mi-a lovit obrazul, deci inima...

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

vad ca toata lumea e de aceeasi parere...si eu credeam ca e mult mai usor sa parasesti pe cineva. totusi, am realizat ca ma doare sufletul cand aud aceleasi pareri ... am decis sa ne mai acordam o sansa...am schimbat multe in comportamentul meu fata de el, i-am aratat ca nu-mi e frica sa spun tuturor ce a facut si il vad ca ii e rusine si regreta. nu umbla ca un catel spasit dupa mine, ceea ce e bine, pt ca m-ar fi enervat lucrul asta, insa vad ca regreta . cat despre fata, e anormal ce se intampla cu tatii de care mi-ati povestit, care-si bat copii si nu-i suporta langa ei, dar spun si sustin cu tarie ca sotul meu nu si-ar atinge fata pt ca o iubeste mult prea mult. si chiar cred ca ea este cea care ne va salva casnicia.
va multumesc tuturor pt sustinere...insa imi voi urma inima si ratiunea. si ele imi spun ca totul va fi bine. depinde numai cum joc eu cartile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

Ai grija....... in felul in care se poarta el cu tine sa nu-ti distruga personalitatea....sa ajungi peste cativa ani sa nu te mai recunosti, sa te intrebi cine esti tu de fapt si ce vrei de la viata. Sa nu ajungi un robotel fara sentimente si dorinte. In rest ce sa-ti mai zic...sa dea DD sa fiti sanatosi toti trei si lui sa-i vina mintea la cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia83
asta seara a fost pt prima data cand m-a lovit.mi-a dat o palma atat de tare ca mi-a ajuns in suflet. si pt nimic.

nu pot spune ca nu ma asteptam sa ma loveasca cat de curand.

Dar pentru mai mult decat nimic ti se pare normal sa te loveasca?

Ai mare grija!
Mult noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Si pe tine nu te iubeste mult prea mult? Sau nu suficient de mult incat sa nu te loveasca ?

p.s. La urma urmei, e viata ta si faci cum vrei tu, dar mie tata mi-a dat un sfat, pe care il consider cel mai bun primit vreodata: "La prima palma, ai plecat". Pentru ca dupa prima vin urmatoarele - convingerea mea persoanala.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Iulia draga, am citit de la prima postare si m-a durut ceea ce am citit. Stiam ca o sa vii si cu sansele si cu "o sa facem sa fie bine"... Si mai stiu ca va veni si urmatoarea palma, insulta si injosire. Garantat, iti dau in scris daca vrei!

Relatia voastra a inceput si evoluat clasic ca o relatie abuziva. Spui ca o sa preiei controlul in mare parte de acum incolo... Stii ceva? Asta si vroia sa faci. Ai intrat in hora, felicitari! Iar acum o a incerci sa fii mai buna, mai ca inatinte ca totul sa fie frumos. Te-ai inhamat la munca de Sisif care nu o sa se termine niciodata!... Va evolua intr-o relatie si mai bolnava care te va termina psihic, sufleteste si fizic! Crede-ma cind iti spun pe cuvint!

Deja se vad urmele abuzului la tine, si nu ma refer fizic! In prima postare te intrebai nedumerita ce este gresit cu tine de el te numeste "tufa, urita"... ca doar tu te epilezi si te ingrijesti! Intelegi?... Te intrebi ce este gresit cu tine!!!... Nu este nimic gresit cu tine, fata frumoasa!... Esti o femeie frumoasa, cu zimbet fermecator, cu corp de adolescenta! Gresit este ca te-a adus in starea sa te intrebi asa ceva... Comportamentul lui iti erodeaza increderea in tine. Si o va face si de acum incolo in asa fel incit te vei vedea deformata (nu numai fizic!), o femeie care nu este in stare sa faca nimic corect...

Data viitoare nu vei avea curajul sa mai povestesti. De rusine si mai mare, de jena si frica... Cel mai bun lucru pe care il poti face insa este sa povestesti. Familiei tale, familiei lui, prietenilor... Stii de ce? Pentru ca tacerea este cea care va urma. Si izolarea de cei dragi, de prieteni.... Deja ti-ai luat sacii in circa si vei munci sa "repari" relatia. O sa urmeze izolatia... pentru ca vei incerca sa repari, iar el iti va sugera ca X sau Y e de vina, iar tu te vei izola de bunavoie... Nu o face, te vei afunda mai mult!

Fetita voastra nu are menirea sa repare nimic dintre voi! Este o gindire eronata, ii pasezi pe umerii ei micuti o povara imensa si nedreapta! "si chiar cred ca ea este cea care ne va salva casnicia." Este atit de gresit!!!... O bagi si pe ea in cercul abuzului! Nu este drept!

Am numai citeva sfaturi pentru tine:

-Vorbeste cu familia ta despre ce se intimpla intre voi.
-NU te izola! Iesi afara cu prietenele, vorbeste cu vecinii, fii deschisa si vorbareata cu prietenele, cu cei ce te inconjoara.
-Nu te invinovati pentru nimic! Niciodata! Nimeni, niciodata, nu are dreptul sa jigneasca, sa loveasca pe cineva! Daca cineva o face, nu este vina victimei, ci vina celui care ridica mina!
-Citeste despre abuz! Pe internet sau cauta carti despre asta. Citeste cu atentie, informeaza-te!
-Cind se va intimpla data viitoare, du-te si fa reclamatie la politie! Nimeni nu ii va da copilul unui om care abuzeaza!
-Citeste lucruri frumoase, uita-te la lucruri frumoase, la teatru, arta... Asta ca sa banatezi uritenia de acasa, vorbele urite si de mahala, murdaria sufleteasca... Iesi din acel mediu si nu te afunda in el!

Si zimeste-ti in oglinda in fiecare dimineata. Spune-ti ca esti frumoasa si minunata! Pentru ca esti! Pentru ca fiecare femeie este!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

HAPPY....ca de obicei

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

sper sa nu te superi pe ce o sa scriu in continuare... dar esti o cauza pierduta...

nu pt ca ramai cu el dupa prima palma (poate asta nu se va mai repeta, cu discutii, terapie eventual, daca ar intelege enormitatea a ceea ce a facut - ceea ce nu e cazul, el te ia la misto, ca ce.... a dat tare??!! ) ci pt ca tu ca om deja incepi sa nu mai ai nici un fel de valoare (mi se inadmisibil ca iti vorbeasca asa si tu tot sa te intrebi cum e mai bine sa lupti pt casnicia voastra)...

sper sincer sa ma insel, dar o sa mai apari pe DC peste ceva timp cu problema acutizata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fania spune:

Ma uimeste si ma ingrozeste faptul ca poti considera o relatie ca a ta "casnicie"!! Draga mea, casnicia inseamna altceva decat ceea ce traiesti tu. Faptul ca te-a jignit si ti-a vorbit la modul cum ai descris tu spune enorm de multe despre relatia voastra si despre valoarea lui ca om, palma nici nu o mai punem la socoteala.
Mi-e greu sa cred ca o asemenea persoana se va schimba si va deveni brusc sotul tandru si atent.
Esti tanara, esti frumoasa, ai mare grija ce faci cu viata ta!!!!

[poze]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

iulia, ai citit postarea mea? cateva pagini inapoi.
un om care spune ca te calca pe cap, ...bar...etc...le gandeste inainte, sau le-a gandit candva, in clipele lui de intimitate, cand vorbea cu gandurile sale cele rele...

crezi ca ai carti in maneca? fals...
mai ales ca e casa printilor tai, deci intrucatva si a ta, atunci ush...afara cu el! ce fel de barbat e acela, care isi doreste casa lui...dar nu face decat sa o ceara pe a socrilor (e doar o banuiala ca asa ar fi...)

tine minte ce spun acuma, la urmatoarea palma, sau Doamne feri si apara, bataie, cheama IMEDIAT politia si cere sa te duca la Medicina Legala. asata o stiu de la un politist!

durearea ta o simt multe fete de aici!!!!

Kari

dragostea care nu se exprima in fapta, nu este dragoste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Maiiiiiiii, nu o mai certati atat si nu o mai invinovatiti ca ia atitudinea gresita. Eu cred ca tot tumultul asta a venit peste ea in cea mai delicata perioada a ei. Nu s-a bucurat si dumirit prea bine ca este mama, ca s-a trezit sotie care nu mai e pe placul sotului.
Pai cum sa plece fara sa se uite in urma ei? Sot si sotie fiind, ma gandesc ca trebuie sa aibe o discutie serioasa, sa-si lamureasca reciproc sentimentele si faptele.
E grav ce s-a intamplat. Trist si dureros. In locul palmei, s-ar fi putut spune cuvinte care sa o linisteasca pe micuta si sa calmeze situatia, dar...nedoritul s-a produs. Nimic nu v-a mai ca inainte, dar ma gandesc ca trebuie sa se lumineze amandoi.

Cat despre indepartarea lor si pe plan sexual, cunosc barbat care a mers la terapie pentru a mai putea face sex cu sotia lui dupa ce aceasta a nascut. Desi o iubea enorm, i sa parea ca nasterea a schimbat radical totul si se invinovatea, isi crea scenarii false, astfel incat trecuse aproate jumatate de an si ei erau straini. Era irascibil si din barbatul frumos si serviabil se transformase intr-un morocanos si mitocan. Ea banuia ca are o iubita, dar nu a fost asa. Ajunsesera in pragul divortului, dar o ultima incercare din partea ei a facut sa se lumineze lucrurile. Ea e buna prietena de-a mea si stiu sigur ca toata patania asta a lasat "urme", dar mai stiu ca acum sunt impreuna si isi cresc baiatul fericiti.

Mergi la inceput