n-o fac cu rea intentie. Mult calm si rabdare mamicutelor x 2

Gecko - multumesc de urari la adresa lui Vladic O sa pun si niste poze de la aniversarea lui mai tarziu putin, sa vedeti ce fecior mare are mama.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

pana am scris eu mesajul, cu o mana si cu jutorul lui Vladic, care-i in brate la mine, cafeluta deja a fost servita. Multumim Simo. Incearca Lactuloza pentru constipatie.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

'neata! Mersi de , Simo!

Cristina, iertare, am uitat de ziua lui Vladut! La multi ani, sa creasca sanatos, voios , voinic si sa va aduca numai bucurii!

Ariel, ai dat alcool la copil? Sun protectia copilului sa vina sa te controleze! Nu vreti sa stiti de cate ori a baut Ilinca Stodal pana am citit eu pe forum ca are alcool! Eu stiam ca e hom,eopat, sirop de plante! Cica alcoolul stimuleaza inteligenta- nu va uitati la mine ce desteapta sunt!

Lasand gluma la o parte, lasa-l in pace ca n-are nik!

M-au disperat copii astia ai mei- Seb nu mananca mancare cu lingurita decat cu urlete( zic eu ca din cauza dintilor!) dar in cana mea de lapte cu cereale se uita disperat si zice un ceva ce seamna cu " da-i!"
Ilinca s-a asezat pe buda dimineata dar n-a nimerit gaura...

Ca sa nu mai spun ce trante face cu Seb de mi-e teama ca-l omoara si nu-ntelege cand ii spun sa se opreasca- de-aici batai, scandaluri si-alte crize!

Acestea fiind zise ma cufund, dar nu stiu unde, ca in studiu nu prea cred ca am vreo sansa!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata!
Ieri am avut primul succes din capitolul diversificare: piure de cartofi cu ficatel de pui si putin unt...asa disperat dupa lingurita nu l-am vazut pe Luca niciodata
Aseara am avut musafiri, am gatit carbonara (gand la gand, Mimo), am baut sangria (fireste) si l-am sarbatorit pe domnu' Bubu pentru ca ieri a fost Sf. ev. Luca
cuscra, arata super nora-mea motorizata. Sa-l stapaneasca sanatoasa
mimo, la noi la Selgros e plin de Hipp. Incearca si pe la voi

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, neata,

mersi de cafea Simo!

Ariel, multi ani fericiti impreuna sa va dea Dumnezeu si sa va bucurati de copiii vostri 100 de ani!

Liana, sa stapaneasca Teo sanatoasa masinuta, se vede ca-i place. Sa-ti zic o poveste: eram acum cateva saptamani prin parc cu o prietena cu care ies in parc , ea era si cu sotul si puiul eu si eu ii povesteam ca i-am luat premergator Rebeccai si ca mai sta cate 5-10 minute acolo si mai respir si eu ...., si au sarit amandoi pe mine ca nu e bine, ii fac rau copilului, ii stric coloana, ei nu or sa faca asa ceva, bla, bla, bla ! Si peste 2 saptamani cine-mi povestea ca a cumparat premergator???? Abia m-am abtinut sa-i zic ceva...
Sau la fel ziceam eu inainte sa nasc ca nu o s-o legan pe rebe nicicum si cand am vazut ca fata nu adormea deloc cine legana de zor la ea????Claudia bineinteles! Asa ca nu-i bine sa spunem ca n-o sa facem "asa" niciodata .

Cristina, bine ca ai aparut! MA bucur ca Daria e bine, la fel si Vladic!

Mimo, bravo pentru Vladutu' plimbaret prin pat. Rebecca incearca , dar apoi se sprijina in cap! Asa ca nu reuseste nimic...

Luny, imi pare rau de Muffa, cum este azi? A mai facut febra?

Send ca randunoiul mare si mic vor sa se joace biliard cu noaptea-n cap la calculator!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Tuchi, si pe mine ma dispera copiii mei. Razvan se repede la Rebecca in viteza, cand o ia in brate o strange de incepe biata fata sa planga, chiar o necajeste uneori, nu o lasa deloc cu masinutele lui, imediat i le smulge din manute si in general o chinuie! Probabil se simte si el puternic pe langa ea, dar e asa aiurea sa tip toata ziua la el!

Cami, LA MULTI ANI pentru bubu mic si felicitari pentru succesul diversificarii.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Neata la si de la mine!

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

Ilinca s-a asezat pe buda dimineata dar n-a nimerit gaura...

m-ai facut rad, mi-o si imaginam

Si noi avem premergator care se face si balansoar,dar oricum momentan il folosim foarte putin ca premergator. Il strang si il pun pe pat, iar pe bebelina o pun in fund in el si sta super bine si se joaca de n-are treaba. Cum ea nu are alte activitati de intoarcere si rostogolire si alte d-astea, adora sa stea in fund si sa se joace,(priviti ce bucurie) asa ca e cea mai fericita cand sta acolo si nici nu mai cade intr-o parte sau in alta .

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Decret: Prospan SIROP rulz! A dormit copilul fara sa tuseasca pana la 5 dimineata, cand a behait un pic, am luat-o cu noi in pat, am mufat-o si a dormit iar pana la 7:30. A mai tusit pana acum o jumatate de ora cand i-am dat iar, dar este miraculos, pe bune. Tuseste mai putin, si expectoreaza mai putin. Ariel, imi pare rau ca nu am fost mai specifica, nu am stiut ca exista si picaturi . Le poti lua tu cu succes insa! Viata lunga si fericita impreuna !

Nicoleta, alcoolul trece in lapte. Deci pe Matei nu il agiti, dimpotriva . Cu diversificarea...ti-au raspuns fetele. Eu raman in continuare pentru legume inaintea fructelor...

Liana, sa stapaniti sanatosi autoturismul! Vreau si io pozeee ale caciulii cu fular, pliiiiz? Gresia ca gresia, da' faiantzuka aia mika

Ma duc sa fac fructele, revin, ca n-am terminat scrisorica

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput