Nazdravani de oct-noi-dec 2003 (cap87)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Multumim mult, mult.
Suntem fericitii "posesori" ai unei minunate domnisoare de 5 anisori.
Nu pot sa cred. Eu in fiecare an ma minunez....dar 5 aniiiiiiii. Woooow. Tin minte fiecare moment din ziua in care s-a nascut Isabelita.
Parca a fost ieri. La fel si primul zambetel, primii pasi, primul "mami", tin minte cand avea 7 luni si am cazut cu ea in breate ( m-am impiedicat si am cazut peste ea ), prima petrecere, prima zi de gradinita, prima vacanta.....si din toate astea si a 2 a si a 3 a si a 4 ......si tot asa
Prima codita, primul cantecel, primul prieten ( intamplator un baietel ), primul pupic primit de la ea, primul bradut de Craciun, prima data cand a mers cu bicicleta, primele oua de Paste........ pot sa o tin asa mult si bine.Am avut o super petrecere, cu multi copii si un tortulet super frumos. Evident avem casa plina de printese noi si de jucarii una mai roz decat alta.
Pentru Mos ne-am pregatit. Doar papi mai are nevoie de cadout...dar maine rezolv problema.
Craciunul il facem acasa, iar de Revelion plecam la niste prieteni.
Abia astept luna ianuarie.
Pe bebelina o sa o cheme Estela ( dar papi nu stie inca ). Am zis ca unul alege numele folosit si celelat alege al 2 lea nume. Ca altfel nu ne intelegem.
Culmea e ca nume de baieti imi vin in minte cu tonele. Asta nu inseamna ca am cadea si de acord....dar macar am variante.
Va iubesc si va multumesc mult pentru urari.
Un super pupic de la o domnisorica adevarata.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Alexandra, poze musai.
Carmen, sunai la Toysrus si cica au. http://www.toysrus.com/search/index.jsp?kwCatId=&kw=telescope&origkw=telescope&f=Taxonomy/TRUS/2254197&sr=1
De abia astept sa o intind de la serviciu sa ii gasesc telescopul.
Eva a cerut masinuta, oja, ruj ... si lista continua.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Craciun Fericit ! Sa va bucurati de aceste zile alaturi de copii, familie si prieteni, langa bradutul impodobit.
Multa sanantate si veselie va dorim tuturor.La noi a venit si mosul, desi as fi vrut sa aman pt maine . Isa era atat de obositaaaaaa....varzuca saracuta.
Toata ziua am alergat dupa diverse si cand am ajuns acasa am avut noroc ca a adormit si am intrat eu...am aranjat decorul...am inchis catelul ca sa evitam surprizele si m-am urcat inapoi in masina.
Cand am intrat cu totii in casa.....surprizaaaaaaaaaaaaaaaa.
Evident Mosul s-a cocosat iar anul asta.
A ajuns ea la concluzia ca Mosul a inchis jevrutul pt ca il latra Eh, inca o bucurie.....inca o amintire......inca un zambetel. Un pupic pentru dimineata de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Alexandra, esti o draguta..
Sarbatori fericite, sa-ti traiasca fetitzu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Ven, intrasem numai sa iti zic ca am vazut pozele cu baietii, care sunt incredibil de scumpi, nu mi-a venit sa cred ce mare e Mathias! , si ce frumos se joaca Markus cu el cu jucaria primita! Tre' sa il trimit pe Matei sa ia lectii , ca anul asta Mosul l-a pus sa promita ca il primeste pe Marc la el in camera , asta e rezolutia pe anul asta, deci iti dai seama ce se inteleg ai mei .

Am pus si noi cateva poze cu Mosul si baietii ... in ultimul album.

Pupez nazdravanii si mamicile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Carmen, mersi de complimente.
DAR pozele nu redau realitatea! Ma refer la cumintenia si intelegerea dintre frati.....
Aia e jucaria primita de Mathias de ziua lui. Ei bine, abia a incaput la ea, sa se joace si el in seara respectiva.....Markus a acaparat-o de tot, nu stia cum sa faca sa nu aiba asta mic acces la ea deloc.
Sa mai zic ca jucariile lui sunt NUMAI ale lui? cred ca stii prea bine....
Cat despre camera, din fericire eu cu Mathias dormim in camera copiilor, iar Markus cu Cristi in dormitorul nostru mare. Asa ca nu poate sa-l scoata pe Mathias din camera copiilor. DAR il scoate tot timpul din dormitor.Acolo, in patul mare, isi desfasoara el activitatile, ca sa nu ajunga frate-su la el, sa-i ia lucrurile (deocamdata Mathias nu se stie urca in pat).
Asa ca pozele sunt doar o iluzie
Toata ziua fac pe politaiul intre ei.......dar sunt copii, nah, au 5 ani totusi, ce sa le ceri?

Valeria, nu am vazut inca poze cu aranjamentele tale de Craciun!

Pup fetele si va doresc un An Nou plin de tot ce va doriti!

Mergi la inceput

Na, pai atunci sunt inselatoare pozele , exact la fel face si Matei cu frate-su ... se incuie ori in camera lui, ori se catara pe te miri unde sa nu ajunga piticul la jucariile lui (de obicei construieste cu lego). E adevarat ca sunt copii si au numai 5 ani, dar mie mi-e ca asa se obisnuieste si dupa aia ... o sa fie la fel si mai incolo. Plus ca mie mi se pare intr-un fel de denial Matei , adica mi-a venit acu 2 zile cu un desen de la gradinita about my family .. asta era tema, asa, si in desen erau mommy, daddy, grandma, matei .. si cam atat . Cand l-am intrebat unde e Marc, s-a codit, s-a gandit .. si a scos-o ca e la mami in burtica , de unde m-am gandit eu ca politician il fac , ca are talent sa scoata basma curata din orice situatie ... incalcita. Na, nu ma plang, sanatosi sa fie, ca or interactiona ei mai incolo, sa vedem, am zis ca in Ro nu mai fac greseala sa le fac camere separate, ci o sa aiba camera comuna, poate asa se vor apropia mai repede.

LA MULTI ANI , fetelor, sa aveti un an mai bun ca 2008, darnic cu sanatatea si banii, cu liniste in familie si suflete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Carmen, same here. Cat despre desene, Markus il face si pe Mathias, dar mic-mic-mic de tot, cat un purice
Markus e in denial de 1 an de zile, eu citesc acuma 2 carti, ca nu mai stiu cum sa procedez sa se apropie mai tare si sa ii vad ca se iubesc, nu se ciondanesc, dar cred ca mai am de asteptat.
BTW, recomand cu caldura "Si tu poti fii Supernanny" de Irina Petrea, prima super nanny de la Prima TV, daca o mai tineti minte. Super cartea!!
Si, de asemenea, cele 5 limbaje de iubire ale copiilor, scrisa de 2 americani. Am cate o revelatie la 2-3 pagini citite, ceea ce e de bine :)
Ceea ce ma enerveaza e ca sotul nu pare interesat sa lectureze asa ceva, desi eu am impresia ca lui ii sunt de 1000 de ori mai necesare decat mie

In fine, sanatosi sa fie ei, ca i-om struni noi cumva, si noi sa fim sanatosi, sa avem putere sa-i crestem mari.

Acestea fiind zise, va doresc multa sanatate si iubire in Noul An!!

Mergi la inceput

Ven, care e titlul cartii in engleza? O fi asta cartea? http://www.fivelovelanguages.com/books_familyparenting.html ...? E singura care am gasit-o sa corespunda un pic ca titlu .. ma gandeam sa mi-o comand si eu de pe amazon. Mercic!

Mergi la inceput