Dansez pentru tine, sezonul 6 (1)
Raspunsuri - Pagina 18
Alinutzaa spune:
Nina nu, nu ma uit la Megastar decat accidental.
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
Anina_n spune:
Sa stii ca ai dreptate cu Emilia. Am observat ca incearca sa justifice nota cu aceleasi sfaturi ca ale celorlalti.
Beatrice Rancea, da nota dupa cum ii place ei si numai ei, dansul respectiv.
Eu ma uit si la Megastar si...nu prea am cu cine sa comentez.
Poate apar maine seara si celelalte fete, de la editiile anterioare.
Si incepe duelul !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
Alinutzaa spune:
Pai Beatrice Rancea a fost "ditamai" balerina. Dansul nu ii este strain deloc si stie despre ce e vorba acolo pe scena.
Nu acelasi lucru se intampla si cu Emilia care a fost intotdeauna putin depasita de situatia de acolo.
Un pici pe nume Tudor
Anina_n spune:
Mai mult mi-au placut Marius si Larisa, decat Vlad si Ludmila.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Alinutzaa spune:
Da, si mie. Si e valabil si pentru emisiunile precedente, nu numai pentru seara asta.
Un pici pe nume Tudor
Anina_n spune:
Asa e, Alinutzaa !
Sper sa iasa echipa mai slaba, asta e !
Pavel si Luciana, sunt din nou cu cel mai bun punctaj pana acum, 38.5, urmati de...surpriza, Marius si Larisa, cu 35.5 puncte.
Alinutzaa spune:
Pe bune???? Foarte tare!!!
Mi-a placut numarul lui Banica cu Anca Parghel. Da' asa ce ma enerveaza Banica pentru ca isi face reclama la concertele lui de craciun!!!!!!!
Un pici pe nume Tudor
Alinutzaa spune:
Ce mandri si ce energici au fost Giulia si Andrei. Mi s-a parut ca s-au desincronizat inspre final la un joc de picioare. Dar mi-au placut
Un pici pe nume Tudor
Alinutzaa spune:
Wow!!!! Ce tango argentinian!!!!
Un pici pe nume Tudor
Anina_n spune:
Asa face Banica, la fiecare editie din toamna, isi face reclama la conertul de Craciun. Cui ii place, oricum merge si-l asculta.
Mi-au placut Giulia si Andrei, dar se vedea ca se putea mai mult.
Tangoul argentinian a fost superb !!! Ce fain isi arunca picioarele, tipa si ce fain statea pe ele, ca o caprioara.